Preprečevanje aktinične keratoze in nemelanomskega kožnega raka

Actinic Control MD ZF 100

Preprečevanje aktinične keratoze in nemelanomskega kožnega raka ter dopolnilna nega pri aktinični keratozi

Eucerin Actinic Control MD ZF 100 je medicinski pripomoček z visokim zaščitnim faktorjem, posebej namenjen preprečevanju aktinične keratoze in nemelanomskega kožnega raka ali za dopolnilno nego pri aktinični keratozi.

Aktinična keratoza je predrakavo kožno obolenje, ki je v porastu, skupaj z nemelanomskim kožnim rakom, v katerega se lahko razvije. Eden od glavnih vzrokov zanjo so UV-poškodbe kože zaradi sonca – toda z uporabo ustrezne zaščite pred soncem lahko še vedno uživamo vsakdanje življenje na prostem.

ZF 100 ščiti kožo pred škodljivimi UVB-žarki, kar pomeni, da se v koži nakopiči manj celičnih poškodb. Izdelek vključuje tudi zelo visoko UVA-zaščito, da je koža zaščitena v celotnem UV-spektru.

Lahki fluid omogoča enostaven nanos, zato je primeren za vsakodnevno uporabo in pogosto obnavljanje nanosa na sončne dni, ki jih preživimo na prostem, ali med intenzivno aktivnostjo. Ne glede na to, ali iščete izdelek za preprečevanje aktinične keratoze ali želite dopolnilno nego za svoje stanje kože, ste lahko prepričani, da ste dobro zaščiteni pred soncem in lahko brezskrbno uživate v vsakdanjih aktivnostih.

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki