• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

pH5 tekoči losjon za umivanje 200 ml

200 ml

0.0
0 ocen
2 velikosti izdelka
Primeren za vsakdanjo uporabo na obrazu in telesu
Preprečuje izsušitev kože, celo pri pogostem umivanju
Formula brez mil

Nežno očisti in pomiri kožo

Hranilna formula s sistemom za pH-ravnovesje pomaga stabilizirati idealno pH-vrednost kože, odgovorno za naravno zaščitno bariero kože.

Primeren za dojenčke od dopolnjenega 1 meseca.

Trajnost in okolje

Ne vsebuje mikroplastike (v skladu z definicijo Programa ZN za okolje)

65% manj plastike (v primerjavi s 400ml embalažo)

100-% podnebno nevtraliziran izdelek (preostale emisije CO 2 se kompenzirajo s certificiranimi podnebnimi projekti. Več o tem tukaj.).

Izvedite več o našem trajnostnem programu

Informacije o izdelku

Zaščitite in pomirite svojo kožo z Eucerin pH5 tekočim losjonom za umivanje in izkusite nov občutek dobrega počutja na koži. Občutljiva koža potrebuje nežno čiščenje, da je kos vsakdanjim stresorjem. pH5 tekoči losjon za umivanje z dekspantenolom nežno očisti občutljivo kožo, pri čemer ohranja mikrobiom kože.

Koža je nežno očiščena in njena pH-vrednost je stabilizirana. Koža je na otip gladka in mehka ter je zaščitena pred izsušitvijo, povrne se občutek ugodja.

Klinične in dermatološke študije

Eucerin pH5 tekoči losjon za umivanje je dokazano blag in učinkovit čistilni izdelek za vsakodnevno uporabo na suhi občutljivi koži telesa.

Glavne ugotovitve

• Eucerin pH5 tekoči losjon za umivanje nežno očisti kožo in podpira njeno naravno pH-vrednost. 
• Suha občutljiva koža dobro prenaša izdelek, ki je primeren tudi za uporabo na koži, obremenjeni zaradi alergij.

Lastnosti

 • brez alkalnih mil
 • rahlo odišavljeno

Uporaba

Navodila

• Losjon vmasirajte v telo. Ustvari se pena, ki očisti kožo.
• Izdelek lahko uporabljate med prhanjem ali kopeljo tolikokrat, kot je potrebno.
• Za najboljši rezultat uporabljajte skupaj z vlažilnim negovalnim izdelkom iz linije Eucerin pH5.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin pH5 tekoči losjon za umivanje uporabite, če …

• Imate suho občutljivo kožo, alergijo tipa I ali pa iščete blag čistilni izdelek, ki je primeren za celo družino, tudi za dojenčke.

Eucerin pH5 tekoči losjon za umivanje je blag, a učinkovit čistilni izdelek za vsakodnevno uporabo.

Preizkusite drug izdelek, če …

• Iščete blag čistilni izdelek za pogosto prhanje in imate raje teksturo gela.

Preizkusite Eucerin pH5 gel za prhanje.

• Imate raje izdelke brez dišav.

Eucerin pH5 tekoči losjon za umivanje je na voljo tudi v različici brez dišav.

• Imate raje čistilni izdelek v obliki trdega mila.

Preizkusite Eucerin pH5 trdo milo.

• Iščete vlažilni izdelek za suho občutljivo kožo.

Preizkusite Eucerin pH5 losjon.

Sestavine

Kako deluje linija Eucerin pH5

Zdrava koža je prva in najboljša obramba telesa pred zunanjimi dražečimi snovmi. Toda če je koža suha in občutljiva, je njena funkcija bariere oslabljena, posledica pa je nagnjenost k nadaljnji suhosti in občutljivosti.

Eucerin pH5 linija je bila posebej zasnovana, da izpolnjuje potrebe suhe, občutljive kože. Edinstveni Eucerin sistem za pH-ravnovesje obnovi optimalno pH-vrednost kože ter okrepi naravne obrambne mehanizme, da koža postane odpornejša proti okoljskim sprožilcem in manj občutljiva. Mnogi izdelki vsebujejo tudi dekspantenol, ki je znan po svojih obnovitvenih lastnostih.

Pogosta vprašanja (4)

 • Zakaj je pomembna pH-vrednost kože in kako deluje Eucerinov sistem za pH-ravnovesje?

  Površino kože prekriva zaščitni kislinski plašč, ki koži daje rahlo kisel pH. Ta pH ima pomembno vlogo pri stanju kože in je ključen za zaščitno bariero kože. Nevtralizira alkalne škodljive dejavnike (kot so grobe površinsko aktivne snovi), spodbuja esencialni proces odstranjevanja odmrlih kožnih celic (znan kot deskvamacija), preprečuje razvoj bakterij in ustvarja optimalno okolje, v katerem uspeva naravna flora kože.

  Če se pH kože spremeni, je funkcija njene bariere oslabljena. Izguba vode se poveča in koža se izsuši, zato je še bolj dovzetna za zunanje dražeče snovi in občutljivost. 

  Sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin vsebuje citratni pufer, derivat citronske kisline, ki obnavlja in podpira optimalno pH-vrednost kože. To pomaga okrepiti funkcijo bariere kože, zaščiti naravne obrambne mehanizme in kožo naredi manj občutljivo.

 • Zakaj koža potrebuje zaščito?

  Koža je naša najpomembnejša zaščitna pregrada. Telo brani pred zunanjimi vplivi, kot so spremembe podnebja, onesnaženost, UV-svetloba in kemikalije. 
  Vendar pa ti okoljski dejavniki lahko vplivajo na kožo in jo obremenjujejo. Ko je koža obremenjena, ne more več dobro delovati kot učinkovita bariera, izgubi vlago in postane dovzetna za zunanje dražeče snovi. Pomembno je, da kožo vsak dan zaščitimo in podpiramo njeno naravno funkcijo bariere. Koža je tako sposobna opravljati svojo pomembno vlogo pri naši zaščiti.

 • Kako naj vem, da so vaši izdelki varni za mojo občutljivo kožo?

  Vsi izdelki za umivanje Eucerin pH5 so bili posebej zasnovani tako, da združujejo nežno čiščenje in odlično zaščito kože s klinično dokazanim dobrim odzivom kože. Eucerin pH5 tekoči losjon za umivanje je primeren za pogosto uporabo na koži, ki je nagnjena k alergijam tipa I, kot je seneni nahod.

  Preden novi izdelek nanesete na celo telo, ga najprej preizkusite z večkratnim nanosom na kožo na notranji strani komolca. Če se ne pojavi nobena reakcija (npr. rdečina, oteklina ali srbečica), lahko sklepate, da je izdelek varen za vašo kožo. Če imate kakršne koli pomisleke, priporočamo, da se posvetujete s farmacevtom ali dermatologom.

 • Kaj so surfaktanti in katere izmed njih vsebujejo izdelki Eucerin?

  Surfaktanti so aktivne čistilne učinkovine, imenovane tudi površinsko aktivne snovi. To so organske spojine, ki vplivajo na adhezijo molekul in zmanjšajo površinsko napetost. Kot sestavina čistilnih izdelkov olajšajo odstranjevanje delcev umazanije s površine kože. 

  Obsežne klinične in dermatološke študije potrjujejo, da koža zelo dobro prenaša izjemno blage površinsko aktivne snovi (med drugimi natrijev miret sulfat in lavril glukozid) v Eucerinovih čistilnih izdelkih.

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki