Naši posebni negovalni izdelki za alergike – Pregled vseh izdelkov

Čas branja: 1 min
Pokaži več

Kdor spomladi in poleti trpi zaradi senenega nahoda, si najbolj od vsega želi hitro ublažitev. A mnogi ne vedo: alergeni cvetnega prahu ne prodirajo v telo le prek sluznic, ampak tudi skozi kožo – in bolj je naravna zaščitna bariera kože poškodovana, več alergenov prodre skoznjo.

Kdor želi čim bolj zmanjšati svojo obremenitev s cvetnim prahom, mora poskrbeti za zdravo kožo in nepoškodovano bariero kože. Pri tem vam pomagajo naslednji izdelki.

Vse naše posebne negovalne izdelke za alergike priporoča nemško društvo za pomoč pri težavah s kožo in alergijah, označeni pa so z znakom DHA.

Primerjava naših posebnih negovalnih izdelkov za alergike

Tukaj najdete izdelke za čiščenje in nego, ki najbolje ustrezajo vašim željam in potrebam.

*Študije in vivo in in vitro o uporabi negovalnih izdelkov iz linije Eucerin pH5 za zmanjšanje prodiranja alergenov cvetnega prahu v dlačne mešičke, 2009. 
** = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki