• (4)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light

Več kot anti-age: zapolnitev gub s takojšnjim izboljšanjem polti.

Dnevna krema proti gubam s pigmenti, ki izenačijo svetle tene kože za sijočo polt. Za vse tipe kože.

Anti-age CC krema za enakomerno polt

CC kreme nudijo izboljšanje polti. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light nudi več kot le izboljšanje, saj zagotavlja tudi učinkovito nego proti gubam.
Nega proti gubam: formula združuje Eucerinovo inovativno kombinacijo visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline in glicin saponin za bolj ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub in pomlajen videz. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša*, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v celicah usnjice, kjer nastajajo najgloblje gube.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema vsebuje tudi ZF 15 in UVA-filter, ki nudita učinkovito zaščito pred prezgodnjim staranjem kože in poglobitvijo gub. 

Izboljšanje polti: svetli barvni pigmenti ostanejo na površini kože, zato je koža videti bolj enakomerna in sijoča. Zaradi nemastne teksture lahko kremo uporabite kot dopolnitev običajnega vlažilnega izdelka ali namesto njega, zagotavlja pa tudi odlično osnovo za podlago (če je potrebno dodatno prekrivanje) in druga ličila.

*V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža dobro prenaša. 

GLAVNE UGOTOVITVE

Izdelek je bil preizkušen s testom uporabe, v katerem je sodelovalo 160 žensk, starih od 34 do 45 let, ki redno uporabljajo kreme proti gubam. Po dveh tednih uporabe so poročale o naslednjih rezultatih:

– 88 %: Zapolni celo najgloblje gube od znotraj.
– 88 %: Zmanjša drobne linije in gube.
– 99 %: Vidno polepša kožo.
– 98 %: Izenači nepravilnosti kože za bolj gladek, enakomeren videz.
– 100 %: Dobro se razmaže in se ne kopiči v pregibih in gubah.

Sestavine

Navodila

• Nanesite na dobro očiščen obraz, vrat in dekolte.
• Nežno in enakomerno vmasirajte v kožo.
• Izogibajte se stiku z očmi.
• Za najboljše rezultate uporabljajte skupaj z drugimi izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler.

Ženska nanaša Hyaluron-Filler CC kremo.

Vaša vsakdanja nega

Uporabite Eucerin čistilni gel ali čistilno mleko.

Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo) ali z Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Uporabite Eucerin tonik.

Uporabite Eucerin DermatoClean osvežilni tonik, ki kožo pripravi na negovalne izdelke.

Uporabite Eucerin anti-age serum.

Zjutraj: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 15 in Eucerin Hyaluron-Filler kremo za okrog oči ZF 15.
Zvečer: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo in Eucerin Hyaluron-Filler kremo za okrog oči ZF 15.
Zjutraj in/ali zvečer: Za še boljši anti-age učinek pred uporabo dnevne ali nočne kreme nanesite Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat.

Uporabite Eucerin CC kremo.

Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku light (z barvnimi pigmenti) lahko uporabite po nanosu dnevne kreme ali namesto nje. Po želji nanesite še podlago.

CC krema nudi ZF 15 in UVA-zaščito. Če potrebujete dodatno zaščito pred soncem, izberite izdelek iz linije Eucerin Sun z ZF 30 ali 50, ki je primeren za vaš tip kože. To dodatno zaščito uporabite po nanosu negovalnih izdelkov in pred nanosom Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme ZF 15.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema nudi ZF 15 in UVA-zaščito. Če bo vaša koža izpostavljena močnemu soncu, je priporočljiva dodatna zaščita. Preizkusite Eucerin Sun matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 30 ali 50+ za normalno do mešano kožo ali Eucerin Sun kremo za zaščito obraza pred soncem ZF 30 ali 50+ za suho kožo. To dodatno zaščito uporabite po nanosu negovalnih izdelkov in pred nanosom Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Želite zmanjšati linije in gube ter doseči enakomernejšo in sijočo polt.

Formula Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme ZF 15 v odtenku light vsebuje visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino ter glicin saponin, da zapolni drobne linije in globoke gube za pomlajen videz. Vsebuje tudi barvne pigmente za enakomerno in sijočo polt.

Želite upočasniti nastanek gub v koži.

Poleg ZF 15 in UVA-filtra Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light nudi tudi učinkovito zaščito pred prezgodnjim staranjem kože in poglobitvijo gub.

Želite imeti enakomernejšo in sijočo polt, vendar je vaš ten kože srednje temen do oliven.
Iščete anti-age kremo brez pigmentov za zmanjšanje linij in gub.

Pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku light in drugimi CC kremami?

Večina CC krem nudi izboljšanje polti, Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light pa ima tudi učinkovite anti-age lastnosti. Formula vsebuje hialuronsko kislino in glicin saponin, ki izboljšata raven vlage v koži in zapolnita celo najgloblje gube. Rezultat je pomlajen videz in gladkejša koža.

Kakšna je razlika med Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku light in podlago?

Podlaga je ličilo in vsebuje veliko količino barvnih pigmentov, nima pa anti-age lastnosti. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light je hibrid med negovalnim izdelkom in ličilom ter vsebuje manjšo količino pigmentov, ki se ujemajo s tenom kože. Na koži se hitro stopi in se ne kopiči v drobnih linijah ter ne ustvari ostrih robov med naličeno in nenaličeno kožo.

Kako se uporablja Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light?

Gre za zelo vsestranski izdelek. Uporabite jo lahko namesto običajnega negovalnega izdelka ali pa jo nanesete kot dopolnilo izdelka za nego kože. Če iščete še bolj celovito prekrivanje, je krema tudi odlična osnova za podlago.

Kaj je hialuronska kislina?

Hialuronska kislina je snov, ki naravno nastaja v koži, kjer pomaga vezati vlago: veže lahko tisočkrat toliko vode, kot je njena masa. Je tudi sestavina zunajceličnega matriksa povrhnjice (najbolj zunanja plast kože) in usnjice (srednja plast kože) ter zapolni volumen kože od znotraj.

Zakaj formula vsebuje glicin saponin?

Glicin saponin, ki je pridobljen iz izvlečka sojinih kalčkov, spodbuja koži lastno naravno tvorbo hialuronske kisline. Deluje v celicah, kjer nastajajo najgloblje gube, kar pomeni, da deluje pri njihovem izvoru. Njegova naloga je, da zapolni znotrajcelično tkivo.

Zakaj Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light vsebuje UVA- in UVB-filtre?

Koža obraza je skozi vse leto bolj izpostavljena soncu kot koža telesa, zato je bolj dovzetna za škodljive UVA-/UVB-žarke. Da preprečite poškodbe celične DNK, fotostaranje in hiperpigmentacijo, je pomembno, da kožo obraza zaščitite vsakič, ko je izpostavljena soncu.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega kože z učinkovito zapolnitvijo gub

S staranjem se struktura kože spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože. 

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri edinstvene linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube, izguba volumna in izguba prožnosti), kar zagotavlja, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Eucerinova edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline ter glicin saponina zagotavlja ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub za pomlajen videz kože. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo najgloblje gube.

Linija vsebuje dnevni kremi (ZF 15 in ZF 30), CC kremi, nočno kremo in kremo za okrog oči, ki so primerne za vse tipe kože. Za še boljše rezultate so na voljo koncentrat, nočni piling in serum z dvojnim učinkom ter dva hitro delujoča in učinkovita boosterja.  

1 V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Skupna ocena
  • (4)
5 od 5 točk / 4 ocen
5 zvezdic
4
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
urška,

Krasna krema

s kremo sem res ful zadovoljna; koža je na dotik lepo navlažena in rahlo obarvana, tako da sploh ne uporabjam več pudra.
katja,
Najboljša krema, kar sem jih imela. Zaradi neenakomernega tena kože, večne rdečice in nasploh nečiste kože, nisem nikakor dobila ustrezne kreme zase, saj mi je vsaka tudi preveč dražila kožo. Ta kremica lepo zakrije manjše nepravilnosti, izenači ten kože, ni agresivna. Skratka, je krema, katere ne zamenjam. Upam, da bo še dolgo na tržišču.
IrenaG,

Zelo dobra CC krema

Združuje lastnosti kreme in pudra, prekrivnost je srednje intenzivna in zelo primerna za tiste, ki imajo rade naraven videz . Polt je po uporabi res izenačena, nepravilnosti skrite in koža bolj napeta in mladostna. Priporočam!
Tejči,

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema v odtenku light

Že nekaj časa sem uporabnica kreme Hyaluron-Filler CC kreme.Z njo sem zelo zadovoljna.Kožo mi dolgotrajno vlaži,zapolni mi tudi večje gube in izenači polt.Od kar uporabljam to kremo ne rabim pudra.Zelo priporočam.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.