• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo

5.0
1 ocen

s sestavino Symsitive*

Dnevna in/ali nočna krema za takojšnje udobje kože in pomiritev močne občutljivosti

Informacije o izdelku

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo pomagata uravnavati tri stalne dejavnike pri zelo občutljivi koži: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja. Pri razvoju linije proti rdečici in linije UltraSENSITIVE je Eucerin ubral celovit pristop k negi kože, ki vpliva na trikotnik zelo občutljive kože in tako razvil izdelke za vse potrebe.

Trikotnik

Ker ima zelo občutljiva koža običajno oslabljeno bariero, zunanji povzročitelji stresa zlahka prodrejo vanjo in razdražijo čutilna vlakna v koži. Ta nato hitreje in veliko močneje reagirajo kot tista, ki jih ščiti zdrava bariera kože. Pojavijo se neprijetni občutki, ki jih prizadeti med drugim subjektivno opisujejo kot skelenje ali pekočo bolečino.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo je priporočljiv za zelo občutljivo kožo, katere glavna težava je neprijeten občutek brez vidnih znakov rdečine.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ima lahko formulo z inovativno aktivno sestavino SymSitive*, ki je bila posebej razvita za zelo občutljivo kožo. SymSitive* deluje kot učinkovit regulator občutljivosti neposredno pri izvoru hiperreaktivnosti.

Poleg takojšnje pomiritve kože Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo poskrbi tudi za dolgotrajno udobje zelo občutljive kože. Izdelek nanesite zjutraj in/ali zvečer po čiščenju kože na obraz, vrat in dekolte, da ublažite draženje in optimalno navlažite bariero kože.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ima »čisto« formulo, kar pomeni, da vsebuje omejeno število sestavin. Njegova embalaža je zasnovana s sistemom dvojnega ventila, ki ščiti pred kontaminacijo.

* = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Embalaža, ki preprečuje kontaminacijo

Vsi izdelki iz linij Eucerin za zelo občutljivo kožo imajo embalažo, ki preprečuje kontaminacijo, da so formule zaščitene pred nečistočami in oksidacijo. Posebna pozornost pri embalaži je bila posvečena trem glavnim rizičnim delom: ventili, spoji in funkcionalnost doziranja. Ventili embalaže imajo sterilizacijske filtre, spoji so temeljito zavarjeni, da zagotavljajo neprodušnost, dozirnik pa ima tesno prilegajoč se zaporni nastavek.

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije dokazujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga zelo občutljiva koža dobro prenaša.

Da bi ocenili učinkovitost UltraSENSITIVE fluida za normalno do mešano kožo, je bila izvedena študija s samooceno pri ≥53 ženskah (19–60 let) z občutljivo do zelo občutljivo kožo. Izdelek je bil uporabljen dvakrat dnevno v obdobju štirih tednov na polovici obraza.

Glavne ugotovitve

 • Sodelujoče so poročale o zmanjšanju občutljivosti in reaktivnosti.
 • Druga pomembna izboljšanja so vključevala:
  o udobje kože
  o napetost kože
  o suhost
  o enakomeren ten.

Lastnosti

 • odlična podlaga za ličila
 • nekomedogeno
 • hitro se vpije
 • brez konzervansov
 • brez parabenov
 • brez parafina
 • brez dišav
 • brez alkohola
 • brez barvil
 • brez emulgatorjev

Uporaba

Attention

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ima »čisto« formulo, kar pomeni, da vsebuje le omejeno število sestavin in je brez konzervansov (vključno s parabeni), parafinov, dišav, alkohola, barvil in emulgatorjev.

Navodila

 • Za takojšnje in dolgotrajno udobje kože, optimalno vlaženje in zmanjšanje draženja izdelek nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na dobro očiščen obraz.

Za vašo vsakdanjo nego

2. Korak

Fluid nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na obraz, vrat in dekolte.

Preberite več

3. Korak

Vmasirajte v kožo, da se povsem vpije.

Preberite več

1. Korak

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo uporabite, če...

Imate zelo občutljivo normalno do mešano kožo

in želite nežno, a učinkovito dnevno in/ali nočno kremo.

Preizkusite drug izdelek, če…

Imate zelo občutljivo suho kožo in želite dnevno in/ali nočno kremo.

Preizkusite Eucerin UltraSENSITIVE kremo za suho kožo

Imate rdečino, ki jo želite prekriti.

Preizkusite Eucerin prekrivno dnevno kremo proti rdečici ZF 25

Imate rdečino.

Preizkusite Eucerin pomirjajočo kremo proti rdečici

Imate atopijski dermatitis in je prisotna faza izbruha.

Preizkusite Eucerin AtopiControl acute negovalno kremo

Imate atopijski dermatitis, ki pa trenutno ni v fazi izbruha.

Preizkusite Eucerin AtopiControl kremo za obraz

Sestavine

How does it work?

UltraSENSITIVE

Ker je za zelo občutljivo kožo značilna oslabljena bariera, čutilna vlakna pod njo hitreje in veliko močneje reagirajo na povzročitelje stresa. To draženje povzroči neprijetne občutke in rdečino, ki so značilni za zelo občutljivo kožo. Ta bogata pomirjajoča formula vsebuje SymSitive*, prvo aktivno dermokozmetično sestavino, ki učinkuje na izvor hiperreaktivnosti. SymSitive* učinkovito deluje kot regulator občutljivosti, tako da zmanjša aktivacijo občutljivih čutilnih vlaken v povrhnjici.

* = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Pogosta vprašanja (1)

5.0
Od 1 ocen*
1
0
0
0
0
 • Andreja 17. 09. 2020
  NAVDUŠENA
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Imam težave s ponavljajočim dermatitisom okrog ustnic. Pojavi se nepričakovano, srbi in peče in izgleda grdo. Krema mi v nekaj dneh pomiri kožo in zmanjša težave. Res je dobra.

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki