• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu

5.0
5 ocen

Ščiti zelo občutljivo kožo pred neprijetnim vonjem.

Blaga formula dezodoranta dokazano ščiti pred neprijetnim vonjem in je primerna za uporabo tudi pri občutljivi koži ali intoleranci za dezodorante.

Informacije o izdelku

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu ne vsebuje potencialno dražečih snovi, kot so dišave, alkohol, konzervansi in barvila. Ker koži povrne naravno pH-vrednost, je tudi prijazen do kože. Formula je bila preizkušena pri ljudeh z zelo občutljivo kožo in atopijskim dermatitisom ter pri ljudeh z intoleranco za dezodorante ali ekcemom pazduh in je dokazano učinkovita.

KLINIČNE ŠTUDIJE

Klinične študije dokazujejo, da izdelek nudi 24-urno zaščito pred neprijetnim vonjem celo pri intoleranci za dezodorante, ekcemu in atopijskem dermatitisu.

Lastnosti

 • brez dišav
 • brez alkohola

Uporaba

Navodila

Za najboljši učinek izdelek uporabljajte vsak dan.

 • Nanesite vsako jutro ali večer po prhanju oziroma po potrebi.

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu uporabite, če …

Imate zelo občutljivo kožo.

Ker ne vsebuje alkohola, barvil, konzervansov in dišav, ki lahko povzročijo draženje kože, je Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v roll-onu primeren tudi za ljudi z intoleranco za dezodorante.

Imate posebno stanje kože.

Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h v spreju je bil preizkušen na osebah s psoriazo, atopijskim dermatitisom in ekcemom pazduh.

Preizkusite drug izdelek, če …

Imate razpokano, razdraženo ali poškodovano kožo.

Try Eucerin 24h Deodorant Sensitive Skin Pump Spray.

Alergični ste na katero od sestavin.

Eucerin 48h Deodorant Sensitive Skin Roll-On contains Aluminium Chlorohydrate. If your skin is intolerant to this ingredient try Eucerin 24h Aluminium-free Deodorant for Sensitive Skin Roll-On which does not contain Aluminium.

Trpite zaradi močnega ali prekomernega potenja.

V tem primeru preizkusite Eucerin intenzivni antitranspirant 72 h v spreju ali Eucerin antitranspirant 48 h v roll-onu.

Sestavine

Aluminijev klorohidrat deluje tako, da zamaši kanale žlez znojnic.

Aluminijev klorohidrat deluje na ekrine in apokrine žleze znojnice, tako da deloma in začasno zamaši kanale žlez znojnic, s tem pa zmanjša količino izločenega potu. Ker je potu manj, se zmanjša tudi mokrota in razvije se občutno manj neprijetnega vonja. Celo majhna količina antitranspiranta je dovolj, da učinkovito zmanjša potenje.

Pogosta vprašanja (2)

 • Kako delujejo dezodoranti?

  Dezodoranti vsebujejo snovi, ki zavirajo rast in razmnoževanje bakterij, ki povzročajo neprijeten vonj (bakteriostaza). Dezodoranti poleg tega vsebujejo sestavine za vpijanje snovi, ki povzročajo neprijeten vonj. Na ta način zmanjšajo neprijeten telesni vonj. Ker dezodoranti vključujejo tudi dišave, lahko prekrijejo neprijeten telesni vonj.

 • Ali Eucerin dezodorant za občutljivo kožo 24 h pomaga odpraviti simptome prekomernega potenja?

  Potenje je povsem naraven in zelo pomemben fiziološki odziv na toploto. Prekomerno potenje je lahko dedno, posledica primarnega zdravstvenega stanja ali odziv na določeno zdravilo.

5.0
Od 5 ocen*
5
0
0
0
0
 • dz 7. 02. 2023
  deodorant
  nežen, ne draži kože, deluje čez cel dan
 • Lala 31. 07. 2020
  Deodorant
  Super deodorant. Priporočam. Je brez vonja, ne pušča belih madežev in ni lepljiv, se lepo vpije v kožo in učinkuje. Nima motečih alergenov in dražilcev kot je parfum in tui ne posiljujete okolice s parfumom ali neprijetnim telesnim vonjem. Če želite biti odišavljeni, se lepo kombinira s parfumi, ker je sam deodorant brez vonja.
 • Kristina 31. 03. 2020
  Izdelek, kateremu zaupam, tudi v
  Izdelek, kateremu zaupam, tudi v najbolj vročih dneh.
 • Preberite več

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki