Novo
  • (0)
Napišite svoje mnenje

Eucerin darilni set - Intenzivno in dolgotrajno vlaženje kože

Vsebuje:

Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega za suho kožo: Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje za izsušeno, občutljivo kožo

Darilo - DermatoClean [HYALURON] micelarna čistilna pena: Blaga, a učinkovita micelarna čistilna pena, ki odstrani nečistoče in vodoodporna ličila

*Količina izdelkov je omejena. Izdelki so na voljo do razprodaje zalog.

 

Eucerin darilni set - Intenzivno in dolgotrajno vlaženje kože vsebuje Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilno nego za suho kožo in darilo DermatoClean [HYALURON] micelarno čistilno peno.

 

Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega za suho kožo je inovativen vlažilni izdelek za obraz, ki izboljša koži lastni sistem vlaženja in kožo naredi voljno, gladko in sijočo.

Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Koža pa ima tudi svoj lastni sistem vlaženja – akvaporine. To so mikroskopski kanali, ki prenašajo vodo med kožnimi celicami in spodbujajo vlaženje kože od znotraj. Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljša njihovo naravno moč. Formula vsebuje glukoglicerol - vrhunsko vlažilno sestavino, ki dokazano poveča število akvaporinov v koži. To pomeni, da Eucerin AQUAporin ACTIVE poleg tega, da preprečuje izhlapevanje in veže vodo v zunanjih plasteh kože, tudi izboljša koži lastni sistem vlaženja.

 

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna čistilna pena je blag, a učinkovit izdelek za čiščenje obraza. V enem koraku nežno, a temeljito odstrani nečistoče, ličila in odvečni sebum, ne da bi izsušila kožo. Poleg tega dokazano odstrani vodoodporne izdelke za zaščito obraza pred soncem z zelo visokim zaščitnim faktorjem.¹

Naša čistilna pena je prva micelarna pena, ki združuje izjemno blag čistilni kompleks in hialuronsko kislino ter druge vlažilne sestavine naravnega izvora, kar pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži. Koža je čista, navlažena, mehka, matirana in osvežena.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna čistilna pena je primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo, kar je klinično in dermatološko potrjeno. 

¹ BDF, testi in vitro z uporabo Eucerin Sun Sensitive Protect kreme za zaščito pred soncem ZF 50+.

Priporočena uporaba Eucerin izdelkov za vsakodnevno nego kože

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izbirate lahko med:

  • Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarna čistilna pena - v paketu (za vse tipe kože)

    Nežen micelarni čistilni izdelek, ki odstrani nečistoče. Formula je obogatena z vlažilnimi sestavinami, ki kožo očistijo, ne da bi jo pri tem izsušile. Micelarna pena je primerna za vsakodnevno uporabo pri vseh tipih kože tudi pri občutljivi.

  • Eucerin DermatoCLEAN micelarni odstranjevalec ličil za oči (za vse tipe kože)

    Nežen odstranjevalec ličil za oči, je nemasten, ne izsuši kože in ne pušča sledov, njegova uporaba pa je hitra in enostavna. Kožo naredi mehko, voljno in osveženo. Odstrani vodoodporna in običajna ličila za oči, tudi najbolj obstojno vodoodporno maskaro.

Kožo okrepite z Eucerin Hyaluron-Filler vlažilnim boosterjem.

Za zapolnitev drobnih gubic in nego dehidrirane kože uporabite vlažilen in osvežujoč gel, ki kožo takoj oskrbi z dodatno vlago in izboljša navlaženost kože za do 24 ur. 

Uporabite ustrezen vlažilni izdelek. Priporočamo Aquaporin Active vlažilno nego za suho in občutljivo kožo v paketu - (zjutraj in zvečer).

Inovativen vlažilni izdelek za suho in občutljivo kožo, ki izboljša koži lastni sistem vlaženja in jo naredi voljno, gladko in sijočo. Žametna tekstura se hitro vpije in zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje kože. Ublaži neprijetno napetost kože in je odlična podlaga za ličila.

 

AQUAporin ACTIVE nega obraza Intenzivno in dolgotrajno vlaženje od znotraj

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja. Posledica je občutljiva koža. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Toda koža ima tudi svoj sistem vlaženja – akvaporine. Edinstvene formule linije Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljšajo koži lastni sistem vlaženja in kožo naredijo voljno, gladko in sijočo.

 

Skupna ocena
  • (0)
0 od 5 točk / 0 ocen
5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.