Novo
  • (0)
Napišite svoje mnenje

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krema za okrog oči ZF 15

Anti-age krema za okrog oči z UVB- in UVA-zaščito za zrelo kožo

Izboljša prožnost kože in vidno zapolni globoke gube za jasnejši pogled in mladostnejši videz.

Anti-age krema za okrog oči za zrelo kožo

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krema za okrog oči ZF 15 je anti-age krema za območje okrog oči, ki zapolni globoke gube in izboljša prožnost kože.

Edinstvena formula ima številne anti-age učinke. Z Eucerinovo inovativno mešanico visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline in arctiina (učinkovine, ki dokazano pospeši obnavljanje kolagena v kožnih celicah) vidno zapolni celo globoke gube, da koža okrog oči postane bolj gladka in čvrsta, pogled pa sijoč in buden.

Krema za okrog oči vsebuje tudi ZF 15 in UVA-filter za dodatno zaščito pred sončnimi žarki, ki lahko vplivajo na poglobitev gub in pospešijo proces staranja kože. Ne vsebuje dišav, je nekomedogena, oftalmološko preizkušena in primerna tudi za uporabnice kontaktnih leč.

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije, vključno z oftalmološkimi testi, potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

GLAVNE UGOTOVITVE

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PIU), v katero je bilo vključenih 119 žensk v starosti med 50 in 65 let. Po dvotedenskem preizkušanju izdelka so poročale o naslednjih rezultatih:

  • 99 %: Poskrbi za pomlajen videz.
  • 99 %: Koža je videti čvrstejša.
  • 99 %: Nahrani kožo.
  • 98 %: Poskrbi za videz in občutek sijoče kože.
  • 98 %: Koža je na pogled in otip navlažena.
  • 98 %: Vidno ublaži temne kolobarje pod očmi.

Pogosta vprašanja

Kako naj vem, ali je Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity prava anti-age linija zame?

Linija Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity je bila posebej razvita za zrelo kožo in za ženske, katerih glavna težava je pomanjkanje prožnosti in globoke gube. Čeprav je koža pri vsakem človeku drugačna in se stara različno glede na genetiko in življenjski slog, se s temi težavami običajno spopadajo osebe, starejše od 50 let. Izdelki s skupnim delovanjem zapolnijo globoke gube in izboljšajo prožnost kože. Koža je na otip čvrsta in je videti sveža in sijoča.
Če vas bolj skrbijo prve linije in gubice, preizkusite izdelke Eucerin Hyaluron-Filler. In če so vaše težave predvsem povešena koža, izguba volumna in obraznih kontur (to pogosto drži za ženske med 40. in 50. letom), preizkusite linijo Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift, ki je bila posebej razvita, da zapolni globoke gube in obnovi izrazitost obraznih kontur za učinek napete kože.

Za več informacij o različnih stopnjah staranja kože in za iskanje ustreznega izdelka zase lahko preberete naš članek o koži v različnih starostnih obdobjih.

Pri kateri starosti naj začnem uporabljati linijo Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity?

Koža je tako različna, kot smo si ljudje različni med sabo, zato se odgovor razlikuje od človeka do človeka in je odvisen od mnogih dejavnikov, tako notranjih (npr. genetika) kot zunanjih (npr. izpostavljenost soncu). Splošno pravilo je, da se prvi znaki staranja, kot so drobne linije in gube, začnejo pojavljati v tridesetih letih, in linija Eucerin Hyaluron-Filler deluje prav na te težave. Ko dopolnimo 40 let, večina izmed nas opazi povešanje kože, izgubo volumna in manjšo izrazitost kontur obraza, zato nam lahko pomagajo izdelki, kot so tisti v liniji Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift. Po 50. letu koža začne izgubljati prožnost in potrebuje podporo, ki jo nudi linija Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity. 

Če ste v dvomih, preberite naš članek o koži v različnih starostnih obdobjih ali pa se posvetujte s farmacevtom ali dermatologom.

Zakaj Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krema za okrog oči ZF 15 vsebuje UVA- in UVB-zaščito?

Koža obraza je bolj izpostavljena soncu kot koža na telesu ter je občutljiva za škodljive UVA- in UVB-žarke, ki lahko povzročijo fotostaranje (prezgodnje staranje kože zaradi sonca). Zaščita kože je pomembna, da preprečite poškodbe DNK in hiperpigmentacijo, zato naša formula vsebuje ZF 15 in UVA-filter.

Ali lahko Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity kremo za okrog oči ZF 15 uporabljam ponoči in podnevi?

Da. Čeprav ponoči ne potrebujete zaščitnega faktorja, pa aktivne sestavine Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity kreme za okrog oči ZF 15 delujejo tudi ponoči, da vidno zapolnijo globoke gube in poskrbijo za bolj gladko, čvrstejšo kožo okrog oči.

Sestavine

Navodila

Za globoke gube uporabite Eucerin kremo za okrog oči.

Vaša vsakdanja nega

Uporabite Eucerin tonik.

Uporabite Eucerin DermatoClean osvežilni tonik, ki kožo pripravi na negovalne izdelke.

Za globoke gube uporabite kremo za okrog oči.

Zjutraj: Nato nanesite Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevno kremo ZF 15 in Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity kremo za okrog oči ZF 15.

Zvečer: Nato nanesite Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity nočno kremo in Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity kremo za okrog oči ZF 15.

Uporabite Eucerin oljni serum.

Za dodatno hranilno nego priporočamo uporabo ustreznega negovalnega izdelka v kombinaciji z Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity oljnim serumom. Olje lahko uporabljate do dvakrat dnevno – zjutraj, zvečer ali zjutraj in zvečer. Nanesite ga pred ali po uporabi negovalnega izdelka. Če želite, lahko olje v dlani zmešate z negovalnim izdelkom in mešanico nanesete na obraz.

Uporabite Eucerin anti-age izdelek za zaščito pred soncem.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna krema ZF 15 nudi UVB-zaščito (ZF 15) in UVA-filter. Če iščete dodatno zaščito pred UVA- in UVB-žarki ter pred negativnimi učinki HEV-svetlobe, preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50 ali ZF 30.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Imate zrelo kožo in iščete kremo za okrog oči, ki bi zmanjšala gube in izboljšala prožnost kože.

 Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krema za okrog oči ZF 15 zapolni globoke gube in izboljša prožnost za bolj gladko, čvrstejšo kožo okrog oči.

Želite zaščititi občutljivo kožo, ki se stara, pred poškodbami zaradi UV-sevanja.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krema za okrog oči ZF 15 s svojim zaščitnim faktorjem in UVA-filtrom nudi učinkovito vsakodnevno zaščito pred fotostaranjem.

Iščete kremo za okrog oči, ki bi jo uporabljali pod ličili.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity krema za okrog oči ZF 15 je odlična podlaga za ličila.

Iščete dnevno kremo za zmanjšanje gub in izboljšanje prožnosti kože.
Iščete nočno kremo za zmanjšanje gub in izboljšanje prožnosti kože.
Iščete oljni serum, ki izboljša prožnost in odpornost kože.
Iščete kremo za okrog oči in sta vaši največji težavi glede staranja povešanje kože in izguba volumna ter obraznih kontur.
Iščete kremo za okrog oči, ki odpravlja prve znake staranja – drobne linije in gube.
Imate občutljivo kožo, ki se stara, in iščete kremo za okrog oči, ki zmanjša globino gub in učvrsti kožo.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-age nega kože za čvrstejšo, svežo in sijočo kožo

S staranjem se struktura kože spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože. 

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri inovativne linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube, izguba volumna in izguba prožnosti), da zagotovijo, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity je bila posebej zasnovana za zapolnitev globokih gub, izboljšanje prožnosti ter nego krhke in zrele kože. Eucerinova inovativna kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline in arctiina deluje tako, da vidno zapolni globoke gube in pospeši obnavljanje kolagena v kožnih celicah.  Koža je na otip čvrsta in je videti sveža in sijoča.

Linija vključuje več vlažilnih izdelkov: dnevni kremi z UVA- in UVB-zaščito (ZF 30 in ZF 15), kremo za okrog oči in nočno kremo. Dopolnjujeta jo vlažilni serum z Eucerinovo edinstveno učinkovino Thiamidol, ki zmanjša starostne pege v dveh tednih.

Skupna ocena
  • (0)
0 od 5 točk / 0 ocen
5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.