PREIZKUŠENA INOVACIJA JE

Znanost kože, ki deluje

Težave s kožo, kot so akne, atopijski dermatitis ali hiperpigmentacija, ne prizadenejo samo človekove kože. Pogosto vplivajo na samopodobo človeka, njegovo razpoloženje in celo kakovost njegovega življenja. Z učinkovitimi, klinično preizkušenimi inovacijami znamke Eucerin®, ki jih koža izjemno dobro prenaša, imajo ljudje možnost, da izboljšajo stanje svoje kože in tako spet v polnosti uživajo življenje.
"RESNIČNO JE POMAGALO PRI EKSTREMNO SUHI, SRBEČI KOŽI" ANGELIKA, 29, JONATHAN, 11 MESECEV, ŠE NEROJENA NOELIA
Izvedite več
"POSKRBI ZA TISTO, KAR JE NAJBOLJ POMEMBNO" KARINA, 41
Izvedite več
"NIČ VEČ ME NI STRAH POKAZATI SVOJE KOŽE" EUNGYU, 27
Izvedite več
"ANTI AGE NEGA, KI RESNIČNO DELUJE” SARAH, 53
Izvedite več
»RES SE POČUTIM ZAŠČITENEGA« TONY, 45
Izvedite več
“POČUTIM SE SREČNO” RUTH, 20
Izvedite več
POIŠČITE NAS NA DRUŽBENIH MEDIJIH

Kakšna je vaša zgodba?

Poiščite navdih in nasvete o naših izdelkih in pravilni negi na družbenih medijih. Tam lahko tudi delite svojo zgodbo o tem, kako je dermatološka nega kože spremenila vaše življenje: pišite nam ali objavite svojo zgodbo na: #Skinterviews.
IZ RESNIČNEGA SVETA

Resnične zgodbe o resničnih težavah s kožo

V naših intervjujih o koži smo se pogovarjali z Angeliko, Karino, Tonyjem, Ruth in Eungyujem. Težave s kožo so vplivale na njihova življenja na različne načine. Oglejte si njihove zgodbe in spoznajte učinek dermatološke nege kože, ki jim je spremenila življenje.
Angelika uživa v materinstvu. Toda ko se je pri njenem sinu Jonathanu pojavil atopijski dermatitis in se je začel praskati, ni vedela, kako bi mu pomagala. Izdelki Eucerin® AtopiControl so pomirili sinovo kožo in njene skrbi. Zdaj ve, kako oskrbeti srbečico, da se otrok lahko po mili volji igra, ona pa je lahko prepričana, da je z njegovo kožo vse v redu.
Oglejte si pogovor o koži z Angeliko
Karina ima nadvse rada triatlon. Toda ko se je začela udeleževati tekmovanj, je zelo trpela zaradi bolečih žuljev in odrgnjene kože. Z mazilom Eucerin® Aquaphor je odkrila način za zaščito svoje kože, ki prepreči nastanek žuljev ali ran. Ker je našla pravi izdelek za nego kože, se lahko zdaj svobodno posveča svoji strasti. Prav nič je ne more zaustaviti!
Oglejte si pogovor o koži s Karino
Eungyujeva najstniška leta so bila zaradi aken izjemno težavna. Zaradi negativnih komentarjev se je zaprl vase. Ostajal je doma in se nehal srečevati s prijatelji, da se je izognil priložnostim, ko bi drugi videli njegove akne. Zdaj ve, kako se spopadati z nepravilnostmi na koži in se končno počuti udobno v svoji koži. Začel je celo nastopati.
Oglejte si pogovor o koži z Eungyujem
Ko so Tonyju postavili diagnozo aktinična keratoza, ga je zaskrbelo, ali se bo lahko še naprej igral s sinom na svežem zraku. Čeprav je vedel, da mora storiti vse, kar je mogoče, da zaščiti svojo kožo, poškodovano zaradi sonca, preživljanje časa v zaprtih prostorih zanj ni prišlo v poštev. Z Eucerin® Sun zaščito se zdaj brezskrbno igra s svojim sinom tudi na prostem.
Oglejte si pogovor o koži s Tonyjem
Ruth, ki trpi zaradi hiperpigmentacije, se je vedno zdelo, da ljudje na njej ne vidijo nič drugega kot njeno neenakomerno polt. Potem je odkrila izdelke znamke Eucerin®, ki so prilagojeni njenemu stanju kože. Ko zdaj sreča ljudi, je dovolj samozavestna, da jim pokaže svoj čudoviti nasmeh, saj ve, da je to točno tisto, kar drugi ob pogledu nanjo najprej vidijo.
Oglejte si pogovor o koži z Ruth

INTERVJUJI O KOŽI

Kaj so ljudje razkrili o svoji koži

Naši intervjuji o koži dajejo vpogled v življenja ljudi, njihove težave s kožo in v načine, kako jim je pomagala dermokozmetična nega kože.

DERMOKOZMETIČNA NEGA KOŽE

The life-changing power of dermatological skincare

Pri znamki Eucerin® smo že več kot 100 let predani znanosti o negi kože v farmacevtskem segmentu. Stalno iščemo znanstvene preboje in smo predani razvijanju učinkovitih in klinično preizkušenih rešitev, ki jih koža zelo dobro prenaša. Razvijamo izdelke, da ohranjamo in izboljšujemo zdravje in lepoto vaše kože. Ker vemo, da lahko samo tipni in vidni rezultati rešijo vaše težave s kožo in pomagajo izboljšati vaše vsakodnevno dobro počutje. Vemo, da učinki naših rešitev za nego kože ne sežejo samo do kože. Če se vaša koža počuti bolje, se počutite bolje tudi vi. Odkrijte moč dermatološke nege kože, ki spremeni življenje.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.