• (18)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku medium

Več kot anti-age: zapolnitev gub s takojšnjim izboljšanjem polti.

Dnevna krema proti gubam s pigmenti, ki izenačijo srednje temne do olivne tene kože za sijočo polt. Za vse tipe kože.

Anti-age CC krema za enakomerno polt

CC kreme nudijo izboljšanje polti. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema v odtenku medium nudi več kot le izboljšanje, saj zagotavlja tudi učinkovito nego proti gubam.
Nega proti gubam: formula združuje Eucerinovo inovativno kombinacijo visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline in glicin saponin za bolj ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub in pomlajen videz. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša*, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v celicah usnjice, kjer nastajajo najgloblje gube.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema v odtenku medium vsebuje tudi ZF 15 in UVA-filter, ki nudita učinkovito zaščito pred prezgodnjim staranjem kože in poglobitvijo gub

Izboljšanje polti: srednje temni barvni pigmenti ostanejo na površini kože, zato je koža videti bolj enakomerna in sijoča. Zaradi nemastne teksture lahko kremo uporabite kot dopolnitev običajnega vlažilnega izdelka ali namesto njega, zagotavlja pa tudi odlično osnovo za podlago (če je potrebno dodatno prekrivanje) in druga ličila.

*V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža dobro prenaša.

GLAVNE UGOTOVITVE

Izdelek je bil preizkušen s testom uporabe, v katerem je sodelovalo 160 žensk, starih od 34 do 45 let, ki redno uporabljajo kreme proti gubam. Po dveh tednih uporabe so poročale o naslednjih rezultatih:

– 88 %: Zapolni celo najgloblje gube od znotraj.
– 88 %: Zmanjša drobne linije in gube.
– 99 %: Vidno polepša kožo.
– 98 %: Izenači nepravilnosti kože za bolj gladek, enakomeren videz.
– 100 %: Dobro se razmaže in se ne kopiči v pregibih in gubah.

Sestavine

Navodila

• Nanesite na dobro očiščen obraz, vrat in dekolte.
• Nežno in enakomerno vmasirajte v kožo.
• Izogibajte se stiku z očmi.
• Za najboljše rezultate uporabljajte skupaj z drugimi izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema
Uporabite Eucerin čistilni gel ali čistilno mleko.

Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo) ali z Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Uporabite Eucerin tonik.

Uporabite Eucerin DermatoClean osvežilni tonik, ki kožo pripravi na negovalne izdelke.

Uporabite Eucerin anti-age koncentrat.

Zjutraj: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 15 in Eucerin Hyaluron-Filler kremo za okrog oči ZF 15.
Zvečer: Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo in Eucerin Hyaluron-Filler kremo za okrog oči ZF 15.
Zjutraj in/ali zvečer: Za še boljši anti-age učinek pred uporabo dnevne ali nočne kreme nanesite Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat.

Uporabite Eucerin CC kremo.

Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 (z barvnimi pigmenti) lahko uporabite po nanosu dnevne kreme ali namesto nje. Po želji nanesite še podlago.

CC krema nudi ZF 15 in UVA-zaščito. Če potrebujete dodatno zaščito pred soncem, izberite izdelek iz linije Eucerin Sun z ZF 30 ali 50, ki je primeren za vaš tip kože. To dodatno zaščito uporabite po nanosu negovalnih izdelkov in pred nanosom Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme ZF 15.

Pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku medium in drugimi CC kremami?

Večina CC krem nudi izboljšanje polti, Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku medium pa ima tudi učinkovite anti-age lastnosti. Formula vsebuje hialuronsko kislino in glicin saponin, ki izboljšata raven vlage v koži in zapolnita celo najgloblje gube. Rezultat je gladkejša koža in pomlajen videz.

 

 

Kakšna je razlika med Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku medium in podlago?

Podlaga je ličilo in vsebuje veliko količino barvnih pigmentov, nima pa anti-age lastnosti. Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku medium je hibrid med negovalnim izdelkom in ličilom ter vsebuje manjšo količino pigmentov, ki se ujemajo s tenom kože. Na koži se hitro stopi in se ne kopiči v drobnih linijah ter ne ustvari ostrih robov med naličeno in nenaličeno kožo.

Kako se uporablja Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku medium?

