Zmanjša globoke gube in starostne pege, izboljša prožnost in sijaj kože

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Anti-age nega kože za vidno mladostnejšo, bolj gladko in sijočo kožo

Struktura kože se s staranjem spreminja. Izgublja svojo prožnosti in čvrstost, število starostnih peg in gub pa se poveča. 

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri inovativne linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gubeizguba volumna in izguba prožnosti), da zagotovijo, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity je bila zasnovana posebej za zmanjšanje globokih gub in starostnih peg ter izboljšanje prožnosti in sijaja kože. Eucerinova inovativna mešanica visoko- in nizkomolekularne  hialuronske kisline vidno zapolni globoke gube od znotraj, medtem ko kombinacija arctiina in kreatina (kolagensko-elastinski kompleks) poživi tvorbo kolagena in izboljša prožnost kože. Vsebuje tudi Thiamidol, ki klinično potrjeno zmanjša izrazitost starostnih peg, prvi rezultati pa so vidni že po dveh tednih.

Linija vključuje več vlažilnih izdelkov: dnevni kremi z UVA- in UVB-zaščito (ZF 30 in ZF 15), kremo za okrog oči in nočno kremo. Te izdelke dopolnjuje anti-age serum, ki je posebej učinkovit pri zmanjšanju izrazitosti starostnih peg na zreli koži.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity

Izboljša prožnost in zapolni globoke gube.

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki