• (4)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu

Ščiti zelo občutljivo kožo pred neprijetnim vonjem.

Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna za uporabo tudi pri občutljivi koži ali intoleranci za dezodorante.

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu ne vsebuje potencialno dražečih snovi, kot so dišave, alkohol, konzervansi in barvila. Ker koži povrne naravno pH-vrednost, je tudi prijazen do kože. Formula je bila preizkušena pri ljudeh z zelo občutljivo kožo in atopijskim dermatitisom ter pri ljudeh z intoleranco za dezodorante ali ekcemom pazduh in je dokazano učinkovita.

KLINIČNE ŠTUDIJE

Klinične študije dokazujejo, da izdelek nudi 24-urno zaščito pred neprijetnim vonjem celo pri intoleranci za dezodorante, ekcemu in atopijskem dermatitisu.

Sestavine

Navodila

  • Nanesite vsako jutro ali večer po prhanju oziroma po potrebi.

Ženska nanaša dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu pod pazduho.
Za najboljši učinek izdelek uporabljajte vsak dan.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu uporabite, če …

Preizkusite drug izdelek, če …

Imate zelo občutljivo kožo.

Ker ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov in dišav, ki lahko povzročijo draženje kože, je Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu primeren tudi za ljudi z intoleranco za dezodorante.

Imate posebno stanje kože.

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v spreju je bil preizkušen na osebah s psoriazo, atopijskim dermatitisom in ekcemom pazduh.

Imate razpokano, razdraženo ali poškodovano kožo.
Alergični ste na katero od sestavin.

Eucerin 48h Deodorant Sensitive Skin Roll-On contains Aluminium Chlorohydrate. If your skin is intolerant to this ingredient try Eucerin 24h Aluminium-free Deodorant for Sensitive Skin Roll-On which does not contain Aluminium.

Trpite zaradi močnega ali prekomernega potenja.

Pogosta vprašanja

Kako delujejo dezodoranti?

Dezodoranti vsebujejo snovi, ki zavirajo rast in razmnoževanje bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj (bakteriostaza). Dezodoranti poleg tega vsebujejo sestavine za vpijanje snovi, ki povzročajo neprijeten vonj. Na ta način zmanjšajo neprijeten telesni vonj. Ker dezodoranti vključujejo tudi dišave, lahko prekrijejo neprijeten telesni vonj.

Ali Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h pomaga odpraviti simptome prekomernega potenja?

Potenje je povsem naraven in zelo pomemben fiziološki odziv na toploto. Prekomerno potenje je lahko dedno, posledica primarnega zdravstvenega stanja ali odziv na določeno zdravilo.

Skupna ocena
  • (4)
5 od 5 točk / 4 ocen
5 zvezdic
4
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Lala,

Deodorant

Super deodorant. Priporočam. Je brez vonja, ne pušča belih madežev in ni lepljiv, se lepo vpije v kožo in učinkuje. Nima motečih alergenov in dražilcev kot je parfum in tui ne posiljujete okolice s parfumom ali neprijetnim telesnim vonjem. Če želite biti odišavljeni, se lepo kombinira s parfumi, ker je sam deodorant brez vonja.
Kristina,
Izdelek, kateremu zaupam, tudi v najbolj vročih dneh.
lea,
Odličen dezodorant, ki tudi v napornih in stresnih sitacijah poskrbi, da je moja koža zaščitena in ne oddaja neprijetnih vonjav. Vsekakor priporočam!
Ivica,

Deodorant

Najboljši deodorat za mojo občutljivo kožo.Ne menjam za nobenega drugega.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.