• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin AtopiControl čistilno olje

5
4 ocen

Sindet za prhanje in kopel za vsakodnevno uporabo

Barieri kože povrne lipide in zaščiti kožo pred izsušitvijo.

Informacije o izdelku

Eucerin AtopiControl čistilno olje nežno očisti in pomiri atopijsko kožo, ublaži srbečico in preprečuje dodatno izsušitev. Izdelek uporabljajte vsak dan, v času izbruha in v fazi brez izraženih simptomov.

S svojo visoko vsebnostjo olja (več kot 50 % olj omega in drugih naravnih olj) zmehča kožo in jo zaščiti pred dodatno izsušitvijo ter ublaži srbečico. Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo med vsakodnevnim prhanjem ali kopanjem. Primerno je za odrasle, otroke in dojenčke, starejše od treh mesecev. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Eucerin AtopiControl čistilno olje ne vsebuje dišav, barvil in konzervansov, da se zmanjša tveganje za draženje kože.

Blagi sindet brez agresivnih alkalnih komponent.

 

 

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da koža izdelek zelo dobro prenaša, kar je bilo dokazano pri bolnikih z atopijsko kožo.

Lastnosti

 • primerno za dojenčke
 • brez dišav

Uporaba

Navodila

 • Eucerin AtopiControl čistilno olje nanesite na mokro kožo.
 • Nežno ga vmasirajte in nato temeljito sperite. Z brisačo nežno popivnajte kožo do suhega, pri čemer pazite, da ne drgnete kože.
 • Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin AtopiControl čistilno olje uporabite, če …

Imate atopijski dermatitis (znan tudi kot atopijski ekcem).

Imate atopijski dermatitis in iščete kozmetični izdelek za nego kože v času izbruha.

Eucerin AtopiControl čistilno olje je dermokozmetični dodatek za kopel ali olje za prhanje za vsakodnevno uporabo, ki ga lahko uporabite skupaj z izdelki Eucerin AtopiControl za aktivno nego in s farmacevtskimi izdelki.

Vaš otrok ima atopijski dermatitis in je starejši od treh mesecev.

AtopiControl čistilno olje pomiri in neguje otrokovo atopijsko kožo. Pri dojenčkih olje uporabite le kot dodatek kopeli.

Preizkusite drug izdelek, če …

Imate atopijski dermatitis in želite ublažiti neugodje med izbruhom.

V tem primeru preizkusite Eucerin AtopiControl acute negovalno kremo ali Eucerin AtopiControl sprej proti draženju. Klinična študija potrjuje, da imajo negovalne lastnosti Eucerin AtopiControl acute negovalne kreme podoben kozmetični učinek na videz atopijske kože kot uporaba kreme z 1 % hidrokortizonom. Eucerin AtopiControl acute negovalna krema ni farmacevtski izdelek in tudi ne more nadomestiti nobenega takšnega izdelka.

Imate suho kožo, ne pa atopijskega dermatitisa.

V tem primeru preizkusite izdelke Eucerin Complete Repair ali Eucerin Urea.

Vaš otrok ima atopijski dermatitis in je mlajši od treh mesecev.

Try Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion.

V preteklosti ste imeli reakcijo na katero od sestavin.

Pogosta vprašanja (5)

5
Od 4 ocen
4
0
0
0
0
 • Eva L. 22. 01. 2021
  Svoje klasično Eucerin olje za
  Svoje klasično Eucerin olje za tuširanje sem to zimo zamenjala za tega in sem navdušena, saj je še bolj negovalno in v tem zimskem času, ko je koža res izsušena dodatno zaščiti. Uporabljamo ga vsi v družini, od malčka z atopijskim dermatitisom do naju s partnerjem.
 • Ana 18. 01. 2021
  Atopijski dermatitis
  Čudovito milo, ki vsebuje tudi olje in tako ne izsuši kože.
 • Mihaela M. 18. 01. 2021
  Redna nega pri kopanju
  Moja hčerka Kiana se že tri leta sooča z atopijskim dermatitisom. V času poletja ni bilo težav, saj je atopijski dermatitis izginil. Je pa res, da njeno kožo negujem tudi poleti (pravilna in dosledna zaščita pred soncem, nega z negovalnimi kremami po kopanju in tuširanju so pri nas na dnevnem programu). Takoj po poletju pa vsakič znova začneva s preventivno nego tudi če se ta še ne pojavi. Zimski čas je najhujši za tovrstne kožne težave, saj mrzlo okolje, suh zrak in vsa oblačila pospešijo izbruhe. Zaradi tega je pomembno, da otrokovo kožo negujemo skozi vse leto, ne zgolj takrat, ko je že prepozno.Za vsakodnevno prhanje in kopel danes uporaljava prav tako linijo oljnega sindeta Eucerin AtopiControl, ki ne vsebuje dišav, barvil in konzervansov. Danes moja Kiana ve, da je to njeno olje in skrbno mi sporoča, da morava v lekarno po novo, kadar ji ga zmanjka.
 • Preberite več

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki