• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

pH5 olje za umivanje rok

5.0
2 ocen
Za suhe, občutljive roke
Vsebuje naravna negovalna olja za intenziven hranilni učinek
Primerno za vsakodnevno uporabo in pogosto umivanje rok

Nežno očisti in zaščiti kožo

pH5 olje za umivanje rok nežno očisti občutljivo kožo, pri čemer ohranja mikrobiom kože. Hranilni učinek za mehke in gladke roke.

Trajnost in okolje

Ne vsebuje mikroplastike (v skladu z definicijo Programa ZN za okolje)

Izvedite več o našem trajnostnem programu

Informacije o izdelku

Nežen čistilni izdelek za suhe, občutljive roke

Hranilna formula z naravnimi olji, sistemom za pH-ravnovesje in dekspantenolom pomaga stabilizirati idealno pH-vrednost kože, odgovorno za naravno zaščitno bariero kože.

Roke so nežno očiščene in njihova pH-vrednost je stabilizirana. Koža je na otip gladka in mehka ter je zaščitena pred izsušitvijo, povrne se občutek ugodja.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga suha, občutljiva koža zelo dobro prenaša.

Glavne ugotovitve

Poleg drugih kliničnih in dermatoloških študij je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PiU)1, v katero je bilo vključenih 119 žensk z občutljivo kožo, starih med 35 in 45 let. Sodelujoče so po dveh tednih uporabe podale naslednje ugotovitve:

 • 99 % jih je potrdilo, da izdelek nežno očisti kožo.
 • 99 % jih je dejalo, da izdelek pomaga zaščititi naravne obrambne mehanizme kože.
 • 98 % jih je dejalo, da izdelek zaščiti kožo pred izsušitvijo.
 • 97 % jih je dejalo, da izdelek naredi kožo na otip mehko in gladko. 
 • 89 % jih je potrdilo, da izdelek na koži pusti prijeten občutek.
1 Beiersdorf AG: PiU, Španija, 2017.

Lastnosti

 • brez alkalnih mil
 • neodišavljeno

Uporaba

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Imate suho, občutljivo kožo in želite svoje roke zaščititi pred izsušitvijo zaradi pogostega umivanja.

Eucerin pH5 olje za umivanje rok pomiri suho, razpokano kožo in pomaga preprečiti izsušitev suhe, občutljive kože na rokah.

Preizkusite drug izdelek, če …

'– Iščete blag čistilni izdelek za suho občutljivo kožo na rokah in imate raje trdo milo.

Preizkusite Eucerin pH5 trdo milo.

Iščete vlažilni izdelek za suho, občutljivo kožo na rokah.

Preizkusite Eucerin pH5 kremo za roke.

Želite posebno blag izdelek za prhanje, namenjen suhi občutljivi koži, ali trpite zaradi alergij tipa I.

Preizkusite Eucerin pH5 olje za prhanje.

Navodila

• Za najboljši rezultat uporabljajte skupaj z Eucerin pH5 kremo za roke.

Sestavine

Kako deluje linija Eucerin pH5

Zdrava koža je prva in najboljša obramba telesa pred zunanjimi dražečimi snovmi. Toda če je koža suha in občutljiva, je njena funkcija bariere oslabljena, posledica pa je nagnjenost k nadaljnji suhosti in občutljivosti.

Eucerin pH5 linija je bila posebej zasnovana, da izpolnjuje potrebe suhe, občutljive kože. Edinstveni Eucerin sistem za pH-ravnovesje obnovi optimalno pH-vrednost kože ter okrepi naravne obrambne mehanizme, da koža postane odpornejša proti okoljskim sprožilcem in manj občutljiva. Mnogi izdelki vsebujejo tudi dekspantenol, ki je znan po svojih obnovitvenih lastnostih.

Pogosta vprašanja (3)

 • Kaj so surfaktanti in katere izmed njih vsebujejo izdelki Eucerin?

  Surfaktanti so aktivne čistilne učinkovine, včasih imenovane tudi površinsko aktivne snovi. To so organske spojine, ki vplivajo na adhezijo molekul in zmanjšajo površinsko napetost. Kot sestavina čistilnih izdelkov olajšajo odstranjevanje delcev umazanije s površine kože. 

  Obsežne klinične in dermatološke študije potrjujejo, da koža zelo dobro prenaša izjemno blage površinsko aktivne snovi (med drugimi natrijev miret sulfat in lavril glukozid) v Eucerinovih čistilnih izdelkih.

 • Zakaj koža potrebuje zaščito?

  Koža trdo dela, da zaščiti telo. Telo brani pred zunanjimi vplivi, kot so spremembe podnebja, onesnaženost, UV-svetloba in kemikalije. Vendar pa ti okoljski dejavniki lahko vplivajo na kožo in jo obremenjujejo. Kadar je koža obremenjena, ne more več dobro delovati kot učinkovita bariera. Izgubi vlago in postane prepustna za zunanje škodljive dejavnike. Pomembno je, da kožo zaščitimo in ji pomagamo vzpostaviti optimalno pH-ravnovesje za njeno naravno funkcijo bariere. Koža je tako sposobna opravljati svojo pomembno vlogo pri naši zaščiti. 

 • Katere aktivne sestavine vsebuje linija Eucerin pH5?

  Čistilni in vlažilni izdelki Eucerin pH5 vsebujejo blage sestavine, ki so bile klinično in dermatološko preizkušene ter dokazano obnovijo optimalno pH-vrednost kože, zaščitijo njene naravne obrambne mehanizme in jo naredijo odpornejšo ter manj občutljivo za okoljske sprožilce.

  Te sestavine vključujejo pH5 citratni pufer, ki ponovno vzpostavi in podpira optimalno pH-ravnovesje kože, in dekspantenol, aktivno sestavino, ki je znana po svojih obnovitvenih lastnostih. Dekspantenol izboljša odpornost kože proti draženju, spodbuja celjenje in kožo naredi mehko in gladko na pogled in otip.

  Suha, občutljiva koža odlično prenaša vse izdelke iz linije Eucerin pH5.

5.0
Od 2 ocen*
2
0
0
0
0
 • Inga G. 27. 07. 2020
  SINDET
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Končno sindet za umivanje rok! :D Super zadovoljna, roke so mehke in nežne po umivanju. Stari starši so dejali, da naj še samo to kupujem - saj so veliko delata na vrhu in okrog samega doma in so roke precej izpostavljene delu stresnim dejavnikom.
 • Tina 3. 06. 2020
  Z oljem za umivanje rok
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Z oljem za umivanje rok sem super zadovoljna. Na koži pusti zelo dober občutek in optimalno neguje zelo obremenjeno kožo že med umivanjem. Dozirnik je ravno prav velik za umivalnik in omogoča enostavno uporabo.

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki