• (3)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum

Dvojni učinek: anti-age piling in vlažilni serum za vse tipe kože

Nočni piling in serum z dvojnim učinkom, ki odstrani odmrle celice in izboljša teksturo kože, spodbuja obnavljanje kožnih celic in zapolni tudi najgloblje gube. Koža postane bolj gladka in sijoča.

Anti-age piling in hialuronski serum z dvojnim učinkom

Dermatologi uporabljajo injekcije hialuronske kisline in pilinge za pomladitev kože, ki se stara. Po navdihu teh postopkov Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum združuje dve učinkoviti formuli, da pomnoži anti-age učinke:

 • izboljšana tekstura kože in sijaj: Kremasta emulzija vsebuje učinkovit kompleks AHA (alfa-hidroksi kislin) in glicin saponin. Alfa-hidroksi kisline, mnoge znane tudi kot sadne kisline, odstranijo odmrle kožne celice, medtem ko glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo globlje gube.
 • vlaženje in zapolnitev gub: Prozorni gel združuje koncentrirani visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino. Visokomolekularna hialuronska kislina zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. 

Formuli se na koži združita in ji podarita občutek gladkosti. Ta inovativni izdelek je zasnovan tako, da deluje ponoči. Klinično in dermatološko je dokazano, da Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum ob redni uporabi izboljša teksturo kože in spodbudi obnavljanje kožnih celic, obenem pa zapolni celo najgloblje gube. Koža je bolj gladka in sijoča, pore pa čiste.

 

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša. 

GLAVNE UGOTOVITVE

 

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PiU)2, v katero je bilo vključenih 150 žensk v starosti med 35 in 55 let. Sodelujoče so po štirih tednih redne uporabe podale naslednje ugotovitve: 

 • 96 %: Izboljša teksturo kože.
 • 95 %: Zagotavlja sijočo kožo.
 • 93 %: Opazno zgladi kožo.
 • 93 %: Mojo kožo naredi bolj sijočo.
 • 91 %: Izdelek ima učinek liftinga.
 • 91 %: Izboljša videz mojih por.
 • 91 %: Mojo kožo naredi čvrstejšo na otip.
 •  91 %: Opazno izboljša videz moje kože.

  2 Beiersdorf AG, PiU, marec 2018
 

Pogosta vprašanja

Kakšna je razlika med Eucerin Hyaluron-Filler nočnim pilingom in serumom ter Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo?

Eucerin Hyaluron-Filler nočna krema je hranilni izdelek za vlaženje kože, namenjen delovanju tekom noči, ki vidno zapolni drobne linije in gube. Vsebuje tudi dekspantenol, ki ponoči spodbuja proces regeneracije kože. Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum je bil zasnovan za uporabo skupaj z Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo in zagotavlja dvojni učinek za gladko in sijočo kožo. Formula gela vsebuje visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino3, medtem ko emulzija vsebuje glicin saponin in učinkovit kompleks AHA (alfa-hidroksi kislin) za odstranjevanje odmrlih kožnih celic. Številne kisline AHA so znane tudi kot sadne kisline. 

Če ju uporabljamo skupaj in redno, gel in emulzija spodbujata obnavljanje kožnih celic in očistita kožo, obenem pa zapolnita celo najgloblje gube. Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum, nato pa še Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo.

 

3 - Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša kot visokomolekularna hialuronska kislina v formuli, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube.

Kakšna je razlika med Eucerin Hyaluron-Filler nočnim pilingom in serumom ter Eucerin Hyaluron-Filler koncentratom?

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat je intenziven serum proti gubam, zasnovan za vsakodnevno uporabo skupaj z Eucerin Hyaluron-Filler dnevno in nočno kremo. Okrepi vlaženje in učinek zapolnitve gub, ki ju nudijo negovalni izdelki v tej liniji. Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum je bil zasnovan za delovanje tekom noči skupaj z Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo. Tako kot koncentrat tudi Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum vsebuje koncentrirano hialuronsko kislino, da izboljša vlaženje kože. Vsebuje tudi kompleks AHA (alfa-hidroksi kislin) za odstranjevanje odmrlih kožnih celic.

Zakaj uporabo Eucerin Hyaluron-Filler nočnega seruma in pilinga priporočate raje zvečer kot zjutraj?

Večerno uporabo izdelka priporočamo iz dveh razlogov:

 1. Pilingi lahko kožo naredijo občutljivejšo za sončno svetlobo in povečajo tveganje za poškodbe kože zaradi sonca, zlasti sončne opekline.
 2. Alfa-hidroksi kisline, ki tvorijo kompleks AHA v Eucerin Hyaluron-Filler nočnem serumu in pilingu, so fotoreaktivne, kar pomeni, da se na sončni svetlobi spremenijo in se lahko razgradijo ter postanejo manj učinkovite.

Priporočamo tudi, da vsako jutro po uporabi pilinga in še teden dni po tem uporabljate dnevno kremo, ki nudi visoko raven zaščite pred soncem, saj je vaša koža lahko občutljivejša za sončno svetlobo. Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 30, pri intenzivnejši izpostavljenosti soncu pa enega od izdelkov za obraz z ZF 50 iz naše linije za zaščito pred soncem.

Koliko izdelka naj uporabim?

Dva brizga naj bi povsem zadostovala za obraz, vrat in dekolte. Vendar če ugotovite, da potrebujete manj ali nekoliko več, je tudi to v redu.

Ali moram zjutraj po uporabi izdelka nanesti izdelek za zaščito pred soncem?

Da. Pilingi odstranijo odmrle kožne celice z vrhnje plasti kože, zato je koža lahko nekoliko bolj občutljiva za sončno svetlobo, kar poveča tveganje za poškodbe kože zaradi sonca, zlasti sončne opekline. Pomembno je, da koži zagotovite zaščito, ki jo potrebuje, tudi če je vreme oblačno. Uporabite izdelek z ZF 30 ali več, kot je Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30, in ga nanesite vsako jutro po uporabi pilinga ter še teden dni po njej. Priporočamo vam, da vedno uporabljate dnevno kremo z zaščitnim faktorjem, saj je fotostaranje osnovni vzrok za prezgodnje staranje kože.

Zakaj sta formuli ločeni v dve komori?

Ker sta formuli v ločenih komorah, sta vedno sveži in stabilni ter zagotavljata maksimalno učinkovitost aktivnih sestavin. Ko pritisnete sredino vrhnjega dela doze, se emulzija in gel združita in ustvarita teksturo, ki je kremasta in osvežujoča ter vaši koži zagotovi več učinkov.

Ali je Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum primeren za mojo kožo, nagnjeno k aknam?

Da. Izdelek ima lahko konsistenco, podobno gelu, in je klinično in dermatološko dokazano nekomedogen (kar pomeni, da ne povzroča ali poslabša aken). 

Ali je ta izdelek primeren za redno uporabo?

Da. Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum se lahko uporablja vsak večer.

Sestavine

Navodila

 • Nanesite enkrat dnevno, zvečer, na dobro očiščen obraz, vrat in dekolte.
 • Pritisnite vrhnji del doze na sredini, da iztisnete optimalno kombinacijo obeh formul.
 • Zmešajte formuli na dlani.
 • Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi.
 • Izdelek lahko poveča občutljivost kože za sonce, zato obvezno uporabljajte dnevno kremo z najmanj ZF 30 vsako jutro po uporabi izdelka in še teden dni po njej.
 • Za najboljše rezultate uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler

Nanos seruma s hialuronsko kislino
Pritisnite na sredino pokrovčka, da sprostite optimalno kombinacijo obeh serumov.

Vaša vsakdanja nega

Uporabite Eucerin čistilno mleko ali čistilni gel.

Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo) ali Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo).

 

Uporabite Eucerin tonik.

Uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik, ki kožo pripravi na negovalne izdelke.

Zjutraj nanesite izdelek za zaščito pred soncem Eucerin Sun.

Priporočamo vam, da naslednje jutro in še vsaj teden dni po zadnji uporabi vedno poskrbite za zaščito kože pred soncem z vsaj ZF 30. Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 30, ki je primerna za vse tipe kože, ali Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50. To dodatno zaščito uporabite po nanosu negovalnih izdelkov in pred nanosom Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete anti-age serum, ki odstrani odmrle kožne celice in izboljša teksturo kože:

Kremasta emulzija Eucerin Hyaluron-Filler nočnega pilinga in seruma vsebuje glicin saponin in kompleks AHA (alfa-hidroksi kislin) za odstranjevanje odmrlih kožnih celic. Številne kisline AHA so znane tudi kot sadne kisline. Gel vsebuje visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino. Če ju uporabljamo skupaj, gel in emulzija spodbujata obnavljanje kožnih celic in očistita kožo, obenem pa zapolnita celo najgloblje gube

Iščete anti-age serum za izboljšanje vlaženja kože in zmanjšanje drobnih linij in gub:

Izdelek vsebuje koncentrirani visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino ter glicin saponin. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša kot visokomolekularna hialuronska kislina v formuli, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube.

Iščete izdelek, ki ga lahko uporabljate zvečer:

Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum je namenjen večerni uporabi. Nanesete ga lahko pred Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo, da spodbudite obnavljanje kožnih celic in izboljšate teksturo kože, obenem pa zapolnite celo najgloblje gube.

Iščete anti-age serum, ki se lahko uporablja zjutraj ali zvečer, ker želite zmanjšati drobne linije in gube:

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat vsebuje kombinacijo visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline ter glicin saponin, da zapolni vse vrste gub.

Iščete nočno kremo za zmanjšanje drobnih linij in gub:

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo, ki zapolni celo najgloblje gube in vsebuje dekspantenol, ki spodbuja regeneracijo kože ponoči.

Iščete serum, ki zmanjša območja hiperpigmentacije, kot so starostne pege ali temni madeži:

Priporočamo uporabo Eucerin EVEN BRIGHTER nego.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega kože z učinkovito zapolnitvijo gub

S staranjem se struktura kože spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože. 

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri edinstvene linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube, izguba volumna in izguba prožnosti), kar zagotavlja, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Eucerinova edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline ter glicin saponina zagotavlja ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub za pomlajen videz kože. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo najgloblje gube.

Linija vsebuje dnevni kremi (ZF 15 in ZF 30), CC kremi, nočno kremo in kremo za okrog oči, ki so primerne za vse tipe kože. Za še boljše rezultate so na voljo koncentrat, nočni piling in serum z dvojnim učinkom ter dva hitro delujoča in učinkovita boosterja.  

1 V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Skupna ocena
 • (3)
5 od 5 točk / 3 ocen
5 zvezdic
3
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Majda,

Moderno in učinkovito

Res sem presenečena nad izdelkom. Super formula, ki se lepo razmaže in koža je tako zelo gladka. Tudi majhne gubice so kar izginile, koža pa takoj vidno lepša.
Maja,

Zelo zadovoljna

Moja koža je postajala vse bolj ne čista in polna temnih ogrcev. Po priporočilu v lekarni sem izbrala nočni piling in serum. Še nikoli nisem bila tako zadovoljna z izdelkom za kožo. Že prvo jutro sem opazila neverjetno spremembo, skoraj brez ogrcev in neverjetno zožanje por, gladko in sijočo kožo. In teh nekaj dni je vsak dan še bolje. Zelo zadovoljna.
Jasna,

Piling&serum uporabljam dober teden in sem nad njim navdušena

Piling&serum uporabljam dober teden in sem nad njim res navdušena. Koža je po nanosu mehka in dobro navlažena, zjutraj pa prav vidno bolj gladka. uporabljam ga v kombinaciji s hialuron nočno kremo, včasih pa tudi kar brez. najprej sem spremembo na koži opazila samo jaz, sedaj pa me žefrendice, če sem bila spet na negi obraza :) Skratka res je super!

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.