Novo
 • (0)
Napišite svoje mnenje

Eucerin UltraSENSITIVE čistilni fluid

s Symsitive*

Deluje blažilno in takoj pomiri zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rdečini.

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo – linija proti rdečici in linija UltraSENSITIVE – delujeta na tri stalne dejavnike pri zelo občutljivi koži: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja. Te dejavnike skupaj imenujemo trikotnik zelo občutljive kože

Trikotnik

Prvi in najpomembnejši korak pri negi zelo občutljive kože je poskrbeti, da je koža učinkovito očiščena, ne da bi razdražili ali poškodovali že tako oslabljeno bariero kože ali hiperreaktivna čutilna vlakna pod njo. Ker ima zelo občutljiva koža oslabljeno bariero, je dovzetna za draženja, čutilna vlakna v povrhnjici pa hitro reagirajo na povzročitelje stresa. To povzroči neprijetne občutke na koži, ki jih prizadeti med drugim opisujejo kot skelenje ali pekočo bolečino.

Eucerin UltraSENSITIVE čistilni fluid temeljito očisti zelo občutljivo kožo (vključno s kožo, nagnjeno k rdečini/rozacei/kuperozi), njegova »čista« formula pa vsebuje omejeno število sestavin, da se zmanjša možnost za intoleranco in alergijske reakcije. UltraSENSITIVE čistilni fluid ne vsebuje površinsko aktivnih snovi in je zelo nežen do kože, kljub temu pa dovolj učinkovit, da odstrani ličila.

Eucerin UltraSENSITIVE čistilni fluid vsebuje inovativno aktivno sestavino SymSitive*, ki je bila razvita posebej za zelo občutljivo kožo. Deluje kot regulator občutljivosti pri izvoru hiperreaktivnosti, zmanjša aktivacijo čutilnih vlaken in tako v trenutku pomiri močno občutljivost.

Eucerin UltraSENSITIVE čistilni fluid takoj pomiri in ublaži draženje in zmanjša rdečino, zato je osnovni izdelek za vsakodnevno nego zelo občutljive kože. Po čiščenju kože uporabite Eucerin UltraSENSITIVE kremo za suho kožo ali UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo če je glavna težava neprijeten občutek na koži, kot je skelenje, pekoča bolečina ali srbečica. Če so na koži vidni znaki rdečine, znaki vnetne kožne bolezni, kot je rozacea, ali če želite izdelek z ZF, uporabite Eucerin pomirjajočo kremo proti rdečici ali Eucerin prekrivno dnevno kremo proti rdečici ZF 25

Tako kot vsi drugi izdelki iz linij za zelo občutljivo kožo ima tudi Eucerin UltraSENSITIVE čistilni fluid embalažo s sistemom dvojnega ventila, ki preprečuje kontaminacijo.

* =reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Embalaža, ki preprečuje kontaminacijo

Vsi izdelki iz linij Eucerin za zelo občutljivo kožo imajo embalažo, ki preprečuje kontaminacijo, da je formula zaščitena pred nečistočami in oksidacijo. Posebna pozornost pri embalaži je bila posvečena trem glavnim rizičnim delom: ventili, spoji in funkcionalnost doziranja. Ventili embalaže imajo sterilizacijske filtre, spoji so temeljito zavarjeni, da zagotavljajo neprodušnost, dozirnik pa ima tesno prilegajoč se zaporni nastavek.

Ali ste vedeli?

Eucerin UltraSENSITIVE čistilni fluid ima »čisto« formulo, kar pomeni, da vsebuje le omejeno število sestavin in je brez konzervansov (vključno s parabeni), parafinov, dišav in alkohola.

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije dokazujejo, da koža izdelek zelo dobro prenaša in da je zelo učinkovit pri zelo občutljivi koži, vključno z rozaceo in kožo, nagnjeno h kuperozi.

Da bi ocenili učinkovitost UltraSENSITIVE čistilnega fluida, je bila izvedena študija s samooceno pri ≥53 ženskah (19–60 let) z občutljivo do zelo občutljivo kožo. Izdelek je bil uporabljen dvakrat dnevno v obdobju štirih tednov na polovici obraza.

GLAVNE UGOTOVITVE

 • Sodelujoče so poročale o zmanjšanju občutljivosti in reaktivnosti.
 • Druga pomembna izboljšanja so vključevala:
  o udobje kože
  o napetost kože
  o enakomeren ten
  o rdečina.

Sestavine

Navodila

 • Izdelek uporabite dvakrat dnevno za temeljito čiščenje kože, ublažitev rdečine in takojšnje ter dolgotrajno udobje kože.

Za vašo vsakdanjo nego

Izdelek uporabite vsak dan zjutraj, tako da en- do dvakrat pritisnete na dozirnik. Izdelek nežno nanesite na navlažen obraz in vrat.

Odstranite z blazinico vate ali mlačno vodo.
Postopek ponovite vsak večer.

Negovalni izdelek nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer. Kremo nežno vmasirajte v kožo na obrazu, vratu in dekolteju.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin UltraSENSITIVE čistilni fluid uporabite, če...

Preizkusite drug izdelek Eucerin, če…

Imate zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rozacei/kuperozi,

in želite nežen, a učinkovit čistilni izdelek, ki je idealen za vaše potrebe.

Imate zelo občutljivo kožo, nagnjeno k rozacei/kuperozi,

in potrebujete čistilni fluid, ki odstrani ličila.

Imate kožo, nagnjeno k aknam,

a nimate simptomov hiperreaktivne občutljivosti. V tem primeru preizkusite Eucerin DermoPURIFYER čistilni gel

Imate normalno do mešano občutljivo kožo brez občutkov, ki so značilni za zelo občutljivo kožo.
Imate normalno do suho kožo brez občutkov, ki so značilni za zelo občutljivo kožo.

Pogosta vprašanja

Zakaj se pojavi močna občutljivost?

Eucerin je odkril tri značilnosti zelo občutljive kože: oslabljena bariera kože, hiperreaktivna čutilna vlakna v povrhnjici in rdečina, ki je pogosto posledica vnetja. Ker mnogi simptomi niso vidni, so občutki prizadetih subjektivni, toda mnogi poročajo o skelenju ali pekoči bolečini. Te občutke lahko spremljata suhost in rdečina ter lahko vplivajo na pojav kože, nagnjene h kuperozi, ali rozacee. Preberite več o zelo občutljivi koži obraza

Eucerin nega za zelo občutljivo kožo Z inovativnim regulatorjem občutljivosti SymSitive*

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo nudita celovit pristop k negi kože, ki vpliva na vse tri simptome v trikotniku zelo občutljive kože – oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna v povrhnjici in pordelo kožo, ki je pogosto posledica vnetja.

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo – UltraSENSITIVE in linija proti rdečici – zagotavljata takojšnje in dolgotrajno udobje kože.

Vsi izdelki vsebujejo inovativno aktivno sestavino SymSitive*, ki učinkovito deluje kot regulator občutljivosti pri izvoru hiperreaktivnosti ter takoj pomiri kožo. Izdelki Eucerin proti rdečici vsebujejo tudi licochalcon A, naravno protivnetno in antioksidativno sestavino, ki vidno in učinkovito zmanjša rdečino.

* = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Splošna ocena
 • (0)
0 od 5 točk / 0 ocen
5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.