• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30

5.0
15 ocen
Nova generacija izdelkov Hyaluron-Filler: anti-age dnevna krema s hialuronsko kislino, saponinom in enoksolonom
Za vse tipe kože
Vidno zmanjša drobne linije in gube za pomlajen videz.

Anti-age dnevna krema s formulo, ki ima TRI UČINKE:

1 Zapolni
2 Stimulira
3 Zaščiti

Deluje proti procesu staranja. Za vidno bolj gladko, sijočo in mladostnejšo kožo.

Informacije o izdelku

S staranjem se naravna tvorba hialuronske kisline v koži zmanjša, zato se pojavijo gube in koža je videti starejša. 
Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 s formulo, ki nudi tri učinke, deluje proti temu procesu:

1. Zapolni: Visoko- in nizkomolekularna hialuronska kislina navlaži kožo in zapolni gube.
2. Stimulira: Antioksidant saponin aktivira koži lastno tvorbo hialuronske kisline za do 256 % in ščiti kožo pred prostimi radikali.
3. Zaščiti: Enoksolon upočasni razgradnjo hialuronske kisline za več kot 50 %.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 deluje proti prvim znakom staranja za vse tipe kože. Opazno zapolni drobne linije in celo globoke gube za pomlajen videz. Učinkovito preprečuje fotostaranje (prezgodnje staranje kože zaradi sonca) in poglabljanje gub ter ščiti kožo pred prostimi radikali.

Eucerinova edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline, glicin saponina in enoksolona zagotavlja ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Antioksidant glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo najgloblje gube, in ščiti pred prostimi radikali. Enoksolon varuje koži lastni hialuron pred razgradnjo.

1 – V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

 

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža dobro prenaša.

Glavne ugotovitve

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PIU)2, v katero je bilo vključenih 240 žensk (starih od 35 do 55 let). Sodelujoče so po dveh in štirih tednih uporabe poročale o naslednjih rezultatih:

 

Po2 tednih Po 4 tednih
Poskrbi za mladostnejši videz kože. 93 % 98 %
Kožo naredi vidno in občutno bolj gladko. 87 % 97 %
Preprečuje nastanek novih linij in gub. 87 % 98 %
Intenzivno vlaži. 90 % 98 %

2 Beiersdorf AG, PIU Tajska, oktober 2020Lastnosti

 • Nekomedogena
 • Odlična podlaga za ličila
 • Nelepljiva
 • Hitro se vpije
 • ZF 30 UVA-filter

Uporaba

Navodila

 

 

Čiščenje

Čiščenje

Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoClean osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo) ali z Eucerin DermatoClean blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Preberite več

Tonificiranje

Uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik, ki kožo pripravi na negovalne izdelke.

Preberite več

Izboljšanje polti in/ali dodatna zaščita

Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 (z barvnimi pigmenti) lahko uporabite po nanosu dnevne kreme ali namesto nje. Po želji nanesite še podlago.

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 nudi UVB- (ZF 30) in UVA-zaščito tudi pri uporabi skupaj z Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 in/ali podlago. 
Če potrebujete dodatno zaščito pred UVB- in UVA-žarki ter pred negativnimi učinki HEV-svetlobe, preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50.
Izdelek za zaščito pred soncem uporabite po nanosu negovalnih izdelkov in pred nanosom Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme ZF 15.

 
Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Želite zmanjšati drobne linije in gube za mladostnejši videz kože:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 za vse tipe kože vsebuje edinstveno kombinacijo visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline, glicin saponina in enoksolona, ki zgladi drobne linije in zapolni celo globoke gube, da poskrbi za mladostnejši videz.

Iščete anti-age vlažilni izdelek za obraz:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 učinkovito navlaži in zgladi vse tipe kože.

Želite upočasniti nastanek gub v koži:

Z ZF 30 in UVA-zaščito Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 nudi zanesljivo, visokokakovostno zaščito pred fotostaranjem (prezgodnje staranje kože zaradi sonca) in poglobitvijo gub za vse tipe kože.

Iščete vlažilni dnevni izdelek za uporabo pod ličili:

Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 je primerna kot podlaga za ličenje za vse tipe kože.

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete anti-age vlažilni izdelek z nižjim ZF:

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 15 za normalno do mešano kožo ali Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 15 za suho kožo.

Iščete izdelek za izboljšanje polti, ki poskrbi za enakomeren ten kože:

Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku Light in Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku Medium vsebujeta barvne pigmente, ki zagotavljajo enakomeren ten in izboljšajo polt.

Iščete nočno kremo, ki zapolni drobne linije in globoke gube:

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo.

Iščete kremo za okrog oči za občutljivi predel okrog oči:

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler kremo za okrog oči ZF 15.

Želite zmanjšati drobne linije in gube ter imate občutljivo kožo:

Preizkusite Eucerin Q10 Active dnevno kremo za občutljivo kožo, ki pomiri in poživi občutljivo kožo, ki se stara.

Iščete anti-age dnevno kremo in sta vaši največji težavi glede staranja povešanje kože in izguba volumna ter obraznih kontur:

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift ZF 15 za suho kožo ali Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift ZF 15 za normalno do mešano kožo. Oba izdelka zapolnita globoke gube in obnovita izrazitost obraznih kontur za učinek napete kože.

