• (1)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin UltraSENSITIVE fluid
za normalno do mešano kožo

s sestavino Symsitive*

Dnevna in/ali nočna krema za takojšnje udobje kože in pomiritev močne občutljivosti

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo pomagata uravnavati tri stalne dejavnike pri zelo občutljivi koži: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja. Pri razvoju linije proti rdečici in linije UltraSENSITIVE je Eucerin ubral celovit pristop k negi kože, ki vpliva na trikotnik zelo občutljive kože in tako razvil izdelke za vse potrebe.

Trikotnik

Ker ima zelo občutljiva koža običajno oslabljeno bariero, zunanji povzročitelji stresa zlahka prodrejo vanjo in razdražijo čutilna vlakna v koži. Ta nato hitreje in veliko močneje reagirajo kot tista, ki jih ščiti zdrava bariera kože. Pojavijo se neprijetni občutki, ki jih prizadeti med drugim subjektivno opisujejo kot skelenje ali pekočo bolečino.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo je priporočljiv za zelo občutljivo kožo, katere glavna težava je neprijeten občutek brez vidnih znakov rdečine.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ima lahko formulo z inovativno aktivno sestavino SymSitive*, ki je bila posebej razvita za zelo občutljivo kožo. SymSitive* deluje kot učinkovit regulator občutljivosti neposredno pri izvoru hiperreaktivnosti.

Poleg takojšnje pomiritve kože Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo poskrbi tudi za dolgotrajno udobje zelo občutljive kože. Izdelek nanesite zjutraj in/ali zvečer po čiščenju kože na obraz, vrat in dekolte, da ublažite draženje in optimalno navlažite bariero kože.

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ima »čisto« formulo, kar pomeni, da vsebuje omejeno število sestavin. Njegova embalaža je zasnovana s sistemom dvojnega ventila, ki ščiti pred kontaminacijo.

* = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Embalaža, ki preprečuje kontaminacijo

Vsi izdelki iz linij Eucerin za zelo občutljivo kožo imajo embalažo, ki preprečuje kontaminacijo, da so formule zaščitene pred nečistočami in oksidacijo. Posebna pozornost pri embalaži je bila posvečena trem glavnim rizičnim delom: ventili, spoji in funkcionalnost doziranja. Ventili embalaže imajo sterilizacijske filtre, spoji so temeljito zavarjeni, da zagotavljajo neprodušnost, dozirnik pa ima tesno prilegajoč se zaporni nastavek.

Ali ste vedeli?

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo ima »čisto« formulo, kar pomeni, da vsebuje le omejeno število sestavin in je brez konzervansov (vključno s parabeni), parafinov, dišav, alkohola, barvil in emulgatorjev.

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije dokazujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga zelo občutljiva koža dobro prenaša.

Da bi ocenili učinkovitost UltraSENSITIVE fluida za normalno do mešano kožo, je bila izvedena študija s samooceno pri ≥53 ženskah (19–60 let) z občutljivo do zelo občutljivo kožo. Izdelek je bil uporabljen dvakrat dnevno v obdobju štirih tednov na polovici obraza.

GLAVNE UGOTOVITVE

 • Sodelujoče so poročale o zmanjšanju občutljivosti in reaktivnosti.
 • Druga pomembna izboljšanja so vključevala:
  o udobje kože
  o napetost kože
  o suhost
  o enakomeren ten.

Sestavine

Navodila

 • Za takojšnje in dolgotrajno udobje kože, optimalno vlaženje in zmanjšanje draženja izdelek nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na dobro očiščen obraz.

Za vašo vsakdanjo nego

Fluid nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na obraz, vrat in dekolte.

Vmasirajte v kožo, da se povsem vpije.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo uporabite, če...

Preizkusite drug izdelek, če…

Imate zelo občutljivo normalno do mešano kožo

in želite nežno, a učinkovito dnevno in/ali nočno kremo.

Imate zelo občutljivo suho kožo in želite dnevno in/ali nočno kremo.
Imate rdečino, ki jo želite prekriti.
Imate rdečino.
Imate atopijski dermatitis in je prisotna faza izbruha.
Imate atopijski dermatitis, ki pa trenutno ni v fazi izbruha.

Content Parts/Title FAQ

Ali Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo nudi zaščito pred soncem?

Ne. Če imate občutljivo kožo z rdečino in potrebujete dnevno kremo z UV-zaščito, preizkusite Eucerin prekrivno dnevno kremo proti rdečici ZF 25 Lahko pa uporabite katerega izmed izdelkov iz linije Eucerin SUN za zaščito pred soncem – vsi izdelki iz te linije so preizkušeni na občutljivi koži.

Eucerin nega za zelo občutljivo kožo Z inovativnim regulatorjem občutljivosti SymSitive*

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo nudita celovit pristop k negi kože, ki vpliva na vse tri simptome v trikotniku zelo občutljive kože – oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna v povrhnjici in pordelo kožo, ki je pogosto posledica vnetja.

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo – UltraSENSITIVE in linija proti rdečici – zagotavljata takojšnje in dolgotrajno udobje kože.

Vsi izdelki vsebujejo inovativno aktivno sestavino SymSitive*, ki učinkovito deluje kot regulator občutljivosti pri izvoru hiperreaktivnosti ter takoj pomiri kožo. Izdelki Eucerin proti rdečici vsebujejo tudi licochalcon A, naravno protivnetno in antioksidativno sestavino, ki vidno in učinkovito zmanjša rdečino.

* = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Skupna ocena
 • (1)
5 od 5 točk / 1 ocen
5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Andreja,

NAVDUŠENA

Imam težave s ponavljajočim dermatitisom okrog ustnic. Pojavi se nepričakovano, srbi in peče in izgleda grdo. Krema mi v nekaj dneh pomiri kožo in zmanjša težave. Res je dobra.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.