Aktualne Eucerin ugodnosti in cenovni popusti

20 % popust* na vse Eucerin anti-age negovalne izdelke iz linij Hyaluron-Filler, Hyaluron-Filler + Volume in Hyaluron-Filler + Elasticity

Od 10. do 24. maja 2021.

S staranjem se struktura kože spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože. 

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri edinstvene linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube izguba volumna in izguba prožnosti,), kar zagotavlja, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

*Popust velja na vse izdelke Eucerin Hyaluron-Filler, Hyaluron-Filler + Volume in Hyaluron-Filler + Elasticity med 10. 05. 2021 in 24. 05. 2021 v izbranih lekarnah in spletnih lekarnah. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Eucerin spletni nakup

Hiter in enostaven nakup iz varnega zavetja doma

Nega kože je prav tako pomembna, ko preživljamo več časa doma. Če želite zaščititi sebe in svoje ljubljene, lahko celotno ponudbo Eucerin naročite prek spleta, od varnosti vašega doma, prek naše spletne trgovine.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.