Gre za zelo vsestranski izdelek. Uporabite jo lahko namesto običajnega negovalnega izdelka ali pa jo nanesete kot dopolnilo izdelka za nego kože. Če iščete še bolj celovito prekrivanje, je krema tudi odlična osnova za podlago.

Zakaj Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku medium vsebuje UVA- in UVB-filtre?

Koža obraza je skozi vse leto bolj izpostavljena soncu kot koža telesa, zato je bolj dovzetna za škodljive UVA-/UVB-žarke. Da preprečite poškodbe celične DNK, fotostaranje in hiperpigmentacijo, je pomembno, da kožo obraza zaščitite vsakič, ko je izpostavljena soncu.

Kaj je hialuronska kislina?

Hialuronska kislina je snov, ki naravno nastaja v koži, kjer pomaga vezati vlago: veže lahko tisočkrat toliko vode, kot je njena masa. Je tudi sestavina zunajceličnega matriksa povrhnjice (najbolj zunanja plast kože) in usnjice (srednja plast kože) ter zapolni volumen kože od znotraj.

Zakaj formula vsebuje glicin saponin?

Glicin saponin, ki je pridobljen iz izvlečka sojinih kalčkov, spodbuja koži lastno naravno tvorbo hialuronske kisline. Deluje v celicah, kjer nastajajo najgloblje gube, kar pomeni, da deluje pri njihovem izvoru. Njegova naloga je, da zapolni znotrajcelično tkivo.

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Želite zmanjšati linije in gube ter doseči enakomernejšo in sijočo polt.

Formula Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme ZF 15 v odtenku medium vsebuje visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino ter glicin saponin, da zapolni drobne linije in globoke gube za pomlajen videz. Vsebuje tudi barvne pigmente za enakomerno in sijočo polt.

 

Želite upočasniti nastanek gub v koži.

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema v odtenku medium vsebuje tudi ZF 15 in UVA-filter, ki nudita učinkovito zaščito pred prezgodnjim staranjem kože in poglobitvijo gub.

Iščete anti-age kremo brez pigmentov za zmanjšanje linij in gub.
Želite doseči enakomernejšo in sijočo polt, vendar je vaša koža svetla.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega kože z učinkovito zapolnitvijo gub

S staranjem se struktura kože spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože. 

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri edinstvene linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube, izguba volumna in izguba prožnosti), kar zagotavlja, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Eucerinova edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline ter glicin saponina zagotavlja ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub za pomlajen videz kože. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo najgloblje gube.

Linija vsebuje dnevni kremi (ZF 15 in ZF 30), CC kremi, nočno kremo in kremo za okrog oči, ki so primerne za vse tipe kože. Za še boljše rezultate so na voljo koncentrat, nočni piling in serum z dvojnim učinkom ter dva hitro delujoča in učinkovita boosterja.  

1 V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Skupna ocena
  • (18)
5 od 5 točk / 18 ocen
5 zvezdic
18
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
T,

Cc krema

Krema je z eno besedo TOP. Lepo prekrije vse nepravilnosti na obrazu in poenoti ten kože. Lepo se vpije in daje lahkoten občutek, kot da nimaš ničesar na sebi. Ker je krema dobro vpojna tudi ne pušča sledi na oblačilih, kar je bilo meni pri drugih podobnih izdelkih zelo moteče. Moja koža je selo suha in nisem bila prepričana ali ji bo ta krema zadostovala, vendar moram reči da jo je lepo navlažila in nahranila. Priporočam!
Simonca,

Eucerin Hyaluron Filler CC - Zelo zadovoljna z uporabo

ZF 15 in UVA-zaščita učinkovito preprečujeta prezgodnje staranje kože in poglobitev obstoječih gub zaradi UV-sevanja. Koža je videti opazno bolj gladka. Dejansko kar piše res drži. Zelo zadovoljna z uporabo izdelka in ga nimam namena zamenjati. Zelo odgovarja moji koži.
Poletna,
Zelo dobra,zelo rada jo uporablam.
Magdalena Omnia,

Odlična nega kože

Zelo vpojen in prijetnega vonja. Koža ga hitro vpije in ne pušča sledi na oblačilih. Priporočam!
mira,

ocena

Zelo dobra

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.