• (4)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin fluid za intimno zaščito

Blag fluid za umivanje

Fluid, posebej razvit za intimni predel, nudi udobje in zaščito ter pomaga pomiriti razdraženost.

Koža na intimnem predelu je še posebej občutljiva in je lahko dovzetna za draženje, neugodje in okužbe. Zato potrebuje blag in pomirjajoč čistilni izdelek. Eucerin fluid za intimno zaščito ima pH-vrednost 4,5 (enako kot intimni predel pri ženskah) in vsebuje izjemno blago površinsko aktivno snov. S koži lastno mlečno kislino ohranja naravno nožnično mikrofloro in pomirja draženje. Formula vsebuje tudi bisabolol, ki je znan po svojih protivnetnih lastnostih. Izdelek uporabljajte vsak dan za umivanje, nego in zagotavljanje udobja na tem predelu.

Klinične, dermatološke in ginekološke študije

Dokazano je, da je Eucerin fluid za intimno zaščito zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša, celo pri ljudeh s poškodovano kožo.

GLAVNE UGOTOVITVE

• Eucerin fluid za intimno zaščito je primeren za občutljivo kožo, tudi pri dermatozah (kot je nožnična mikoza ali nespecifično draženje). 
• Prostovoljke so bile zadovoljne z učinkovitostjo izdelka, tako pri umivanju kot pri negi kože.
• Ginekologi so vsem sodelujočim v študiji priporočili nadaljnjo uporabo izdelka.

Sestavine

Navodila

• Eucerin fluid za intimno zaščito lahko uporabite med prhanjem ali kopanjem. 
• Majhno količino izdelka nanesite na intimni predel in ga temeljito sperite.
• Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Imate občutljivo, obremenjeno ali razdraženo kožo na intimnem predelu ali uporabljate protibakterijska zdravila na recept.

Eucerin fluid za intimno zaščito je posebej zasnovan za intimni predel, nudi udobje in zaščito za občutljivo kožo in pomaga pomiriti draženje.

Iščete blag čistilni izdelek za telo za pogosto prhanje.
Iščete blag čistilni izdelek za telo, ki je primeren za celo družino, tudi za dojenčke in otroke.
Imate zelo suho, srbečo kožo na telesu.

Frequently asked questions

Kako naj vem, da so vaši izdelki varni za mojo občutljivo kožo?

Vsi izdelki za umivanje Eucerin so bili posebej zasnovani tako, da združujejo nežno čiščenje in odlično zaščito kože s klinično dokazanim dobrim odzivom kože. 

Preden novi izdelek nanesete na intimni predel, ga najprej preizkusite z večkratnim nanosom na kožo na notranji strani komolca. Če se ne pojavi nobena reakcija (npr. rdečina, oteklina ali srbečica), lahko sklepate, da je izdelek varen za vašo kožo. Če imate kakršne koli pomisleke, priporočamo, da se posvetujete s farmacevtom ali dermatologom.

Kaj so surfaktanti in katere izmed njih vsebujejo izdelki Eucerin?

Surfaktanti so aktivne čistilne učinkovine, imenovane tudi površinsko aktivne snovi. To so organske spojine, ki vplivajo na adhezijo molekul in zmanjšajo površinsko napetost. Kot sestavina čistilnih izdelkov olajšajo odstranjevanje delcev umazanije s površine kože. 

Obsežne klinične in dermatološke študije potrjujejo, da koža zelo dobro prenaša izjemno blage površinsko aktivne snovi (med drugimi natrijev miret sulfat in lavril glukozid) v Eucerinovih čistilnih izdelkih.

Eucerin pH5 Obnovi naravne obrambne mehanizme kože za večjo odpornost in manjšo občutljivost.

Zdrava koža je prva in najboljša obramba telesa pred zunanjimi dražečimi snovmi. Toda če je koža suha in občutljiva, je njena funkcija bariere oslabljena in koža je nagnjena k nadaljnjemu poslabšanju tega stanja.

Eucerin pH5 je celovita linija izdelkov, ki so bili posebej razviti za izpolnjevanje potreb suhe občutljive kože. Edinstveni sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin obnovi optimalno pH-vrednost kože in okrepi naravne obrambne mehanizme, da koža postane odpornejša proti okoljskim sprožilcem in manj občutljiva. Mnogi izdelki vsebujejo tudi dekspantenol, ki je znan po svojih obnovitvenih lastnostih.

Vsi izdelki v liniji, ki vsebuje losjone, kreme in čistilne izdelke za telo, so klinično in dermatološko preizkušeni ter dokazano zelo primerni za vsakodnevno uporabo na suhi občutljivi in k alergijam nagnjeni koži. Kožo ščitijo pred izsušitvijo, spodbujajo dolgotrajno vlaženje ter jo naredijo mehko in gladko na pogled in otip.

Skupna ocena
  • (4)
5 od 5 točk / 4 ocen
5 zvezdic
4
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Anja,

Super izdelek

Z izdelkom sem zelo zadovoljna, saj je blag do kože na intimnem predelu in učinkovito pomiri razdraženo kožo. Uporabljam ga vsak dan in ga vsekakor priporočam tudi drugim!
tincabinca,

Super za mojo kozo!

Super za mojo obcutljivo in razdrazeno kozo! Izdelek vreden svoje cene!
TATJANA,
Super je
Simona ,

Intimna nega

Eucerin fluid za intimno zaščito sem preizkusila, ker sem že obupala nad ostalimi intimnimi zadevami. Ta izdelek nudi točno to kar se od njega zahteva nudi zaščito in ne draži. Zelo zadovoljna in ostaja moj zvesti spremljevalec.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.