Trajnost

SPREJEMAMO OGOVORNOST. ZA VAŠO KOŽO. IN ZA NAŠ PLANET.

Samo en planet je naš dom. Ta nas preživlja in naša naloga je, da ga vzdržujemo.

Priznanje za naš trajnostni program

Pri blagovni znamki Eucerin prevzemamo odgovornost za vašo kožo in naš planet.  Ponosni smo, da je naše matično podjetje Beiersdorf prejelo nagrado neprofitne organizacije CDP za svojo trajnostno zavezanost k zastavljanju ciljev, uspešnosti in preglednosti na področjih podnebnih sprememb, gozdov in varnosti voda ter se uvrstilo na prestižni seznam Trojni A. 

 

*CDP je mednarodna neprofitna organizacija, ki upravlja vodilno mednarodno platformo za razkritje okoljskih informacij.

Eucerinovi cilji do leta 2025

Kot svetovni pionir na področju nege kože na novo opredeljujemo svoj pristop k trajnosti in smo zavezani ambicioznemu načrtu. S štirimi ključnimi trajnostnimi cilji smo se zavezali, da bomo izdelke Eucerin razvijali in pakirali na bolj trajnosten način.

Eucerinova odgovornost

Verjamemo v moč dermatološke nege kože, ki spreminja življenje. Prav tako verjamemo, da je naša odgovornost ustvarjati nego kože z manjšim vplivom na okolje ter pozitivnim vplivom na našo družbo in vas.

Uresničevanje sprememb

V Eucerinu smo že več kot 100 let predani farmacevtski znanosti o negi kože. Neprestano si prizadevamo za znanstvene preboje in smo zavezani razvoju učinkovitih, klinično dokazanih rešitev, ki jih koža dobro prenaša. Zavedamo se, da moramo zdaj in dolgoročno okrepiti trajnost naših izdelkov in postopkov. Verjamemo, da je trajnost pot, na kateri še naprej uvajamo inovacije, ocenjujemo in izboljšujemo.

Skrbimo za dobrobit okolja, naše družbe in vas.

Skupaj si prizadevamo za bolj zdravo, bolj zeleno in socialno vključujočo prihodnost. Kot del družine Beiersdorf je Eucerin sestavni del Beiersdorfove dolgoročne trajnostne vizije.

Naša strategija v družbi Beiersdorf

¹Cilj podjetja Beiersdorf

²Kozmetične formulacije brez izdelkov OTC (ZDA) & brez mikroplastike po definiciji UNEP (Program Združenih narodov za okolje)

Sorodni članki

 

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki