Euromelanoma

Čas branja: 1 min
Pokaži več

Euromelanoma je nastala z namenom spodbujanja in izmenjave informacij o preprečevanju kožnega raka, zgodnji diagnostiki in zdravljenju. Vodi jo mreža evropskih dermatologov, ki se velikodušno odpovedujejo svojemu času, da prispevajo k združevanju znanja v dobrobit družbe.

Dejavnosti Euromelanome so usmerjene v doseganje treh ključnih občinstev; širša javnost; znanstvena skupnost; ter na evropske in nacionalne politične sfere.

Za širšo javnost poteka preko spletne strani Euromelanoma (ki jo je obiskalo že več kot milijon ljudi) in letne kampanje ozaveščanja javnosti o kožnem raku, preprečevanju kožnega raka, zgodnjemu odkrivanju in zdravljenju. Ta dejavnost je dosegla vrhunec na javnih projekcijah med letnim "Dnevom Euromelanoma". Do danes je več kot 450.000 ljudi opravilo brezplačne preglede kože.

"Kožni rak ne mine, če ga zanemarimo in če pustimo, da napreduje, zato zaščitite svojo kožo, upoštevajte nasvete dermatologov in preglede pri dermatologu doponjujte z mesečnimi samopregledi."

Eucerin je tudi letos sodeluje pri dnevu Euromelanoma in s tem prispeva svoj delež k zmanjševanju in zgodnjemu odkrivanju kožnega raka. Pravzaprav je najlažje zdraviti kožnega raka, če je le ta diagnosticiran in zdravljen dovolj zgodaj. Da bi omogočili to zgodnje zdravljenje, je ključnega pomena, da poznate znake kožnega raka. Kožni rak je viden, zato redno preverjajte kožo in s tem spremljajte morebitne spremembe.

Spletna stran Euromelanoma

Projekt Euromelanoma je leta 1999 ustanovilo šest belgijskih dermatologov (T. Maselis, M. van Daele, C. Pirard, V. del Marmol, B. Richert in K. de Boulle). Hitro se je razširil po evropski celini in je trenutno aktiven v 33. državah.

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki