• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster

 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
5
13 ocen
tick Anti-age serum
tick Vsebuje 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C
tick Za vse tipe kože

Anti-age serum z 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C za vse tipe kože s tremi učinki:

1 Zapolni
2 Stimulira
3 Zaščiti

Serum, ki se hitro vpije, okrepi in zgladi kožo ter zapolni gube. Koža je videti bolj sveža in sijoča v le sedmih dneh. 

Informacije o izdelku

Anti-age serum z vitaminom C

Sonce, onesnaženost, kajenje in druge značilnosti življenjskega sloga sprožijo nastanek prostih radikalov. Prosti radikali povzročajo oksidativni stres v koži, pospešijo prezgodnje staranje kože in vplivajo na pust videz. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster z 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C je bil posebej razvit za boj proti prostim radikalom in odpravljanje prvih znakov staranja: kožo okrepi, zapolni gube in poskrbi za bolj gladek, svež in sijoč videz. 

 

Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. Inovativna embalaža zagotavlja, da se čisti vitamin C sveže aktivira ob prvi uporabi. Preprosto pritisnite in pretresite, da zmešate vitamin C v prahu s serumom z nizkomolekularno hialuronsko kislino in licochalconom A. Formula ohrani svojo največjo učinkovitost 21 dni.

 

Nizkomolekularna hialuronska kislina je učinkovita vlažilna sestavina, ki zapolni gube v povrhnjici oz. najbolj zunanjih plasteh kože. Druga sestavina z dokazanim antioksidativnim učinkom, licochalcon A, deluje skupaj z vitaminom C, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV-svetloba in visokoenergijska vidna svetloba (HEV).

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster je primeren za vse tipe kože in okrepi kožo ter zapolni gube, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Koža postane bolj gladka, sveža in sijoča v le sedmih dneh, rezultati pa se z redno uporabo še izboljšajo.

 

 

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

Glavne ugotovitve

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PiU)1, v katero je bilo vključenih 140 žensk v starosti med 35 in 55 let. Sodelujoče so po enem in štirih tednih redne uporabe podale naslednje ugotovitve:

 

 

Po 7 dneh

Po 4 tednih

Koža je videti poživljena

99 %

100 %

Kožo naredi mehkejšo na otip

99 %

100 %

Koži podari mladostnejši videz.

98 %

100 %

Koži podari svež videz.

98 %

100 %

Zgladi kožo.

97 %

100 %

Mojo kožo naredi čvrstejšo na otip.

97 %

99 %

Zapolni gube.

83 %

100 %

1 Beiersdorf AG, PiU, August 2018, 

Lastnosti

 • nekomedogeno
 • rahlo odišavljeno
 • odlična podlaga za ličila

Uporaba

Uporaba seruma za krepitev kože v petih preprostih korakih

Vitamin C je najbolj učinkovit, kadar je sveže aktiviran. Naša inovativna embalaža omogoča enostavno aktivacijo ob prvi uporabi.

Odstranite folijo. Pritisnite. Pretresite. Zavrtite pokrovček. Okrepite.

1. korak: Odstranite folijo.

Odstranite zaščitno folijo, pokrovček pa pustite na embalaži.

Preberite več

2. korak: Pritisnite na mehki gumb.

Dvakrat ali trikrat pritisnite na mehki gumb, da sprostite vitamin C.

Preberite več

3. korak: Pretresite.

Embalažo stresajte najmanj 10 sekund, da aktivirate formulo.

Preberite več

4. korak: Zavrtite pokrovček.

Odstranite pokrovček, tako da ga zavrtite.

Preberite več

5. korak: Okrepite.

Embalažo obrnite navzdol in pritisnite na mehki gumb, da iztisnete formulo.

Preberite več

Vaša vsakdanja nega

Čiščenje

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izbirate lahko med:

 

Preberite več

Tonificiranje

Po mleku ali čistilnem gelu uporabite Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik. Po čistilnem fluidu uporaba tonika ni potrebna.

Preberite več

Okrepitev

Nanesite Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster. Uporabite ga lahko zjutraj ali zvečer. Nanesite ga pred uporabo dnevne ali nočne kreme, lahko pa ga pred nanosom zmešate z vlažilnim izdelkom.

Preberite več

Nega

Uporabite ustrezen vlažilni izdelek. Priporočamo Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 15 ali ZF 30Eucerin Hyaluron-Filler  nočno kremo ali Eucerin Hyaluron-Filler kremo za okrog oči ZF 15. Obvezno uporabljajte vlažilni izdelek z zaščito pred soncem še najmanj en teden po uporabi Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster seruma.

Preberite več

Zaščita in izboljšanje polti

Za dodatno zaščito pred soncem preizkusite Eucerin Sun Fluid Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF50 ali ZF 30. Za takojšnje izboljšanje polti priporočamo Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light ali medium.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Iščete anti-age serum z antioksidativnim učinkom.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster vsebuje 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C in licochalcon A – obe sestavini sta močna antioksidanta.

Vaša koža je videti pusta in utrujena ter potrebuje dodatno moč.

Inovativna embalaža izdelka Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster poskrbi, da se 10 % čistega vitamina C sveže aktivira. To pomeni, da je takrat najbolj učinkovit, formula pa koži podari dodaten sijaj, ki ga potrebuje. Koža je na pogled in otip poživljena in pomlajena po le sedmih dneh uporabe.

Iščete izdelek, ki pomaga odpravljati prve znake staranja za mladostnejši videz kože.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster okrepi kožo in zapolni gube, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Koža postane bolj gladka, sveža, sijoča in mladostnejša v le sedmih dneh.

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete vlažilni izdelek, ki je idealen za prve znake staranja.

Priporočamo Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF30 ali ZF 15.

Iščete nočno kremo za zmanjšanje drobnih linij in gub.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo, ki zapolni celo najgloblje gube.

Iščete anti-age serum, ki odlušči odmrle kožne celice in izboljša teksturo kože

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler nočni piling in serum, ki spodbuja obnavljanje kožnih celic in izboljša kožo, obenem pa zapolni celo najgloblje gube.

Sestavine

Kako delujejo skupaj

Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. 

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster uporablja 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C

Čisti vitamin C se naravno razkraja, če je izpostavljen kisiku, zato je najbolj učinkovit, ko je sveže aktiviran. Eucerinova inovativna embalaža sprosti vitamin C v prahu tik pred prvo uporabo, da zagotovi njegovo največjo učinkovitost.

Ko ga aktiviramo, se 10 % čistega vitamina C v prahu v Eucerinovi formuli zmeša v serum, ki vsebuje tudi nizkomolekularno hialuronsko kislino (učinkovito vlažilno snov, ki pomaga zapolniti gube v plasteh povrhnjice) in licochalcon A (še en močan antioksidant).

Vitamin C in licochalcon A se dopolnjujeta kot antioksidanta in delujeta skupaj, da zagotovita biološko celično zaščito, še posebej ko je treba nevtralizirati proste radikale (znane tudi kot reaktivne kisikove spojine ali ROS), katerih nastanek povzroča sonce. Vitamin C nudi primarno obrambo pred prostimi radikali: delovati začne takoj in zunaj celic (izvencelično) nevtralizira proste radikale, ki jih povzroča UV-svetloba. Licochalcon A deluje dolgoročno in poleg nevtralizacije prostih radikalov zaradi UV-svetlobe pomaga tudi zmanjšati količino prostih radikalov, ki jih povzroča visokoenergijska vidna svetloba (HEV).

Formula vsebuje koncentracijo vitamina C, ki zagotavlja rezultate, koža pa jo dobro prenaša1. Izdelek okrepi in zgladi kožo ter zapolni gube za bolj svež in sijoč videz v le sedmih dneh, kar je klinično in dermatološko potrjeno. 


1  Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142

 

 

Kako deluje

Pogosta vprašanja (6)

  Kaj so prosti radikali in zakaj so škodljivi za kožo?

  Prosti radikali so visokoreaktivne kisikove molekule in so znani tudi kot ROS (reaktivne kisikove spojine). Njihov nastanek sprožijo zunanji dejavniki, kot so sonce, okolje, prehrana in življenjski slog.  


  Telo uporablja antioksidante, da nevtralizira te potencialno škodljive proste radikale. Kadar pride do neravnovesja med nastankom prostih radikalov in sposobnostjo telesa, da jih nevtralizira, prosti radikali začnejo škodovati celicam. Ta proces imenujemo oksidativni stres. Čeprav je staranje povsem naraven proces, oksidativni stres lahko povzroči prezgodnje staranje kože: lahko pride do predčasnega povešanja kože in nastanka gub ter pustega in utrujenega videza kože.

  Več o različnih stopnjah staranja lahko preberete v člankih: Drobne linije in gubeIzguba volumna in obraznih kontur in Izguba prožnosti in globoke gube.

  Zakaj je Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster tako učinkovit?

  Vitamin C je znan kot močan antioksidant in je ključen za tvorbo kolagena v kožnih celicah. Obstajajo štirje glavni dejavniki, ki zagotavljajo, da je Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster tako učinkovit:

  • 10 % čistega vitamina C: Naša formula vsebuje dvestokrat več vitamina C kot pomaranča 2. Raziskava je pokazala, da mora izdelek za učinek na kožne celice vsebovati vsaj 8 % vitamina C. Formule, ki vsebujejo več kot 20 % vitamina C, niso učinkovitejše in lahko povzročijo blago draženje 3. Eucerin uporablja koncentracijo vitamina C, ki dokazano zagotavlja rezultate, obenem pa jo koža dobro prenaša4.
  • Sveže aktiviran: Čisti vitamin C se naravno razkraja, če je izpostavljen kisiku, zato je najbolj učinkovit, ko je sveže aktiviran. Naša inovativna embalaža sprosti vitamin C v prahu, ko pritisnete na gumb. Pretresite in prah se zmeša z emulzijo. Vitamin C je aktiviran in takoj sprosti svojo moč. Porabite ga v 21 dneh od aktivacije, saj je serum v tem obdobju najbolj učinkovit. 
  • Celovita formula: Formula vsebuje tudi nizkomolekularno hialuronsko kislino (koži lastno vlažilno snov, ki pomaga zapolniti gube) in licochalcon A (ki okrepi antioksidativni učinek vitamina C).
  • Neposreden nanos tam, kjer je potreben: Edinstvena kombinacija sestavin v izdelku Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster omogoča, da jo koža zlahka vpije, zato ste lahko prepričani, da ste vitamin C nanesli tja, kjer je potreben.

   

   

   

  2 Based on the average content of Vitamin C in oranges: 50mg /100g

  3 Pinnell SR, Yang H, Omar M, et al. Topical L-ascorbic acid: percutaneous absorption studies. Dermatol Surg. 2001;27(2): 137-142#

  4 Fitzpatrick RE, Rostan EF. Double-blind, half-face study comparing topical vitamin C and vehicle for rejuvenation of photodamage. Dermatol Surg. 2002; 28(3): 231-236

  Pri kateri starosti naj začnem uporabljati Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster?

  Serum za krepitev kože lahko uporabite pri kateri koli starosti. Genetika, življenjski slog in okolje vplivajo na to, kako in kdaj se koža začne starati. Večina ljudi opazi prve znake staranja kože v 20. letih: nastajati začnejo drobne linije in gube, koža pa je lahko videti pusta in utrujena. Vsa koža je izpostavljena oksidativnemu stresu, zato je najbolje, da čim prej začnete skrbeti zanjo. Redno čiščenje, zaščita pred soncem, vlaženje in uporaba močnih, preizkušenih antioksidantov, kot je vitamin C, pomagajo ohraniti kožo zdravo in preprečevati prezgodnje staranje kože. 


  Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster okrepi in zgladi kožo ter zapolni gube za bolj svež in sijoč videz v le sedmih dneh, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Izdelek je idealen za okrepitev kože pustega videza in pomaga zmanjšati prve znake staranja kože.

  Za več informacij o različnih stopnjah staranja kože in za iskanje ustreznega izdelka zase lahko preberete naš članek o koži v različnih starostnih obdobjih.

  Ali je Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster primeren za občutljivo kožo?

  Da. Serum je primeren za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo. Klinično in dermatološko je dokazano, da je učinkovit in da ga občutljiva koža dobro prenaša. Vitamin C lahko naredi kožo bolj občutljivo za sonce. Priporočamo, da še en teden po nanosu seruma za krepitev kože uporabljate izdelek za zaščito pred soncem z visokim faktorjem. Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30 je anti-age dnevna krema, ki nudi UV- (ZF 30) in UVA-zaščito ter je idealna za vsakodnevno uporabo. Linija za zaščito pred soncem Eucerin vsebuje tudi izdelke z ZF 50, ki so primerni za različne tipe in potrebe kože. 

   

  Več o vplivu sonca na kožo lahko preberete v članku Vpliv UVA-, UVB- in HEV-svetlobe na kožo.

  Kakšna je razlika med izdelkom Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster in Eucerin Hyaluron-Filler koncentratom?

  Eucerin Hyaluron-Filler koncentrat je intenzivni serum proti gubam. Vsebuje visoko- in nizkomolekularno hialuronsko kislino in glicin saponin ter je bil posebej razvit, da izboljša učinka vlaženja in zapolnitve gub, ki ju imata dnevna in nočna krema v liniji.

  Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster izkorišča antioksidativni učinek in učinek okrepitve kolagena, ki ju ima 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C, vsebuje pa tudi nizkomolekularno hialuronsko kislino. Klinično in dermatološko je potrjeno, da okrepi kožo, zapolni gube in kožo naredi bolj gladko, svežo in sijočo v le sedmih dneh, rezultati pa se sčasoma še izboljšajo. Uporablja se lahko samostojno za odpravljanje prvih znakov staranja, vendar priporočamo kombinirano uporabo z Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo, kot je:

  Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 15Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema ZF 30Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku light ali Eucerin Hyaluron-Filler CC krema ZF 15 v odtenku medium.

   

  Če izdelek raje uporabljate ponoči, priporočamo uporabo skupaj z Eucerin Hyaluron-Filler nočno kremo.


  Tako krepčilni serum kot koncentrat lahko uporabljate vsak dan.

  Ali lahko izdelek uporabljam vsak dan?

  Da. Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster je namenjen uporabi v okviru vsakodnevne nege kože.

5
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
Od 13 ocen
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
13
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
0
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • Lilo 29. 11. 2021
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  Eden boljših vitaminov c, sprobala
  Eden boljših vitaminov c, sprobala sem jih pa malo morje. Uporabljam ga vsako jutro pred nanosom dnevne kreme in Zf. Mojo kožo naredi bolj sijočo .
 • Sanja C. 8. 06. 2020
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  Top Vitamin C Serum!!!
  Serum je top,rezlutati vidljivi za 5 dana!!!
 • Petra 13. 04. 2020
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  Sijoča koža takoj
  Po nasvetu prijateljice, sem kupila novi serum. Saj ne morem verjeti, da res takoj deluje. Moja koža je bila dobesedno takoj lepa in sijoča. Zelo sem zadovoljna. Sem videla, da je na voljo tudi v večjem pakiranju pi 3 skupaj. Zelo priporočam!
 • Preberite več

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki