• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 30

 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
5
11 ocen
tick Visoka zaščita pred soncem za obraz in dekolte
tick Napredna spektralna tehnologija: UVA-/UVB-zaščita in obramba pred visokoenergijsko vidno svetlobo
tick Za vse tipe kože

Vrhunski izdelek za zaščito obraza pred soncem za vse tipe kože Pomaga preprečevati fotostaranje in vidno zmanjša gube.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi UVA-/UVB-zaščito z visokim zaščitnim faktorjem in obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo. Izdelek za zaščito pred soncem tudi spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK, medtem ko hialuronska kislina vidno zmanjša znake staranja kože.

Informacije o izdelku

Izdelek za zaščito obraza pred soncem s hialuronsko kislino, ki ščiti pred fotostaranjem

UV-svetloba je glavni vzrok za poškodbe kože zaradi sonca, toda tudi visokoenergijska vidna svetloba (HEV) lahko povzroči nastanek prostih radikalov, ki dodatno obremenijo kožo.

Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 30 je izdelek za vsakodnevno zaščito obraza pred soncem za vse tipe kože. Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA-/UVB-filtreza visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba. Anti-age izdelek za zaščito pred soncem vsebuje tudi gliciretinsko kislino, ki spodbuja koži lastne mehanizme popravljanja DNK.

Formula je obogatena tudi s kratko- in dolgoverižno hialuronsko kislino in vidno zmanjša gube na obrazu in dekolteju. 

Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 30 je neodišavljen in ima prijetno lahko teksturo, ki se hitro vpije. Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da občutljiva koža izdelek zelo dobro prenaša. 

(1) Izpolnjujejo visoke standarde za UVA- in UVB-zaščito, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe. Ravni UVA-zaščite so višje od priporočila EU. 
 

 

 

Glavne ugotovitve

160 žensk je preizkušalo Eucerin Sun anti-age fluid za zaščito pred soncem ZF 30 v vročem in vlažnem podnebju, rezultati pa so bili odlični: 
• 96 % udeleženk se je strinjalo, da »izdelek pusti prijeten občutek na koži«.
• 95 % udeleženk se je strinjalo, da »izdelek izboljša videz kože«.
• 94 % udeleženk se je strinjalo, da »ima izdelek prijetno, lahko teksturo«. 
• 89 % udeleženk se je strinjalo, da »se izdelek hitro vpije v kožo«.
 
V drugi študiji učinkovitosti in vivo so ženske (stare od 35 do 65 let) nanašale Eucerin Sun anti-age fluid za zaščito pred soncem dvakrat dnevno na polovico obraza. Po štirih tednih redne uporabe je bilo s klinično fotografijo in 3D-meritvijo potrjeno, da so se gube in drobne linije na obrazu in dekolteju vidno zmanjšale.

 

 

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da občutljiva koža izdelek zelo dobro prenaša. 

Lastnosti

 • lahka tekstura
 • nelepljivo
 • nemastno
 • hitro se vpije
 • nekomedogeno
 • primerno za uporabo pod ličili
 • neodišavljeno

Uporaba

Izdelek za zaščito pred soncem kot del redne vsakodnevne nege

• Izdelek nanesite zjutraj po uporabi običajnega izdelka za dnevno nego ali namesto njega.
• Lahko ga uporabljate skupaj z drugimi izdelki za nego obraza Eucerin, kot so izdelki iz linije Eucerin Hyaluron-Filler.
• Vaša koža je takoj zaščitena pred soncem – čakanje ni potrebno.
• Nato nanesite ličila, če želite.

 

Attention

Zaščita pred soncem ni pomembna le za tiste, ki se sončijo. Tudi kratka do zmerna vsakodnevna izpostavljenost lahko vpliva na kožo. Prav zato je pomembno, da zaščito pred soncem vključite v svojo redno vsakodnevno nego kože.

Pomembna navodila za uporabo

• Pred izpostavljenostjo soncu izdelek izdatno nanesite in ga redno ponovno nanašajte, še posebej po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, da ohranite prvotno zaščito.
• Premajhna količina izdelka za zaščito pred soncem pomembno zmanjša raven zaščite.
• Ne zadržujte se predolgo na soncu, tudi če ste nanesli izdelek za zaščito pred soncem.
• Čezmerna izpostavljenost soncu predstavlja resno grožnjo za zdravje.
• Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.
• Izogibajte se stiku z očmi.

 

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Želite obraz zaščititi pred znaki fotostaranja

 Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 30 je izdelek z visoko zaščito pred soncem, ki pomaga preprečevati prezgodnje staranje kože in ščiti vse tipe kože pred poškodbami zaradi sonca.  Poleg tega vidno zmanjša gube na obrazu in dekolteju.

Iščete izdelek za zaščito pred soncem, ki ščiti obraz pred UVA- in UVB-žarki ter pred negativnimi učinki visokoenergijske vidne svetlobe.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi vrhunsko UVA-/UVB-zaščito ter obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo.

Iščete izdelek za zaščito pred soncem z anti-age učinki.

Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 30 ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem in znaki, kot so starostne pege, intenzivno vlaži kožo ter vidno zmanjša gube.

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete učinke Eucerin Sun Photoaging Control fluida za zaščito pred soncem ZF 30, vendar z višjim ZF.

Preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50

Iščete izdelek za zaščito obraza pred soncem, ki je primeren za uporabo po kemičnem pilingu in/ali laserskem posegu.

Preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50, ki je primeren za uporabo po posegih, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

Iščete obarvan izdelek za zaščito pred soncem za zaščito obraza pred fotostaranjem.

Preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light ali Medium, odvisno od naravnega tena vaše kože.

Imate suho in občutljivo kožo na obrazu.

Preizkusite Eucerin Sun Sensitive Protect kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ ali ZF 30.

Imate kožo, nagnjeno k aknam, in iščete dolgo obstojen suh, mat videz ter podporo pri uravnavanju sebuma.

Preizkusite Eucerin Sun Oil Control kremni gel za zaščito obraza pred soncem ZF 50+ ali ZF 30.

Iščete anti-age zaščito pred soncem za telo.

Preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control ekstra lahek losjon za zaščito pred soncem ZF 50+ ali ZF 30.

 

Trije koraki za optimalno zaščito pred soncem

1. Izberite ustrezen izdelek

Izberite izdelek, ki nudi ustrezno raven zaščite za vašo kožo. Izdelek mora ščititi pred UVA- in UVB-žarki ter nuditi obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo. Poleg tega mora biti primeren za tip in stanje kože.

Preberite več

3. Temeljito nanesite

Nekatere dele lahko hitro prezremo. Ne pozabite namazati ušes in zadnjega dela vratu. 

Preberite več

2. Uporabite ustrezno količino

Pomembno je, da uporabite dovolj izdelka in ga redno ponovno nanašate.
Za merjenje količine izdelka lahko uporabite svojo dlan. Priporočamo, da za nanos na obraz, vrat in dekolte uporabite vsakič eno debelo črto fluida za zaščito pred soncem, ki sega od konice sredinca do zapestja.

Preberite več

Sestavine

Pogosta vprašanja (6)

  Kaj je fotostaranje?

  Fotostaranje je izraz za prezgodnje staranje kože zaradi sonca. V 90% primerov naj bi prezgodnje staranje kože povzročali sončni žarki.2

  (2) Ramos-e-Silva et al., »Anti-aging cosmetics: Facts and controversies«. Clin Dermatol. nov.–dec. 2013; 31(6): 750–8.

   

  Kako naj vem, kateri ZF uporabiti?

  Izdelki za zaščito pred soncem so na voljo s štirimi različnimi ravnmi zaščite: nizka (faktor 6 do 10), srednja (15 do 25), visoka (30 do 50) in zelo visoka (50+). Višji je zaščitni faktor, bolje je koža zaščitena, vendar je pri tem pomembno, da izdelek temeljito nanesete (in ne izpustite nobenega dela) in ga nato obilno nanesete vsaki dve uri.

  Kakšna je razlika med UVA- in UVB-žarki?

  UVA-žarki prodrejo v globlje plasti kože. Spodbujajo nastanek prostih radikalov v koži, kar povzroči oksidativni stres in lahko vodi do posrednih poškodb DNK (ker prosti radikali sčasoma spremenijo celično DNK). UVA-žarki so največkrat povezani s fotostaranjem (prezgodnje staranje kože zaradi sonca). Poleg tega lahko sprožijo alergije na sonce, kot je polimorfna fotodermatoza (PFD). UVB-žarki prav tako lahko povzročijo alergije, vendar v manjšem obsegu.

  UVB-žarki
  zagotavljajo energijo, ki jo koža potrebuje za tvorbo vitamina D, in spodbujajo tvorbo melanina, ki je odgovoren za porjavitev. Čeprav ne prodrejo tako globoko v kožo kot UVA-žarki (dosežejo samo najbolj zunanje plasti kože), povzročajo bolj neposredne poškodbe, kot so sončne opekline. UVB-žarke neposredno absorbira celična DNK, kar lahko vodi do kožnih bolezni, kot sta aktinična keratoza in kožni rak.
  Obe vrsti UV-žarkov lahko sprožita hiperpigmentacijo in lahko prispevata k pojavu stanj kože, kot so sončne pege (znane tudi kot starostne pege) in melazma.

   

  Kaj je visokoenergijska vidna svetloba in zakaj je treba kožo zaščititi pred njo?

  Spekter sončne svetlobe sestavljajo UV-, vidna in infrardeča svetloba. Vidno svetlobo je mogoče zaznati s človeškim očesom, medtem ko sta drugi dve vrsti nevidni. Del tega vidnega spektra ima visoko energijsko raven in je znan kot visokoenergijska vidna svetloba. Imenujemo jo tudi HEVIS, HEV-svetloba, HEVL in včasih »modra svetloba« ali »modrovijolična svetloba«.

  Tako kot UVA-žarki tudi HEV-svetloba prodre v globlje plasti kože (usnjico) in lahko povzroči nastanek prostih radikalov. Ti prosti radikali so eden od glavnih vzrokov za fotostaranje (prezgodnje staranje kože zaradi sonca). Poleg tega učinkujejo na kožne celice in razkrajajo kolagen ter elastin, ki koži dajeta napet, mladosten videz. HEV-svetloba je povezana tudi z neenakomerno pigmentacijo kože in melazmo.

  Mnogi sodobni izdelki za zaščito pred soncem nudijo učinkovito zaščito pred UVA- in UVB-žarki, vendar priporočamo, da poiščete izdelke, ki nudijo tudi obrambo pred negativnimi učinki HEV-svetlobe. Ti izdelki bodo vašo kožo tudi zanesljivo zaščitili pred fotostaranjem, dolgoročno pa bodo lahko pomagali odpraviti vidne znake staranja kože, kot so gube.

   

   

  Zakaj je treba zaščito obraza pred soncem vključiti v vsakodnevno redno nego kože?

  Koža obraza je bolj občutljiva za UVA-/UVB-sevanje in HEV-svetlobo kot koža telesa, saj je soncu izpostavljena vse leto. Zaščita pred soncem vam lahko pomaga preprečiti poškodbe celične DNK, ki jih povzročajo UV-svetloba, fotostaranje (prezgodnje staranje zaradi sonca) in hiperpigmentacijo. Pomembno je, da kožo obraza zaščitite vedno, ko je izpostavljena soncu.

  Ali lahko čez izdelek za zaščito pred soncem nanesem ličila?

  Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 30 je idealna podlaga za ličila. Tako tekoča ličila kot ličila v prahu lahko varno nanesete, ne da bi to vplivalo na zaščito pred soncem. Kljub temu pa tekom dneva ne pozabite redno obnavljati nanosa izdelka za zaščito pred soncem.

5
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
Od 11 ocen
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
10
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
1
 • star-full
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • star-full
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • star-full
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
 • star-stroke
0
 • Jane 18. 06. 2020
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  Prijeten nanos, nelepljiv in učinkovit, super produkt!
 • Eucerin sun 18. 06. 2020
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  Najboljsi
  Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem je najboljši in prijeten za kožo
 • MAJA 17. 09. 2017
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  • star-full
  Eucerin Anti-age zascita pred soncem
  Najboljsa zascita pred soncem,uporabljam samo EUCERIN🔝🔝🔝👑👑👑
 • Preberite več

Dopolnite rutino