Iščete anti-age dnevno kremo, ki zapolni globoke gube, hkrati pa želite izboljšati prožnost kože:

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity dnevno kremo ZF 15.

Sestavine

Kako deluje

Kako delujejo skupaj

V osrčju Eucerinove izjemne formule Hyaluron-Filler je edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline: 

– Visokomolekularna hialuronska kislina (znana tudi kot dolgoverižna hialuronska kislina) ostane na površini kože in izboljša navlaženost zunanje plasti povrhnjice, od koder izvirajo drobne linije in gube.
– Molekule v nizkomolekularni hialuronski kislini (znani tudi kot kratkoverižna hialuronska kislina) so 40-krat manjše 1 kot molekule visokomolekularne hialuronske kisline, zato lahko prodrejo v globlje plasti povrhnjice, kjer spodbujajo koži lastno tvorbo hialuronske kisline. 

V večini formul hialuronska kislina nastopa skupaj z bioaktivnim antioksidantom glicin saponinom, ki prodre še globlje, v plasti usnjice, in tam stimulira tvorbo hialuronske kisline ter povrne vlago tja, od koder izvirajo globlje gube. Poleg tega zaščiti kožo pred prostimi radikali.

Nova generacija formul Hyaluron-Filler vsebuje tudi enoksolon, aktivno sestavino, ki upočasni razgradnjo koži lastne hialuronske kisline, tako da zavira encim hialuronidazo.

Rezultat: 200 % več hialurona.
Drobne linije in gube so opazno zapolnjene. Za bolj gladko, sijočo in mladostnejšo kožo. 

1 Standardna enota za merjenje atomske mase je kilodalton (kDa). Dolgoverižna hialuronska kislina ima molekulsko maso 2000 kDa, kratkoverižna pa 52 kDa. Formule Hyaluron-Filler in Hyaluron-Filler + Elasticity vsebujejo obe vrsti molekul.

Pogosta vprašanja (3)

 • Kako naj vem, ali je Eucerin Hyaluron-Filler prava anti-age linija zame?

  Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Čeprav je koža pri vsakem človeku drugačna in se stara različno glede na genetiko in življenjski slog, se te težave običajno začnejo pojavljati okrog 50. leta. Izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler delujejo proti procesu staranja, tako da zapolnijo globoke gube. Za vidno bolj gladko, sijočo in mladostnejšo kožo.

  Če sta vaši največji težavi povešanje kože in izguba volumna ter obraznih kontur (kar je pogosto težava med 40. in 50. letom), potem je za vas primerna linija Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift, ki je bila posebej razvita, da zapolni globoke gube in obnovi izrazitost obraznih kontur za učinek napete kože. Če sta največji težavi prožnost kože in poglobitev gub (najpogostejši težavi pri starejših od 50 let), priporočamo linijo Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity.

  Za več informacij o različnih stopnjah staranja kože in za iskanje ustreznega izdelka zase lahko preberete naš članek o koži v različnih starostnih obdobjih.

 • Pri kateri starosti naj začnem uporabljati linijo Eucerin Hyaluron-Filler?

  Koža je tako različna, kot smo si ljudje različni med sabo, zato se odgovor razlikuje od človeka do človeka in je odvisen od mnogih dejavnikov, tako notranjih (npr. genetika) kot zunanjih (npr. izpostavljenost soncu). Splošno pravilo je, da se prvi znaki staranja, kot so drobne linije in gube, začnejo pojavljati v 30. letih in priporočamo, da takrat začnete uporabljati linijo Eucerin Hyaluron-Filler. Če ste v dvomih, preberite naš članek o koži v različnih starostnih obdobjih ali pa se posvetujte s farmacevtom ali dermatologom.

 • Zakaj Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 vsebuje UVA- in UVB-zaščito?

  UVA- in UVB-žarki, ki jih oddaja sonce, prizadenejo kožo na različne načine. UVA-žarki so najpogosteje povezani s fotostaranjem (prezgodnje staranje kože zaradi sonca), saj pospešijo razpadanje sestavnih delov kože, kot so hialuronska kislina, kolagen in elastin, ki so ključni za čvrstost in prožnost kože.  UVB-žarki lahko povzročijo takojšnje poškodbe, kot so sončne opekline, in dolgoročne poškodbe, kot je kožni rak. Več o tem preberite v članku o tem, kako sončni žarki vplivajo na kožo.

  Koža obraza je pogosto izpostavljena obema vrstama UV-žarkov, tudi v oblačnih dneh. Zato Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 vsebuje UVA- in UVB-zaščito.

  Če iščete dodatno zaščito pred soncem, po uporabi Eucerinove dnevne kreme nanesite še Eucerin Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50. 

   
5.0
Od 15 ocen*
15
0
0
0
0
 • KPK! 8. 02. 2023
  Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Odlična dnevna krema. Po jutranjem nanosu imam ves dan prijeten občutek na koži obraza.
 • Lg33 7. 02. 2023
  Krema hylarulon- filler UV 30
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Top krema, kožo navlaži in se lepo vpije. Ne masti kože, super tudi kot podlaga za make-up.
 • Neli 7. 02. 2023
  Hyaluron Filler dnevna krema za vse tipe kože
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Prišla so leta,ko je potrebno začeti uporabljati pomoč koži. Tale krema je zame vrhunska.
 • Preberite več

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki