• (0)
Napišite svoje mnenje

Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega za normalno do mešano kožo

Za izsušeno, občutljivo kožo

Edinstven vlažilni izdelek, ki zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje za izsušeno, občutljivo kožo.

Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilna nega za normalno do mešano kožo je osvežujoč vlažilni izdelek za obraz, ki izboljša koži lastni sistem vlaženja in kožo naredi voljno, gladko in sijočo.

Naša koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja. Posledica je občutljiva koža. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Naša koža pa ima tudi svoj lastni sistem vlaženja – akvaporine. Ti prenašajo vodo med kožnimi celicami in podpirajo vlaženje kože od znotraj. Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljša njihovo naravno moč. Formula vsebuje glukoglicerol vrhunsko vlažilno sestavino, ki dokazano poveča število akvaporinov v koži. To pomeni, da Eucerin AQUAporin ACTIVE poleg tega, da preprečuje izhlapevanje in veže vodo v zunanjih plasteh kože, tudi izboljša koži lastni sistem vlaženja.

Lahka, osvežujoča tekstura Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za normalno do mešano kožo se hitro vpije in zagotavlja intenzivno, 24-urno vlaženje kože. Ublaži neprijetno napetost kože in jo naredi gladko in voljno. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema ne vsebuje dišav in parabenov, občutljiva koža pa jo klinično in dermatološko dokazano dobro prenaša.

Klinične in dermatološke študije

Izdelek je bil klinično preizkušen v študijah in vitro in in vivo, ki so potrdile, da je linija učinkovita in da jo občutljiva koža dobro prenaša.

Pri testu uporabe izdelka septembra 2014 je sodelovalo 365 žensk (starih od 20 do 45 let), ki so izdelek preizkušale dva tedna. 88 sodelujočih žensk je preizkusilo AQUAporin ACTIVE kremo za normalno do mešano kožo. Rezultate so analizirali dermatologi, sodelujoče pa so podale tudi samooceno.

GLAVNE UGOTOVITVE

  • Takojšnji rezultati: 98 % sodelujočih je opazilo takojšnje izboljšanje vlaženja kože.
  • Intenzivno vlaženje: izboljšano vlaženje celih 24 ur po prvi uporabi.
  • Dolgotrajno vlaženje: povečana raven vlage v koži je bila prisotna še 3 dni po koncu redne uporabe.
  • Koža je gladka in voljna: 89 % sodelujočih je opazilo, da je koža postala bolj gladka in voljna.
  • Ublažitev neugodja: 94 % sodelujočih je zatrdilo, da izdelek ublaži občutek neprijetne napetosti kože.
  • Zelo dober odziv občutljive kože: 97 % sodelujočih se je strinjalo, da je izdelek posebno primeren za potrebe občutljive kože.

Sestavine

Navodila

Izdelek nanesite zjutraj in zvečer in ga nežno vmasirajte v obraz, vrat in dekolte. Izogibajte se stiku z očmi.

Ženska nanaša negovalni izdelek.

Vaša vsakodnevna redna nega kože

Ženska si umiva obraz.

Odstranite vsa vodoodporna ličila za oči z Eucerin DermatoCLEAN odstranjevalcem ličil za oči nato kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom

Ženska nanaša negovalni izdelek za okrog oči.

Najprej nanesite morebitne posebne negovalne izdelke, kot je Eucerin Hyluron-Filler krema za okrog oči.

Ženska nanaša negovalni izdelek.

Nato nanesite Eucerin AQUAporin ACTIVE kremo za normalno do mešano kožo.

Ženska nanaša izdelek za zaščito pred soncem.

Če bo vaša koža izpostavljena močnemu soncu, jo zaščitite z izdelkom za zaščito pred soncem za normalno do mešano kožo, kot je Eucerin Sun matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 50+.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete lahek, a intenzivno vlažilen izdelek za obraz.

Imate normalno do mešano kožo, ki je izsušena in občutljiva. Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za normalno do mešano kožo je bila posebej razvita tako, da jo občutljiva koža dobro prenaša, in zagotavlja klinično dokazane rezultate.

Iščete lahek, a intenzivno vlažilen izdelek za obraz z dodano zaščito pred UVA- in UVB-žarki. Preizkusite Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilno nego z UV-zaščito za vse tipe kože

Iščete negovalni izdelek za obraz za občutljivo kožo, ki zmanjša gube in učvrsti kožo. Preizkusite Eucerin Q10 ACTIVE dnevno kremo za normalno do mešano kožo Izdelek vsebuje tudi ZF 15+.

Iščete intenzivno vlažilen izdelek za obraz, vendar imate suho in občutljivo kožo Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za suho kožo je bila posebej razvita za suho in občutljivo kožo. Klinično je dokazano, da jo občutljiva koža dobro prenaša in da izboljša vlaženje kože.

Iščete intenzivno vlažilen izdelek za telo.

Imate zelo občutljivo kožo, glavni simptomi pa so skelenje, pekoča bolečina ali srbečica. Preizkusite Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ki vsebuje omejeno število sestavin, da zmanjša tveganje za reakcijo kože.

Content Parts/Title FAQ

Kako naj izberem ustrezen vlažilni izdelek?

Eucerin AQUAporin ACTIVE krema za normalno do mešano kožo je še posebej primerna za tiste, ki iščejo lahek, a intenzivno vlažilen izdelek za obraz. Informacije o drugih vlažilnih izdelkih in različnih tipih kože najdete na naši spletni strani, če pa niste prepričani, priporočamo, da se posvetujete s farmacevtom ali dermatologom.

Kako naj pripravim kožo pred uporabo Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za normalno do mešano kožo?

Nego kože začnite s temeljitim, a nežnim čiščenjem obraza z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom Nato uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik. Če iščete hitro in priročno rešitev za čiščenje kože, preizkusite Eucerin DermatoCLEAN čistilni fluid 3-v-1. Ko je koža čista, je bolje pripravljena na vpijanje aktivnih sestavin Eucerin AQUAporin ACTIVE kreme za normalno do mešano kožo.

Zakaj je treba zaščito obraza pred soncem vključiti v vsakodnevno redno nego kože?

Zelo pomembno je, da kožo obraza zaščitite pred soncem. Tu je koža tanjša in bolj občutljiva za UVA- in UVB-sevanje kot koža na ostalem telesu. In ker obraz ni zaščiten z oblačili, je celo leto izpostavljen soncu. Daljša izpostavljenost UV-sevanju tudi zmanjša aktivnost akvaporinov, zato je koža suha in izsušena na pogled in otip. Izdelek za zaščito pred soncem lahko pomaga preprečiti poškodbe celične DNK, fotostaranje in hiperpigmentacijo.

Zakaj izsušena in občutljiva koža potrebuje posebno zaščito pred soncem?

Koža je pogosto izsušena ali občutljiva, ker ima poškodovano naravno bariero. Tako je bolj občutljiva za sončno svetlobo in dovzetna za poškodbe zaradi sonca. Sončna svetloba lahko povzroči dodatno izsušitev občutljive kože, s čimer poslabša simptome in jo naredi še bolj suho na pogled in otip. Priporočljivo je, da uporabljate izdelke, ki so bili posebej razviti za občutljivo kožo, saj je manj možnosti, da bi izzvali reakcijo kože. Za normalne UV-žarke dnevne svetlobe preizkusite Eucerin AQUAporin ACTIVE vlažilno nego z UV-zaščito za vse tipe kože za višjo zaščito pa Eucerin Sun matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 50+

AQUAporin ACTIVE nega obraza Intenzivno in dolgotrajno vlaženje od znotraj

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja. Posledica je občutljiva koža. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje.

Večina vlažilnih izdelkov izboljša vlaženje kože tako, da omeji izhlapevanje vode iz kože in/ali veže vlago v zunanji plasti kože s humektanti, kot je glicerin. Toda koža ima tudi svoj sistem vlaženja – akvaporine. Edinstvene formule linije Eucerin AQUAporin ACTIVE izboljšajo koži lastni sistem vlaženja in kožo naredijo voljno, gladko in sijočo.

 

Skupna ocena
  • (0)
0 od 5 točk / 0 ocen
5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.