• (3)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin UltraSENSITIVE krema
za suho kožo

s sestavino Symsitive*

Dnevna in nočna krema, ki vsebujeta SymSitive*, za suho, zelo občutljivo kožo

Eucerin je razvil dve liniji za zelo občutljivo kožo – linijo proti rdečici in linijo UltraSENSITIVE –, ki delujeta na tri znake in simptome, ki spremljajo to stanje kože: oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna in rdečino, ki je pogosto posledica vnetja. Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo nudita celovit pristop k negi kože, ki vpliva na vse simptome v tem trikotniku zelo občutljive kože

Trikotnik

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo je priporočljiva za zelo občutljivo kožo, pri kateri je glavni simptom neprijeten občutek s pekočo bolečino, skelenjem ali srbečico, toda brez vidnih znakov rdečine. Krema, ki jo nanesete po čiščenju kože, deluje blažilno in takoj pomiri suho, zelo občutljivo kožo na obrazu, vratu in dekolteju ter s tem poskrbi za dolgotrajno udobje in zaščito kože. Obenem posebni voski v kremi kožo nahranijo in navlažijo.

Ker je za zelo občutljivo kožo značilna oslabljena bariera, čutilna vlakna pod njo hitreje in veliko močneje reagirajo na povzročitelje stresa. To draženje povzroči neprijetne občutke in rdečino, ki so značilni za zelo občutljivo kožo. Ta bogata pomirjajoča formula vsebuje SymSitive*, prvo aktivno dermokozmetično sestavino, ki učinkuje na izvor hiperreaktivnosti. SymSitive* učinkovito deluje kot regulator občutljivosti, tako da zmanjša aktivacijo občutljivih čutilnih vlaken v povrhnjici.

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo takoj pomiri zelo občutljivo suho kožo, z redno uporabo pa pomaga zaščititi bariero in izboljšati tolerančni prag kože.

Tako kot vsi drugi izdelki iz linij Eucerin za zelo občutljivo kožo ima tudi Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo embalažo, ki preprečuje kontaminacijo. Poleg tega vsebuje le omejeno število sestavin, kar zagotavlja večjo čistost in manjše tveganje za reakcije kože.

* = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Embalaža, ki preprečuje kontaminacijo

Vsi izdelki iz linij Eucerin za zelo občutljivo kožo imajo embalažo, ki preprečuje kontaminacijo, da so formule zaščitene pred nečistočami in oksidacijo. Posebna pozornost pri embalaži je bila posvečena trem glavnim rizičnim delom: ventili, spoji in funkcionalnost doziranja. Ventili embalaže imajo sterilizacijske filtre, spoji so temeljito zavarjeni, da zagotavljajo neprodušnost, dozirnik pa ima tesno prilegajoč se zaporni nastavek.

Ali ste vedeli?

Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo ima »čisto« formulo, kar pomeni, da vsebuje le omejeno število sestavin in je brez konzervansov (vključno s parabeni), parafinov, dišav, alkohola, barvil in emulgatorjev.

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije dokazujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga zelo občutljiva koža dobro prenaša.

Da bi ocenili učinkovitost UltraSENSITIVE kreme za suho kožo, je bila izvedena študija s samooceno pri ≥53 ženskah (19–60 let) z občutljivo do zelo občutljivo kožo. Izdelek je bil uporabljen dvakrat dnevno v obdobju štirih tednov na polovici obraza.

GLAVNE UGOTOVITVE

 • Sodelujoče so poročale o zmanjšanju občutljivosti in reaktivnosti.
 • Druga pomembna izboljšanja so vključevala:
  o udobje kože
  o napetost kože
  o suhost
  o enakomeren ten.

Sestavine

Navodila

 • Za takojšnje in dolgotrajno udobje kože, zmanjšanje draženja in optimalno vlaženje izdelek nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na dobro očiščen obraz.

Za vašo vsakdanjo nego

Redno nego kože začnite z Eucerin UltraSENSITIVE čistilnim fluidom

Kremo nanesite vsak dan zjutraj in/ali zvečer na obraz, vrat in dekolte.

Nežno vmasirajte v kožo.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin UltraSENSITIVE kremo za suho kožo uporabite, če...

Preizkusite drug izdelek, če…

Imate zelo občutljivo suho kožo

in želite nežno, a učinkovito dnevno in/ali nočno kremo.

Imate zelo občutljivo normalno do mešano kožo

in želite nežno, a učinkovito dnevno in/ali nočno kremo. Preizkusite Eucerin UltraSENSITIVE fluid za normalno do mešano kožo

Imate rdečino, ki jo želite prekriti.
Imate rdečino, a ne potrebujete zaščite z ZF.
Imate atopijski dermatitis in je prisotna faza izbruha.

Content Parts/Title FAQ

Ali Eucerin UltraSENSITIVE krema za suho kožo nudi zaščito pred soncem?

Ne. Če imate občutljivo kožo z rdečino in potrebujete dnevno kremo z UV-zaščito, preizkusite Eucerin prekrivno dnevno kremo proti rdečici ZF 25 Lahko pa uporabite katerega izmed izdelkov iz linije Eucerin SUN za zaščito pred soncem – vsi izdelki iz te linije so preizkušeni na občutljivi koži.

Eucerin nega za zelo občutljivo kožo Z inovativnim regulatorjem občutljivosti SymSitive*

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo nudita celovit pristop k negi kože, ki vpliva na vse tri simptome v trikotniku zelo občutljive kože – oslabljeno bariero kože, hiperreaktivna čutilna vlakna v povrhnjici in pordelo kožo, ki je pogosto posledica vnetja.

Liniji Eucerin za zelo občutljivo kožo – UltraSENSITIVE in linija proti rdečici – zagotavljata takojšnje in dolgotrajno udobje kože.

Vsi izdelki vsebujejo inovativno aktivno sestavino SymSitive*, ki učinkovito deluje kot regulator občutljivosti pri izvoru hiperreaktivnosti ter takoj pomiri kožo. Izdelki Eucerin proti rdečici vsebujejo tudi licochalcon A, naravno protivnetno in antioksidativno sestavino, ki vidno in učinkovito zmanjša rdečino.

* = reg. blagovna znamka podjetja Symrise AG, Nemčija

Skupna ocena
 • (3)
5 od 5 točk / 3 ocen
5 zvezdic
3
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Maja,
Super krema, zares daje takojšnje rezultate že po enkratnem nanosu. Sama sem imela zares suho kožo na licah in sedaj se mi je stanje normaliziralo. Reden nanos pomaga odpraviti suhost.
Žana,

Žana

Zelooooo dobra krema!!! Hitro se vpije, takoj navlaži in ne pušča mastnega leska. Toplo priporočam tistim ki imate suho in občutljivo kožo. Tekstura je lahkotna in ima pomirjajoč učinek.
Katja6,
To je krema ki daje takojšnje rezultate, namreč koža je navlažena, mehka in je res primerna za občutljivo kožo, saj ne pušča lis poobrazu.Toplo priporočam.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.