Aktivacija
naravne
obrambe kože

Umivanje in nega rok z izdelki pH5

Za zaščito kože

Naše roke so najpogostejši prenašalec mikrobov. Zato je tako zelo pomembno, da jih redno temeljito umivamo. Vendar pa se pri tem hitro zgodi, da se poškoduje naravna zaščitna bariera kože. Posledica: razdraženost in suhost kože. Eucerin je s svojim strokovnim znanjem, ki izvira iz več kot 100-letnih izkušenj, že razvil rešitev: negovalno linijo Eucerin pH5 za odlično zaščito in obnovitev kože.

Negovalna linija

Eucerin pH5 za aktivacijo naravne obrambe kože

Posebno blage sestavine omogočajo koži prijazno, a učinkovito čiščenje, ne da bi izsušile kožo. Izdelki poleg tega vsebujejo sistem za pH-ravnovesje, ki suho, občutljivo kožo oskrbi z idealno nego.
Uporaba

Idealno umivanje rok korak za korakom

Čiščenje in nega

Zmočite roke

Roke držite pod tekočo, mlačno vodo, dokler niso povsem mokre.

Namilite roke

Roke 20 do 30 sekund milite s pH5 oljem za umivanje rok, tako da ga temeljito vtrete ter sprostite umazanijo in bakterije.

Ne pozabite!

Ne izpustite nobenega mesta med prsti, na palcih in konicah prstov.

Sperite in posušite

Pod tekočo vodo z rok odstranite ostanke mila in jih nato skrbno osušite.

Negujte roke

Nanesite pH5 kremo za roke na hrbtno stran dlani. Kremo razmažite po hrbtni in notranji površini dlani ter prstih.
Znanstveno ozadje

Zaščitna bariera kože

Naša koža je obdana s tankim, rahlo kislim slojem s pH-vrednostjo okrog 5. Ta nas ščiti pred bakterijami, virusi in drugimi potencialnimi škodljivimi snovmi. Zunanji okoljski vplivi, pogosto umivanje rok, pa tudi dolgotrajno nošenje rokavic lahko škodujejo temu kislinskemu plašču. Rešitev: sistem za pH-ravnovesje.
Vsi izdelki Eucerin iz negovalne linije pH5 vsebujejo sistem za pH-ravnovesje. Ta ohranja optimalno pH-vrednost kože, tudi če je kislinski plašč poškodovan zaradi zunanjih okoljskih vplivov ali drugih škodljivih dejavnikov. Rezultat: koža je občutno bolj nežna in gladka.

Mnenja in priporočila

Z oljem za umivanje rok sem super zadovoljna. Na koži pusti zelo dober občutek in optimalno neguje zelo obremenjeno kožo že med umivanjem. Dozirnik je ravno prav velik za umivalnik in omogoča enostavno uporabo.

Tina

Preberite več

Ali že poznate funkcijo »Kupite zdaj«?

Preprosto izberite poljubni izdelek na naši spletni strani in na strani izdelka kliknite rdeči gumb »Kupite zdaj« na desni strani. Takoj nato se pojavi izbira lekarne, v kateri lahko izdelek neposredno naročite po spletu.  

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.