• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilni tonik

5.0
3 ocen
Tonik za vsakodnevno uporabo
Tonificira in očisti
Pomaga pri vlaženju kože: ne izsuši

Za vse tipe kože

Blag, a učinkovit vlažilni tonik za obraz, ki kožo pripravi na vpijanje aktivnih sestavin negovalnih izdelkov, ne da bi jo pri tem izsušil. Primeren je za vsakodnevno uporabo in za občutljivo kožo.

Informacije o izdelku

Tonik za obraz

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilni tonik je blag, a učinkovit tonik za obraz, ki odstrani vse sledove čistilnega izdelka in pripravi kožo na nego, ki sledi.

Formula tonika ne vsebuje alkohola in je obogatena s hialuronsko kislino in drugimi vlažilnimi sestavinami naravnega izvora, kar pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži. Koža je po njegovi uporabi čista in osvežena.

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilni tonik je idealen tonik za vse tipe kože, tudi za občutljivo, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga tudi občutljiva koža zelo dobro prenaša.

Glavne ugotovitve

V študiji vlaženja¹ je sodelovalo 29 žensk, starih od 25 do 64 let. Kombinacijo Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilnega tonika in Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] čistilnega gela so uporabljale dvakrat dnevno v obdobju enega tedna. Rezultati so bili ocenjeni s korneometrom (senzor, ki se široko uporablja za merjenje navlaženosti kože) in so pokazali:

 • Navlaženost kože se je povečala pri 97 % prostovoljk.
 • Vrednosti, izmerjene s korneometrom, so se povprečno zvišale za 19 %.

¹ Raziskava podjetja BDF, lastnosti vlaženja, čiščenja in nege kože, Nemčija, januar 2010

Lastnosti

 • brez dišav
 • brez alkohola

Uporaba

Uporaba

 

 • Tonik uporabite vsako jutro in večer po čiščenju kože.
 • Z blazinico vate nežno obrišite obraz, vrat in dekolte.

Vaša vsakdanja nega

Čiščenje

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON]. Če uporabljate obstojno vodoodporno maskaro, jo pred čiščenjem kože odstranite z Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] micelarnim odstranjevalcem ličil za oči.

Preberite več

Tonificiranje

Preberite več

Nega

Nanesite ustrezno dnevno ali nočno vlažilno kremo in kremo za okrog oči. Odvisno od potreb vaše kože vam priporočamo naslednje linije:

Če želite uporabiti Eucerin Hyaluron-Filler masko za pomladitev kože, Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster ali Eucerin Hyaluron-Filler + Vitamin C Booster, ga nanesite pred uporabo vlažilne kreme.

Preberite več

Zaščita in izboljšanje polti

Za dodatno zaščito pred soncem izberite izdelek iz obsežne ponudbe Eucerin Sun izdelkov za zaščito pred soncem. Za takojšnje izboljšanje polti priporočamo Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku light ali medium.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilni tonik uporabite, če ...

Iščete blag, a učinkovit tonik, ki je primeren za občutljivo kožo. Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilni tonik je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo.

Želite tonik, ki ne izsuši kože. Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] osvežilni tonik ne vsebuje alkohola in je obogaten z vlažilnimi sestavinami, ki ohranjajo naravno raven vlage v koži.

 

Iščete idealen tonik, ki kožo pripravi na vpijanje aktivnih sestavin negovalnih izdelkov.

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete izdelek za čiščenje obraza:

Izberite čistilni gel, mlekomicelarno peno ali micelarni fluid iz linije Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON].

Vaša koža je nagnjena k aknam.

Priporočamo vam Eucerin DERMOPURE tonik. Aktivna protibakterijska formula vsebuje 2 % mlečno kislino, ki odmaši pore, zavira razmnoževanje bakterij in preprečuje vse vrste nepravilnosti, ne da bi čezmerno izsušila kožo.

Sestavine

Hyaluronic Acid

Hyaluronic Acid is formed by skin cells and is part of the connective tissue of the skin. One of its key functions is to retain moisture, and it has the ability to bind in between 1,000 and 10,000 times its own weight in water (i.e. one gram binds between one and ten liters). As we age, the skin's natural ability to produce Hyaluronic Acid depletes and wrinkles start to form and deepen.

Pogosta vprašanja (2)

5.0
Od 3 ocen*
3
0
0
0
0
 • Tina L. 17. 12. 2020
  Nad tem tonikom sem navdušena!
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Predvsem v zimskem času imam na obrazu zelo suho kožo, z osvežilnim tonikom pa je moja koža sijoča in navlažena. Ima prijeten vonj in pusti zelo prijeten občutek na obrazu.
 • Metka 16. 12. 2020
  Super izdelek
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Super izdelek
 • Bojana C. 21. 06. 2016
  Odlično osveži
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Tonik mi je eden boljših, saj mojo kožo dobro osveži, še dodatno očisti po predhodnem odstranjevanju ličil, všeč pa mi je tudi, da je brez alkohola, in moje kože ne izsuši in ne razdraži.

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki