• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum

5.0
4 ocen
Anti-age izdelek z dvojnim učinkom
Nežno odstrani odmrle celice in izboljša teksturo kože, spodbuja obnavljanje kožnih celic
Zapolni celo najgloblje gube

Dvojni učinek: anti-age piling in vlažilni serum za vse tipe kože s tremi učinki:

1 Zapolni
2 Obnovi
3 Regenerira

Nočni piling in serum z dvojnim učinkom, ki odstrani odmrle celice in izboljša teksturo kože, spodbuja obnavljanje kožnih celic in zapolni tudi najgloblje gube. Koža postane bolj gladka in sijoča.

Informacije o izdelku

Anti-age piling in hialuronski serum z dvojnim učinkom

Dermatologi uporabljajo injekcije hialuronske kisline in pilinge za pomladitev kože, ki se stara. Po navdihu teh postopkov Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum združuje dve učinkoviti formuli, da pomnoži anti-age učinke:

 • izboljšana tekstura kože in sijaj: Kremasta emulzija vsebuje učinkovit kompleks AHA (alfa-hidroksi kislin) in glicin saponin. Alfa-hidroksi kisline, mnoge znane tudi kot sadne kisline, odstranijo odmrle kožne celice, medtem ko glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo globlje gube.
 • vlaženje in zapolnitev gub: Prozorni gel združuje koncentrirani visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino. Visokomolekularna hialuronska kislina zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. 

Formuli se na koži združita in ji podarita občutek gladkosti. Ta inovativni izdelek je zasnovan tako, da deluje ponoči. Klinično in dermatološko je dokazano, da Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum ob redni uporabi izboljša teksturo kože in spodbudi obnavljanje kožnih celic, obenem pa zapolni celo najgloblje gube. Koža je bolj gladka in sijoča, pore pa čiste.

 

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša. 

Glavne ugotovitve

 

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PiU)2, v katero je bilo vključenih 150 žensk v starosti med 35 in 55 let. Sodelujoče so po štirih tednih redne uporabe podale naslednje ugotovitve: 

 • 96 %: Izboljša teksturo kože.
 • 95 %: Zagotavlja sijočo kožo.
 • 93 %: Opazno zgladi kožo.
 • 93 %: Mojo kožo naredi bolj sijočo.
 • 91 %: Izdelek ima učinek liftinga.
 • 91 %: Izboljša videz mojih por.
 • 91 %: Mojo kožo naredi čvrstejšo na otip.
 •  91 %: Opazno izboljša videz moje kože.

  2 Beiersdorf AG, PiU, marec 2018
 

Lastnosti

 • nekomedogeno
 • rahlo odišavljeno

Uporaba

Navodila

Pritisnite na sredino pokrovčka, da sprostite optimalno kombinacijo obeh serumov.

 • Nanesite enkrat dnevno, zvečer, na dobro očiščen obraz, vrat in dekolte.
 • Pritisnite vrhnji del doze na sredini, da iztisnete optimalno kombinacijo obeh formul.
 • Zmešajte formuli na dlani.
 • Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi.
 • Izdelek lahko poveča občutljivost kože za sonce, zato obvezno uporabljajte dnevno kremo z najmanj ZF 30 vsako jutro po uporabi izdelka in še teden dni po njej.
 • Za najboljše rezultate uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler

Vaša vsakdanja nega

Čiščenje

Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo) ali Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo).

 

Preberite več

Tonificiranje

Uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik, ki kožo pripravi na negovalne izdelke.

Preberite več

Zaščita pred soncem

Priporočamo vam, da naslednje jutro in še vsaj teden dni po zadnji uporabi vedno poskrbite za zaščito kože pred soncem z vsaj ZF 30. Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 30, ki je primerna za vse tipe kože, ali Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50. To dodatno zaščito uporabite po nanosu negovalnih izdelkov in pred nanosom Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete anti-age serum, ki se lahko uporablja zjutraj ali zvečer, ker želite zmanjšati drobne linije in gube:

Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat vsebuje kombinacijo visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline ter glicin saponin, da zapolni vse vrste gub.

Iščete nočno kremo za zmanjšanje drobnih linij in gub:

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo, ki zapolni celo najgloblje gube in vsebuje dekspantenol, ki spodbuja regeneracijo kože ponoči.

Iščete serum, ki zmanjša območja hiperpigmentacije, kot so starostne pege ali temni madeži:

Priporočamo uporabo Eucerin EVEN BRIGHTER nego.

Ta izdelek uporabite, če ...

Iščete anti-age serum, ki odstrani odmrle kožne celice in izboljša teksturo kože:

Kremasta emulzija Eucerin Hyaluron-Filler nočnega pilinga in seruma vsebuje glicin saponin in kompleks AHA (alfa-hidroksi kislin) za odstranjevanje odmrlih kožnih celic. Številne kisline AHA so znane tudi kot sadne kisline. Gel vsebuje visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino. Če ju uporabljamo skupaj, gel in emulzija spodbujata obnavljanje kožnih celic in očistita kožo, obenem pa zapolnita celo najgloblje gube

Iščete anti-age serum za izboljšanje vlaženja kože in zmanjšanje drobnih linij in gub:

Izdelek vsebuje koncentrirani visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino ter glicin saponin. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša kot visokomolekularna hialuronska kislina v formuli, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube.

Iščete izdelek, ki ga lahko uporabljate zvečer:

Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum je namenjen večerni uporabi. Nanesete ga lahko pred Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo, da spodbudite obnavljanje kožnih celic in izboljšate teksturo kože, obenem pa zapolnite celo najgloblje gube.

Sestavine

Kako deluje

Kako delujejo skupaj

V osrčju Eucerinove izjemne formule Hyaluron-Filler je edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline: 

– Visokomolekularna hialuronska kislina (znana tudi kot dolgoverižna hialuronska kislina) ostane na površini kože in izboljša navlaženost zunanje plasti povrhnjice, od koder izvirajo drobne linije in gube.
– Molekule v nizkomolekularni hialuronski kislini (znani tudi kot kratkoverižna hialuronska kislina) so 40-krat manjše 1 kot molekule visokomolekularne hialuronske kisline, zato lahko prodrejo v globlje plasti povrhnjice, kjer spodbujajo koži lastno tvorbo hialuronske kisline. 

V večini formul hialuronska kislina nastopa skupaj z bioaktivnim glicinom saponinom, ki prodre še globlje, v plasti usnjice, in tam stimulira tvorbo hialuronske kisline ter povrne vlago tja, od koder izvirajo globlje gube. Drobne linije in gube so opazno zapolnjene, koža pa je zglajena in zato mladostnejša.


1 Standardna enota za merjenje atomske mase je kilodalton (kDa). Dolgoverižna hialuronska kislina ima molekulsko maso 2000 kDa, kratkoverižna pa 52 kDa. Formule Hyaluron-Filler in Hyaluron-Filler + Elasticity vsebujejo obe vrsti molekul.

Pogosta vprašanja (8)

5.0
Od 4 ocen*
4
0
0
0
0
 • Zelo N. 17. 12. 2020
  Suha koža
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Zelo navlaži suho kožo, odlična podlaga za zimske dni
 • Majda 24. 06. 2020
  Moderno in učinkovito
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Res sem presenečena nad izdelkom. Super formula, ki se lepo razmaže in koža je tako zelo gladka. Tudi majhne gubice so kar izginile, koža pa takoj vidno lepša.
 • Maja 16. 12. 2019
  Zelo zadovoljna
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Moja koža je postajala vse bolj ne čista in polna temnih ogrcev. Po priporočilu v lekarni sem izbrala nočni piling in serum. Še nikoli nisem bila tako zadovoljna z izdelkom za kožo. Že prvo jutro sem opazila neverjetno spremembo, skoraj brez ogrcev in neverjetno zožanje por, gladko in sijočo kožo. In teh nekaj dni je vsak dan še bolje. Zelo zadovoljna.
 • Preberite več

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki