• (0)
Napišite svoje mnenje

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift krema za okrog oči

Krema za okrog oči za volumen z ZF 15 za vse tipe kože

Krema za okrog oči za volumen za vse tipe kože. Vsebuje ZF 15 in sistem UVA-filtrov za zaščito občutljivega predela okrog oči. Oftalmološko preizkušena. Primerna za uporabnice kontaktnih leč.

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift  krema za okrog oči za vse tipe kože učinkuje na gubanje in povešanje kože, ki ju povzroča izguba volumna na občutljivem predelu okrog oči. Klinično preizkušena formula s tremi aktivnimi sestavinami, ki prodrejo v posamezne plasti kože, pomaga poskrbeti za ponovno izrazitost kontur in napeto kožo okrog oči.

Naravno pridobljeni magnolol poveča število in velikost celic, ki dajejo volumen, medtem ko oligopeptidi okrepijo kolagensko mrežo in izboljšajo obnavljanje kolagena*, kar prepreči nastanek novih gubic. Hialuronska kislina deluje na površini kože, kjer izboljša raven zadrževanja vlage, da zgladi linije, ki jih povzroča suhost kože, značilna za kotičke oči. Vsebuje ZF 15 in sistem UVA-filtrov, ki kožo ščitita pred staranjem zaradi svetlobe. Krema je oftalmološko preizkušena, nekomedogena in ne vsebuje dišav in alkohola.

*študije in vitro

Klinične študije

Klinične študije so dokazale, da je Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift  krema učinkovita in da jo koža dobro prenaša.

Sestavine

Navodila

Ženska nanaša Eucerin Volume-Filler kremo za okrog oči.

Za vašo vsakodnevno rutino

Z blazinico vate nanesite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik, s katerim pripravite kožo, da bo bolje vpila aktivne sestavine.

Na kožo pod in okrog oči nanesite majhno količino Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift kreme za okrog oči. S prstancem jo nežno vtapkajte, tako da začnete v notranjem kotičku oči in se pomikate proti sencem. Na ostalo kožo obraza nanesite izbrano Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift dnevno kremo, da bo učinek povrnitve volumna kar najboljši. Počakajte pet do deset minut, preden nanesete ličila.

Če boste izpostavljeni soncu, nanesite Eucerin matirni fluid za zaščito obraza pred soncem ZF 30/50+ na izpostavljeno kožo na glavi, vratu in prsnem košu, da jo zaščitite pred nadaljnjimi poškodbami zaradi svetlobe.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift kremo za okrog oči uporabite, če …

Preizkusite drug izdelek, če …

Konturam obraza povrne volumen in prožnost.

Za težave s povešeno kožo in izgubo volumna je linija Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift pravi odgovor, saj učinkuje na več dejavnikov, ki povzročajo izgubo obraznih kontur. S staranjem koža izgublja volumen in obrazne konture se lahko povesijo, ker upade raven naravnih snovi, ki kožo ohranjajo čvrsto in gladko.

Klinično preizkušena linija Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift je bila zasnovana tako, da ciljno deluje na posamezne plasti kože, kjer prihaja do izgube volumna. Visoko učinkovit magnolol poveča velikost in število celic, ki dajejo volumen.* Oligopeptidi okrepijo kolagensko mrežo in izboljšajo obnavljanje kolagena*, hialuronska kislina pa izboljša zadrževanje vlage, da je koža napeta in se gube zmanjšajo.

*študije in vitro

Skupna ocena
  • (0)
0 od 5 točk / 0 ocen
5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.