#EucerinPoletje

Velika nagradna igra

Nagrajujemo vaše nakupe, zvestobo in kreativnost

Eucerin® poletje

To poletje naj vas razvaja Eucerin®. Za vse ljubitelje in zveste uporabnike smo pripravili veliko poletno nagradno igro. Nagrajujemo vašo kreativnost, nakupe in zvestobo.

  • Nagradili bomo vsak nakup Eucerin® izdelkov v enkratni vrednosti nad 18 €.
  • Med vsemi, ki boste na družbenem omrežju Facebook ali Instagram objavili fotografijo in uporabili oznako #EucerinPoletje, bomo vsak teden izžrebali 2 dobitnika in podarili Eucerin izdelek za zaščito pred soncem.
  • Glavna nagrada tega poletja pa je “Paket postopkov pomlajevanja kože“ v Derma centru Rogaška & Maribor v vrednosti 1.000 €.

Nagrajujemo nakup nad 18 €

Vsak nakup izdelkov Eucerin® v enkratnem znesku nad 18 € v mesecu juliju in avgustu bomo nagradili z izdelkom Eucerin za nego telesa v originalni velikosti 200 ml.

Vse kar morate storiti je, da na naš naslov Beiersdorf d.o.o., Letališka 32, 1000 Ljubljana s pripisom “za Eucerin” pošljete dokazilo o nakupu (račun) z datumom nakupa med 1. 7. 2019 in 31. 8. 2019. Poleg računa ne pozabite priložiti vašega naslova, kamor vam lahko pošljemo vašo nagrado. Račune sprejemamo do 15. 9. 2019.

>> Pravila in pogoji sodelovanja

Slika je simbolična.

#EucerinPoletje

Delite doživljaje letošnjega poletja z nami. V objektiv ujemite vaše poletno rajanje in uživanje: v naravi, bodisi v hribih, na morju, ali pa v objemu doma v družbi katerega koli Eucerin izdelka. Fotografijo z oznako #EucerinPoletje objavite na naši Eucerin Slovenija Facebook strani ali na vašem Instagram profilu.

#EucerinPoletje

Med vsemi, ki boste uporabili oznako #EucerinPoletje bomo enkrat tedensko izžrebali dva, ki bosta prejela Eucerin izdelek za zaščito pred soncem (enega nagrajenca, ki je fotografijo obavil na Facebooku in enega, ki je fotografijo objavil na Instagramu). Pazite le, da je vaša objava z uporabljenim #EucerinPoletje javna.

Akcija traja od 1. 7. 2019 do 31. 8. 2019.

>> Pravila in pogoji sodelovanja

Paket postopkov pomlajevanja kože v dermatološki ordinaciji

Derma center Rogaška & Maribor

Najslajše razvajanje tega poletja pa čaka nagrajenko ali nagrajenca, ki bo prejel/-a “ Paket dermatoloških postopkov za pomlajevanje kože obraza” v vrednosti 1.000 € v priznanem Derma centru Rogaška & Maribor.

V Derma centru so posvečeni dermatologiji in estetiki. Pri svojem delu še posebej spoštujejo naravno lepoto kože. Na osnovi dolgoletnih izkušenj odlično poznajo in prepoznajo potrebe obiskovalcev. Obravnavajo in diagnosticirajo bolezni kože, izvajajo estetske posege in laserske terapije, skrbno priporočajo varne rešitve. Sledijo najnovejšim dognanjem iz področja zdravja kože in pomlajevanja.

Zaupajte strokovnjakom

Dermatolog Sandi Luft, dr. med. s svojim bogatim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami sodi med vodilne specialiste dermatologe za obravnavo kožnih bolezni in starostnih težav s kožo. Odlikuje ga izjemno znanje na področju uporabe naprednih tehnologij za dermatologijo, še posebej na področju neinvazivnega pomlajevanja in preoblikovanja telesa. Vodilo njegovega dela je ohranjanje in vračanje zdravja koži ter učinkovito pomlajevanje.

Sandi Luft, dr.med., spec.dermatologije , vodja Derma centra Rogaška & Maribor

Za sodelovanje v nagradni igri le izpolnite spodnji obrazec in s prijavo na naše e-novice sodelujete v nagradni igri.

Nagradna igra traja od 1. 7. 2019 do 31. 8. 2019.

>> Pravila in pogoji

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.