• (3)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30

Dnevna krema proti gubam za normalno do mešano kožo z ZF 30 in UVA-zaščito

Primerna za vse tipe kože, je vlažilna dnevna krema, ki učinkuje na prve znake staranja. Zapolni drobne linije in celo najgloblje gube za pomlajen videz. Z ZF 30 in UVA-filtrom ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem, ki ga povzročajo poškodbe kože zaradi sonca.

Anti-age dnevna krema z ZF 30

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30, ki je primerna za vse tipe kože, je vlažilna dnevna krema, ki učinkuje na prve znake staranja. Zapolni drobne linije in celo najgloblje gube za pomlajen videz. Z ZF 30 in UVA-filtrom ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem, ki ga povzročajo poškodbe kože zaradi sonca.
Eucerinova edinstvena mešanica visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline zagotavlja ciljni pristop k vidni zapolnitvi tudi globokih gub. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. 

Z ZF 30 in UVA-zaščito Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 pomaga preprečevati fotostaranje (prezgodnje staranje kože zaradi sonca) in poglobitev gub.

1 – V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

 

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

Pogosta vprašanja

Kako naj vem, ali je Eucerin Hyaluron-Filler prava anti-age linija zame?

Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Čeprav je koža pri vsakem človeku drugačna in se stara različno glede na genetiko in življenjski slog, se te težave običajno začnejo pojavljati okrog 50. leta. Izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler delujejo tako, da zapolnijo celo najgloblje gube za pomlajen videz.

Če sta vaši največji težavi povešanje kože in izguba volumna ter obraznih kontur (kar je pogosto težava med 40. in 50. letom), potem je za vas primerna linija Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift, ki je bila posebej razvita, da zapolni globoke gube in obnovi izrazitost obraznih kontur za učinek napete kože. Če sta največji težavi prožnost kože in poglobitev gub (najpogostejši težavi pri starejših od 50 let), priporočamo linijo Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity.

Za več informacij o različnih stopnjah staranja kože in za iskanje ustreznega izdelka zase lahko preberete naš članek o koži v različnih starostnih obdobjih.

Pri kateri starosti naj začnem uporabljati linijo Eucerin Hyaluron-Filler?

Koža je tako različna, kot smo si ljudje različni med sabo, zato se odgovor razlikuje od človeka do človeka in je odvisen od mnogih dejavnikov, tako notranjih (npr. genetika) kot zunanjih (npr. izpostavljenost soncu). Splošno pravilo je, da se prvi znaki staranja, kot so drobne linije in gube, začnejo pojavljati v 30. letih in priporočamo, da takrat začnete uporabljati linijo Eucerin Hyaluron-Filler. Če ste v dvomih, preberite naš članek o koži v različnih starostnih obdobjih ali pa se posvetujte s farmacevtom ali dermatologom.

Zakaj Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 vsebuje UVA- in UVB-zaščito?

UVA- in UVB-žarki, ki jih oddaja sonce, prizadenejo kožo na različne načine. UVA-žarki so najpogosteje povezani s fotostaranjem (prezgodnje staranje kože zaradi sonca), saj pospešijo razpadanje sestavnih delov kože, kot so hialuronska kislina, kolagen in elastin, ki so ključni za čvrstost in prožnost kože.  UVB-žarki lahko povzročijo takojšnje poškodbe, kot so sončne opekline, in dolgoročne poškodbe, kot je kožni rak. Več o tem preberite v članku o tem, kako sončni žarki vplivajo na kožo.

Koža obraza je pogosto izpostavljena obema vrstama UV-žarkov, tudi v oblačnih dneh. Zato Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 vsebuje UVA- in UVB-zaščito.

Če iščete dodatno zaščito pred soncem, po uporabi Eucerinove dnevne kreme nanesite še Eucerin Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50. 

 

Sestavine

Navodila

 

 

Čiščenje

Uporabite Eucerin čistilni izdelek.

Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoClean osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo) ali z Eucerin DermatoClean blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Uporabite Eucerin tonik

Uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik, ki kožo pripravi na negovalne izdelke.

Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 (z barvnimi pigmenti) lahko uporabite po nanosu dnevne kreme ali namesto nje. Po želji nanesite še podlago.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 nudi UVB- (ZF 30) in UVA-zaščito tudi pri uporabi skupaj z Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 in/ali podlago. 
Če potrebujete dodatno zaščito pred UVB- in UVA-žarki ter pred negativnimi učinki HEV-svetlobe, preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50.
Izdelek za zaščito pred soncem uporabite po nanosu negovalnih izdelkov in pred nanosom Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme ZF 15.

 

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Želite zmanjšati drobne linije in gube za mladostnejši videz kože:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 za vse tipe kože vsebuje edinstveno kombinacijo visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline, ki zgladi drobne linije in zapolni celo najgloblje gube za pomlajen videz.

Iščete anti-age vlažilni izdelek za obraz:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 učinkovito zapolni in zgladi vse tipe kože.

Želite upočasniti nastanek gub v koži:

Z ZF 30 in UVA-zaščito Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 nudi zanesljivo, visokokakovostno zaščito pred fotostaranjem (prezgodnje staranje kože zaradi sonca) in poglobitvijo gub za vse tipe kože.

Iščete vlažilni dnevni izdelek za uporabo pod ličili:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 je primerna kot podlaga za ličenje za vse tipe kože.

Iščete izdelek za izboljšanje polti, ki poskrbi za enakomeren ten kože:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku Light in Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku Medium vsebujeta barvne pigmente, ki zagotavljajo enakomeren ten in izboljšajo polt.

Iščete nočno kremo, ki zapolni drobne linije in globoke gube:
Iščete kremo za okrog oči za občutljivi predel okrog oči:
Želite zmanjšati drobne linije in gube ter imate občutljivo kožo:

Preizkusite Eucerin Q10 Active dnevno kremo za občutljivo kožo, ki pomiri in poživi občutljivo kožo, ki se stara.

Iščete anti-age dnevno kremo in sta vaši največji težavi glede staranja povešanje kože in izguba volumna ter obraznih kontur:

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift ZF 15 za suho kožo ali Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift ZF 15 za normalno do mešano kožo. Oba izdelka zapolnita globoke gube in obnovita izrazitost obraznih kontur za učinek napete kože.

Iščete anti-age dnevno kremo, ki zapolni globoke gube, hkrati pa želite izboljšati prožnost kože:

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega kože z učinkovito zapolnitvijo gub

S staranjem se struktura kože spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože. 

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri edinstvene linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube, izguba volumna in izguba prožnosti), kar zagotavlja, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Eucerinova edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline ter glicin saponina zagotavlja ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub za pomlajen videz kože. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo najgloblje gube.

Linija vsebuje dnevni kremi (ZF 15 in ZF 30), CC kremi, nočno kremo in kremo za okrog oči, ki so primerne za vse tipe kože. Za še boljše rezultate so na voljo koncentrat, nočni piling in serum z dvojnim učinkom ter dva hitro delujoča in učinkovita boosterja.  

1 V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Skupna ocena
  • (3)
5 od 5 točk / 3 ocen
5 zvezdic
3
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Teja,
To je "must have" krema za vsako kozmetično torbico! Naredi kožo mehko in sijočo, zgladi gubice ter ima tudi ZF 30 za zaščito pred soncem.
Ana,
Čudovita krema, naredi vse kar obljublja in še več! Priporočam.
Marina Lovrić.,

Najbolja krema!

Najbolja krema EUCERIN HIALURON FILLER sa UVA 30,izglađuje bore za nepunih 10 dana a za mjesec lice mi je kao face lifting!!!

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.