Eucerin zaščita pred soncem

Kakovostna in brez kompromisov.

Tip kože določa stopnjo potrebne pazljivosti

Eucerin zaščita pred soncem nudi širok nabor izdelkov za vse potrebe in želje ter tako omogoča varnejše uživanje na soncu. O tem, kako zelo pozorni moramo biti na svojo zaščito pred soncem, nam pove že naš tip kože, barva las in oči.
Več o tipih kože

Izberite izdelek, primeren za vašo kožo

Linija za vrhunsko zaščito pred soncem vključuje izdelke, ki so prilagojeni posameznim potrebam kože in vsebujejo sestavine za specifična stanja – za mastno kožo in/ali nagnjena k aknam; za kožo, ki se stara; za kožo nagnjeno k alergijam na sonce; za otroško kožo ter atopijsko kožo. Eucerin poskrbi za vse.
Izberite pravi Eucerin Sun izdelek

Nasveti dermatologa

Za vas smo pripravili jasna vprašanja s kratkimi odgovori specialista dermatovenerologa prim. Boris Kralj, dr. med. Odgovori vam bodo pomagali pri tem, da se v poletnem času vedete odgovorno do sebe in svojega zdravja ter zdravja svojih otrok. Kratko in koristno branje, ki vam bo vzelo 5 minut, lahko pa vam pomaga preprečiti najhujše posledice izpostavitve soncu.

  • Ali so kreme za zaščito proti UV sevanju potrebne? Da! Preprečijo prehod teh žarkov globje v kožo in s tem neugodne posledice UV žarkov!
Preberite več

Dan Euromelanoma

Eucerin tudi letos sodeluje pri dnevu Euromelanoma in s tem prispeva svoj delež k zmanjševanju in zgodnjemu odkrivanju kožnih bolezni. Ključno pri tem je vzpodbujanje izvajanja rednih samopregledov (mesečno) in rednim dermatoloških pregledov (letno).

Dejavnosti Euromelanome so usmerjene v doseganje treh ključnih občinstev; širša javnost; znanstvena skupnost; ter na evropske in nacionalne politične sfere.
Več o Euromelanoma dnevu

Varovanje kože, varovanje okolja

UV-filtri so, ko gre za zaščito pred soncem, nenadomestljivi. Vendar določeni UV-filtri, naj bi vplivali na življenje v morju, saj potencialno prispevajo k beljenju koral. Še posebej dva izmed njih – oksibenzon in oktinoksat. Zato je Eucerin sprejel nekaj odločitev, ki so pripeljale k zavezi o zaščiti okolja in je skladen s havajskim zakonom o zaščiti koralnih grebenov.
Več o tem

Odpravili uporabo najlona

Najlon je vrsta mikroplastike. Mikroplastika predstavlja zelo majhne, trdne plastične delce, ki niso topni v vodi in niso biološko razgradljivi. Čeprav uporabe najlona v negi kože ne ureja nobena zakonodaja je Eucerin prevzel pobudo in ga izločil iz svojih izdelkov.
Več o tem

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.