• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat

5
1 ocen

Koncentrirana formula proti gubam za vse tipe kože

Napreden koncentrirani serum aktivno zmanjša globino vseh gub.

Informacije o izdelku

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat je intenziven serum proti gubam, ki se uporablja skupaj z dnevno anti-age nego. Formula združuje visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino, ki ciljno delujeta na starajočo se kožo tam, kjer nastajajo gube. Vsebuje tudi bioaktivni glicin saponin, ki spodbuja naravno tvorbo hialuronske kisline v koži. Z redno uporabo je koža videti gladkejša in mladostnejša.

KLINIČNE ŠTUDIJE

Klinične študije so dokazale, da je Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema za suho kožo učinkovita in da jo koža dobro prenaša.

Lastnosti

 • odlična podlaga za ličila
 • nekomedogeno
 • rahlo odišavljeno

Uporaba

Navodila

Ženska uporablja serum.

 • Ampulo pred odprtjem dobro pretresite. Izdelek z nežnimi gibi dvakrat dnevno nanesite na čisto kožo pred uporabo svoje običajne anti-age kreme, pri čemer se osredotočite na problematična območja.
 • Izogibajte se stiku z očmi.

Za vašo vsakodnevno nego

1. korak: Čiščenje

Preberite več

2. korak: Tonificiranje

Nato kožo tonificirajte z Eucerin DermatoCLEAN osvežilnim tonikom, da jo pripravite na nego, ki sledi.

Preberite več

3. korak: Posebna nega

Majhno količino Eucerin Hyaluron-Filler koncentrata nanesite na obraz, vrat in dekolte ter jo s čvrstimi, a nežnimi gibi vmasirajte v kožo, pri čemer se izogibajte občutljivemu predelu okrog oči. Na koncu nanesite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ali Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo za kar najboljši učinek zapolnitve gub.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat uporabite, če …

Iščete anti-age serum, ki zmanjša linije in gube.

Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino, ki zapolni gube vseh vrst.

Preizkusite drug izdelek, če …

Želite zmanjšati temne madeže in starostne pege.

Preizkusite Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30 , ki učinkovito deluje na glavne vrste hiperpigmentacije.

Sestavine

Kako deluje

Kako delujejo skupaj

V osrčju Eucerinove izjemne formule Hyaluron-Filler je edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline: 

– Visokomolekularna hialuronska kislina (znana tudi kot dolgoverižna hialuronska kislina) ostane na površini kože in izboljša navlaženost zunanje plasti povrhnjice, od koder izvirajo drobne linije in gube.
– Molekule v nizkomolekularni hialuronski kislini (znani tudi kot kratkoverižna hialuronska kislina) so 40-krat manjše 1 kot molekule visokomolekularne hialuronske kisline, zato lahko prodrejo v globlje plasti povrhnjice, kjer spodbujajo koži lastno tvorbo hialuronske kisline. 

V večini formul hialuronska kislina nastopa skupaj z bioaktivnim glicinom saponinom, ki prodre še globlje, v plasti usnjice, in tam stimulira tvorbo hialuronske kisline ter povrne vlago tja, od koder izvirajo globlje gube. Drobne linije in gube so opazno zapolnjene, koža pa je zglajena in zato mladostnejša.


1 Standardna enota za merjenje atomske mase je kilodalton (kDa). Dolgoverižna hialuronska kislina ima molekulsko maso 2000 kDa, kratkoverižna pa 52 kDa. Formule Hyaluron-Filler in Hyaluron-Filler + Elasticity vsebujejo obe vrsti molekul.

5
Od 1 ocen
1
0
0
0
0
 • S.M. 21. 06. 2016
  NADLEŽNE GUBE
  FILLER KONCENTRAT PRIPOROČAM VSEM, KI ŽELITE ODPRAVITI OZ. PREGNATI GUBE.

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki