Naročilo vzorca Eucerin Sun Pigment Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+

Pigmentni madeži nastali zaradi sonca?

Ukrepajte zdaj!

Naročite svoj vzorec vrhunskega izdelka za zaščito pred soncem za vse tipe kože. Eucerin Sun Pigment Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ preprečuje hiperpigmentacijo zaradi sonca. Temne pigmentne madeže, ki nastanejo zaradi sončne svetlobe in povečane tvorbe melanina namreč lahko preprečite s pomočjo napredne spektralne tehnologije. Spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtre za zelo visoko UV-zaščito z licochalconom A, ki nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba. Izdelek za zaščito pred soncem proti pigmentaciji vsebuje tudi gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK in Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje na osnovni vzrok hiperpigmentacije.

Sončne pege so s pomočjo naštetih sestavin učinkovito zmanjšane, uporaba izdelka pa tudi preprečuje, da bi se ponovno pojavile.

NAROČI VZOREC IN PREIZKUSI

Z naročilom vzorca lahko naš edinstven izdelek preizkusite in se prepričate o njegovi učinkovitosti. Prvih 200, ki boste izpolnili spodnji obrazec lahko pričakuje vzorec na svoj domači naslov. Naročilo je mogoče do 14. julija oz. do razdelitve vzorcev.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.