• 1/1 DermoPure paket proti temnim madežem nastalih zaradi aken
  • 1/1 DermoPure paket proti temnim madežem nastalih zaradi aken

DermoPure paket proti temnim madežem nastalih zaradi aken

0.0
0 ocen
Za odpravo temnih madežev, nastalih zaradi aken.
Za čistejšo, enakomernejšo kožo.
Zagotavlja dolgotrajen suh in mat videz.

Paket je namenjen temnim madežem na koži nastalih zaradi aken oz. postinflamatorni hiperpigmentaciji.

Informacije o izdelkih

Ko akne pozdravimo, se pogosto zgodi, da na koži ostanejo temni madeži, ki jim strokovno rečemo postinflamatorna hiperpigmentacija. Linijo Eucerin DermoPure sestavljalo učinkoviti izdelki za nego kože, ki lahko pri tem pomagajo. Eden teh izdelkov je tudi Eucerin DermoPure serum s trojnim učinkom, ki vsebuje patentirano učinkovino Thiamidol. Thiamidol deluje na sam vzrok hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Najboljše rezultate lahko dosežete s sočasno uporabo DermoPure zaščitnega fluida ZF 30.

DermoPure serum s trojnim učinkom

DermoPure serum s trojnim učinkom, ki vsebuje patentirani Thiamidol vam omogoča, da končno odpravite nepravilnosti in madeže zaradi aken s tremi ključnimi dejavniki:

  • Proti madežem: Patentirani Thiamidol deluje na osnovni vzrok hiperpigmentacije, da zmanjša trdovratne madeže zaradi aken in prepreči njihovo nastajanje.
  • Proti nepravilnostim: Salicilna kislina učinkovito zmanjša nepravilnosti, licochalcon A pa pomaga preprečiti pojav novih.
  • Proti lesku: Tehnologija uravnavanja sebuma zagotavlja dolgotrajno suh, mat videz.

Eucerin DermoPure zaščitni fluid ZF 30

Eucerin DermoPure zaščitni fluid ZF 30 vam omogoča, da preprečite nepravilnosti in končno odpravite madeže zaradi aken s tremi ključnimi dejavniki:

  • Proti temnenju madežev: UVA-/UVB-filtri ZF 30 ščitijo pred temnenjem madežev zaradi aken, ki ga povzroča sonce, in preprečujejo njihov nastanek.
  • Proti nepravilnostim: protibakterijski dekandiol pomaga preprečiti pojav nepravilnosti, licochalcon A pa pomiri razdraženost kože.
  • Proti lesku: tehnologija uravnavanja sebuma zagotavlja dolgotrajno suh, mat videz.

Uporaba

ZA VAŠO VSAKDANJO NEGO

ČIŠČENJE IN TONIFICIRANJE

Kožo očistite zjutraj in zvečer

  • Zjutraj: da odstranite sebum in odmrle kožne celice, ki so se na koži nakopičile ponoči.
  • Zvečer: da odstranite ličila in kožo osvobodite dnevne umazanije.

Uporabite nežne čistilne izdelke, kot je Eucerin DermoPure čistilni gel, in mlačno vodo, nato nanesite DermoPure tonik

Preberite več

NEGA

Zjutraj in zvečer na očiščeno kožo nanesite Eucerin DermoPure serum s trojnim učinkom , ki je zasnovan, da zmanjša madeže zaradi aken, ublaži nepravilnosti in nadzoruje sijaj. Serum vsebuje patentirano sestavino Thiamidol, ki klinično dokazano odpravlja madeže zaradi aken.

Zjutraj po nanosu seruma na kožo nanesite še Eucerin DermoPure zaščitni fluid ZF30 z UVA-/UVB-filtri, ki ščitijo pred temnenjem madežev zaradi aken, ki ga povzroča sonce.

Zvečer na očiščeno kožo in po nanosu seruma nanesite Eucerin DermoPure matirni fluid, ki pomiri kožo, zagotavlja 8-urni učinek matiranja, ter preprečuje tvorbo odvečnega sebuma.

Preberite več

ZAŠČITA PRED SONCEM

Zaščita pred soncem je pomemben korak jutranje redne nege kože. Nepravilnosti lahko ob čezmerni izpostavljenosti soncu povzročijo težave s pigmentacijo, zdravila proti aknam pa lahko naredijo kožo, nagnjeno k nepravilnostim, še občutljivejšo za UV-žarke. Eucerin Sun Oil Control kremni gel za zaščito pred soncem ZF 30 in ZF 50+ nudi tisto raven zaščite, ki jo vaša koža potrebuje. 

Preberite več

KOREKTOR IN LIČILA

Prekrijte nepravilnosti in izenačite ten kože s podlago in/ali korektorjem. Izberite izdelke, ki so nekomedogeni (tj. ne mašijo por); idealno je, če vsebujejo sestavine za izboljšanje stanja kože, nagnjene k nepravilnostim kot je na primer Eucerin DermoPure prekrivni stik, ki ga lahko nanesete po nanosu dnevnega fluida.

Preberite več

Sestavine

Sestavine izdelkov v paketu si lahko ogledate tukaj:

Dopolnite rutino

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki