• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Hyaluron-Filler nočna krema

5
11 ocen

Anti-aging night cream for all skin types

Napredna formula nočne kreme zapolni celo najgloblje gube od znotraj.

Informacije o izdelku

Formula Eucerin Hyaluron-Filler nočne kreme vsebuje dve različni vrsti hialuronske kisline, ki učinkujeta na vse vrste gub, in bioaktivni glicin saponin, ki aktivno poveča tvorbo koži lastne hialuronske kisline. Koncentrirani dekspantenol spodbuja proces regeneracije kože prek noči. Koža daje občutek mehkobe in negovanosti.

KLINIČNE ŠTUDIJE

Klinične študije so dokazale, da je Eucerin Hyaluron-Filler nočna krema učinkovita in da jo koža dobro prenaša.

Lastnosti

 • nekomedogeno

Uporaba

Navodila

 • Izdelek zvečer nanesite na dobro očiščen obraz, vrat in dekolte, pri čemer se izogibajte občutljivemu predelu okrog oči.

Za vašo vsakodnevno nego

Kožo najprej očistite z Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom. Z Eucerin DermatoCLEAN odstranjevalcem ličil za oči odstranite še zadnje sledove ličil za oči.

Preberite več

Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik nanesite na blazinico vate in nežno obrišite kožo, da jo pripravite na nego, ki sledi.

Preberite več

Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo nežno vmasirajte v kožo na obrazu, vratu in dekolteju, pri čemer se izogibajte občutljivemu predelu okrog oči. Za še boljši učinek zapolnitve gub poleg Eucerin Hyaluron-Filler nočne kreme v svojo vsakodnevno redno nego kože vključite še Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo za normalno do mešano ali suho kožo, kremo za okrog oči in koncentrat.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo uporabite, če …

Iščete nočno kremo, ki pospeši obnavljanje kože.

Eucerin Hyaluron-Filler nočna krema vsebuje dekspantenol, ki spodbuja nočno obnavljanje kožnih celic.

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete nočno kremo, ki odpravlja pusto kožo, ki se tanjša.

Preizkusite Eucerin DermoDENSIFYER nočno kremo, ki okrepi krhko kožo, ki se stara.

Želite nočno nego za povešeno kožo, ki je izgubila svoj volumen.

Preizkusite Eucerin Volume-Filler nočno kremo, ki pomaga koži povrniti izgubljeni volumen, da konture obraza spet postanejo izrazite.

Želite odpraviti drobne linije in gube na občutljivi koži.

Preizkusite Eucerin Q10 ACTIVE nočno kremo s koencimom Q10 in kompleksom antioksidativnih vitaminov, ki občutljivo kožo, ki se stara, ponovno napolni z energijo.

Iščete nočno kremo za zelo suho kožo, ki zmanjša gube.

Preizkusite Eucerin Hyal-Urea nočno kremo z naravnim vlažilnim faktorjem ureo in s hialuronsko kislino.

Sestavine

Kako deluje

Kako delujejo skupaj

V osrčju Eucerinove izjemne formule Hyaluron-Filler je edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline: 

– Visokomolekularna hialuronska kislina (znana tudi kot dolgoverižna hialuronska kislina) ostane na površini kože in izboljša navlaženost zunanje plasti povrhnjice, od koder izvirajo drobne linije in gube.
– Molekule v nizkomolekularni hialuronski kislini (znani tudi kot kratkoverižna hialuronska kislina) so 40-krat manjše 1 kot molekule visokomolekularne hialuronske kisline, zato lahko prodrejo v globlje plasti povrhnjice, kjer spodbujajo koži lastno tvorbo hialuronske kisline. 

V večini formul hialuronska kislina nastopa skupaj z bioaktivnim glicinom saponinom, ki prodre še globlje, v plasti usnjice, in tam stimulira tvorbo hialuronske kisline ter povrne vlago tja, od koder izvirajo globlje gube. Drobne linije in gube so opazno zapolnjene, koža pa je zglajena in zato mladostnejša.


1 Standardna enota za merjenje atomske mase je kilodalton (kDa). Dolgoverižna hialuronska kislina ima molekulsko maso 2000 kDa, kratkoverižna pa 52 kDa. Formule Hyaluron-Filler in Hyaluron-Filler + Elasticity vsebujejo obe vrsti molekul.

5
Od 11 ocen
 • Eucerin Hyaluron-Filler Nočna krema
  Amela
  Odlična krema, krasna tekstura, zapolni in zgladi gube, moja koža je zjutraj navlažena in sijoča. Vrhunska nega. Priporočam!
 • Krasen izdelek!
  Cvetka M.
  Zelo dobra krema, ki mojo kožo naredi žametno mehko in je nepogrešljiva v boju proti gubam.
 • OCENA
  DARJA
  FINA KREMICA,KI NAPOLNI GUBICE OD ZNOTRAJ,Z VESELJEM JO UPORABLJAM
Preberite več

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki