Brand Purpose

Life-changing power of dermatological skincare

POIŠČITE NAS NA DRUŽBENIH MEDIJIH
Kakšna je vaša zgodba?

Poiščite navdih in nasvete o naših izdelkih in pravilni negi na družbenih medijih. Tam lahko tudi delite svojo zgodbo o tem, kako je dermatološka nega kože spremenila vaše življenje: pišite nam ali objavite svojo zgodbo na: #Skinterviews.

DERMOKOZMETIČNA NEGA KOŽE
The life-changing power of dermatological skincare

Pri znamki Eucerin® smo že več kot 100 let predani znanosti o negi kože v farmacevtskem segmentu. Stalno iščemo znanstvene preboje in smo predani razvijanju učinkovitih in klinično preizkušenih rešitev, ki jih koža zelo dobro prenaša. Razvijamo izdelke, da ohranjamo in izboljšujemo zdravje in lepoto vaše kože. Ker vemo, da lahko samo tipni in vidni rezultati rešijo vaše težave s kožo in pomagajo izboljšati vaše vsakodnevno dobro počutje. Vemo, da učinki naših rešitev za nego kože ne sežejo samo do kože. Če se vaša koža počuti bolje, se počutite bolje tudi vi. Odkrijte moč dermatološke nege kože, ki spremeni življenje.

PREIZKUŠENA INOVACIJA JE
Znanost kože, ki deluje

Težave s kožo, kot so akne, atopijski dermatitis ali hiperpigmentacija, ne prizadenejo samo človekove kože. Pogosto vplivajo na samopodobo človeka, njegovo razpoloženje in celo kakovost njegovega življenja. Z učinkovitimi, klinično preizkušenimi inovacijami znamke Eucerin®, ki jih koža izjemno dobro prenaša, imajo ljudje možnost, da izboljšajo stanje svoje kože in tako spet v polnosti uživajo življenje.

IZ RESNIČNEGA SVETA
Resnične zgodbe o resničnih težavah s kožo

V naših intervjujih o koži smo se pogovarjali z Angeliko, Karino, Tonyjem, Ruth in Eungyujem. Težave s kožo so vplivale na njihova življenja na različne načine. Oglejte si njihove zgodbe in spoznajte učinek dermatološke nege kože, ki jim je spremenila življenje.

INTERVJUJI O KOŽI
Kaj so ljudje razkrili o svoji koži

Naši intervjuji o koži dajejo vpogled v življenja ljudi, njihove težave s kožo in v načine, kako jim je pomagala dermokozmetična nega kože.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki