DermoPure

Učinkoviti izdelki za nego kože, nagnjene k nepravilnostim in aknam

Eucerin DERMOPURE

Učinkoviti izdelki za nego kože, nagnjene k nepravilnostim in aknam

Akne so primarno vnetna bolezen. Vnetje je prisotno pri vseh stopnjah aken – sega od prikritega mikrovnetja do vidno vnetih papul in pustul.

Linija Eucerin DERMOPURE je bila posebej razvita, da odpravlja glavne vzroke za kožo, nagnjeno k nepravilnostim in aknam, in njene težave:

  • mikrovnetje: glavni vzrok ciklusa aken,
  • čezmerna tvorba sebuma, kar je znano tudi kot seboreja,
  • hiperkeratoza (odebelitev zunanjih plasti kože), ki vodi v nastanek ogrcev in mozoljev,
  • razvoj bakterij, ki povzroča vidno vnetje v obliki papul in pustul.

Poleg tega številni ljudje trpijo zaradi postinflamatorne hiperpigmentacije kože, tako imenovanih madežev zaradi aken, še dolgo po tem, ko nepravilnosti izginejo s kože. Eucerin nudi tudi izdelke za nego kože, ki odpravlja te madeže zaradi aken.

Ključne učinkovite v formulah vključujejo:

  • licochalcon A: visoko učinkovita protivnetna sestavina, ki pomiri razdraženost in pomaga zmanjšati rdečino
  • salicilna kislina: protibakterijska sestavina s komedolitičnim učinkom, ki zmanjša nepravilnosti in preprečuje njihov ponovni nastanek
  • Thiamidol: patentirana sestavine, ki dokazano zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni pojav
  • Tehnologija uravnavanja sebuma: zmanjša količino sebuma

DermoPure serum za obnovitev kože vsebuje tudi:

10-odstotni hidroksi kompleks: visoko učinkovita kombinacija luščilnih sestavin (glikolne, salicilne in polihidroksi kisline), ki pomaga obnoviti površino kože, odmašiti pore, zmanjšati število bakterij P. acnes in odstraniti odmrle kožne celice

DermoPure serum s trojnim učinkom vsebuje tudi: 

Thiamidol, patentirano sestavino, ki dokazano zmanjša madeže zaradi aken (postinflamatorno hiperpigmentacijo ali PIH) in prepreči njihov nastanek.
Izpostavljenost soncu lahko tudi potemni madeže zaradi aken in podaljša čas, v katerem zbledijo. Eucerin DermoPure zaščitni fluid ZF 30 pomaga preprečiti ta pojav z ZF 30 UVA-/UVB-zaščito in dodanim dekandiolom, ki preprečuje nepravilnosti, v učinkovitem fluidu proti neželenemu sijaju. 
Linija vključuje blage, vendar učinkovite čistilne izdelke in izbor negovalnih izdelkov, ki so posebej zasnovani za kožo, nagnjeno k aknam, mnogi od njih pa so primerni tudi za uporabo med zdravljenjem z zdravili proti aknam.
Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da so izdelki primerni za kožo, nagnjeno k nepravilnostim in aknam, ter so zelo učinkoviti pri odpravljanju in blaženju simptomov.

1 Das S, Reynolds RV: Am J Clin Dermatol (2014), 15: 479–488

Eucerin DERMOPURE

Inovativna in učinkovita linija za kožo, nagnjeno k nepravilnostim in aknam, ki je primerna za uporabo med zdravljenjem z zdravili proti aknam ali namesto njega.

 

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki