• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega za normalno do mešano kožo

5.0
3 ocen

Za izsušeno, občutljivo kožo

Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje za izsušeno, občutljivo kožo.

Informacije o izdelku

Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega za normalno do mešano kožo je osvežujoč vlažilni izdelek za obraz, ki izboljša koži lastni sistem vlaženja in kožo naredi voljno, gladko in sijočo.

Naša koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja. Posledica je občutljiva koža. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Naša koža pa ima tudi svoj lastni sistem vlaženja – akvaporine. Ti prenašajo vodo med kožnimi celicami in podpirajo vlaženje kože od znotraj. Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljša njihovo naravno moč. Formula vsebuje glukoglicerol vrhunsko vlažilno sestavino, ki dokazano poveča število akvaporinov v koži. To pomeni, da Eucerin AQUAporin ACTIVE poleg tega, da preprečuje izhlapevanje in veže vodo v zunanjih plasteh kože, tudi izboljša koži lastni sistem vlaženja.

Lahka, osvežujoča tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za normalno do mešano kožo se hitro vpije in zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje kože. Ublaži neprijetno napetost kože in jo naredi gladko in voljno. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema ne vsebuje dišav in parabenov, občutljiva koža pa jo klinično in dermatološko dokazano dobro prenaša.

Klinične in dermatološke študije

Izdelek je bil klinično preizkušen v študijah in vitro in in vivo, ki so potrdile, da je linija učinkovita in da jo občutljiva koža dobro prenaša.

Pri testu uporabe izdelka septembra 2014 je sodelovalo 365 žensk (starih od 20 do 45 let), ki so izdelek preizkušale dva tedna. 88 sodelujočih žensk je preizkusilo AQUAporin ACTIVE kremo za normalno do mešano kožo. Rezultate so analizirali dermatologi, sodelujoče pa so podale tudi samooceno.

Glavne ugotovitve

 • Takojšnji rezultati: 98 % sodelujočih je opazilo takojšnje izboljšanje vlaženja kože.
 • Intenzivno vlaženje: izboljšano vlaženje celih 24 ur po prvi uporabi.
 • Dolgotrajno vlaženje: povečana raven vlage v koži je bila prisotna še 3 dni po koncu redne uporabe.
 • Koža je gladka in voljna: 89 % sodelujočih je opazilo, da je koža postala bolj gladka in voljna.
 • Ublažitev neugodja: 94 % sodelujočih je zatrdilo, da izdelek ublaži občutek neprijetne napetosti kože.
 • Zelo dober odziv občutljive kože: 97 % sodelujočih se je strinjalo, da je izdelek posebno primeren za potrebe občutljive kože.

Lastnosti

 • brez dišav
 • brez parabenov
 • nekomedogeno
 • hitro se vpije
 • odlična podlaga za ličila

Uporaba

Navodila

Izdelek nanesite zjutraj in zvečer in ga nežno vmasirajte v obraz, vrat in dekolte. Izogibajte se stiku z očmi.

Vaša vsakodnevna redna nega kože

1. korak: Čiščenje

Odstranite vsa vodoodporna ličila za oči z Eucerin DermatoCLEAN odstranjevalcem ličil za oči nato kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom

Preberite več

2. korak: Tonificiranje

Preberite več

3. korak: Posebna nega

Najprej nanesite morebitne posebne negovalne izdelke, kot je Eucerin Hyluron-Filler krema za okrog oči.

Preberite več

4. korak: Nega

Nato nanesite Eucerin AQUAporin ACTIVE kremo za normalno do mešano kožo.

Preberite več

5. korak: Zaščita

Če bo vaša koža izpostavljena močnemu soncu, jo zaščitite z izdelkom za zaščito pred soncem za normalno do mešano kožo, kot je Eucerin Sun matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 50+.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Iščete lahek, a intenzivno vlažilen izdelek za obraz.

Imate normalno do mešano kožo, ki je izsušena in občutljiva. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za normalno do mešano kožo je bila posebej razvita tako, da jo občutljiva koža dobro prenaša, in zagotavlja klinično dokazane rezultate.

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete lahek, a intenzivno vlažilen izdelek za obraz z dodano zaščito pred UVA- in UVB-žarki. Preizkusite Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilno nego z UV-zaščito za vse tipe kože

Iščete negovalni izdelek za obraz za občutljivo kožo, ki zmanjša gube in učvrsti kožo. Preizkusite Eucerin Q10 ACTIVE dnevno kremo za normalno do mešano kožo Izdelek vsebuje tudi ZF 15+.

Iščete intenzivno vlažilen izdelek za obraz, vendar imate suho in občutljivo kožo Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za suho kožo je bila posebej razvita za suho in občutljivo kožo. Klinično je dokazano, da jo občutljiva koža dobro prenaša in da izboljša vlaženje kože.

Iščete intenzivno vlažilen izdelek za telo.

Imate zelo občutljivo kožo, glavni simptomi pa so skelenje, pekoča bolečina ali srbečica. Preizkusite Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ki vsebuje omejeno število sestavin, da zmanjša tveganje za reakcijo kože.

Sestavine

Zmanjšana raven vlage zaradi omejenega števila akvaporinov (shematičen prikaz)

 Glukoglicerol aktivira koži lastne kanale za porazdelitev vlage akvaporine (shematičen prikaz)

Edinstvena formula vsebuje naravnemu enak glukoglicerol, izboljšan derivat glicerola z odličnimi vlažilnimi lastnostmi, ki so znanstveno potrjene. Glukoglicerol aktivira koži lastne kanale za porazdelitev vlage – akvaporine. Formula pomaga okrepiti naravno bariero kože, da prepreči izgubo vode in zagotovi dolgotrajno vlaženje.

Pogosta vprašanja (4)

5.0
Od 3 ocen*
3
0
0
0
0
 • Tjaša 7. 02. 2023
  Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Super vlažilna krema, ki je lahka in kože ne masti. Priporočam
 • Metka 7. 02. 2023
  Vlažilna krema
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Super vlažilna krema za obraz. Meni najljubša uporabljam jo tudi kot podlago za ličila.
 • Lela 27. 10. 2022
  Super
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Prijetna, lahka in vlažilna krema, primerna tudi kot podlaga za ličila. Krema je primerna za občutljivo kožo.

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki