Lepota s podpisom znanosti

Čas branja: 5 min
Pokaži več

Zavedamo se, da je za sijoč in zdrav videz kože potrebna pravilna nega, vse od čiščenja do zaščite pred soncem. Pri Eucerinu svojo odgovornost za zagotavljanje strokovne nege kože, vključno z zaščito pred soncem, jemljemo zelo resno. To pomeni, da nenehno iščemo nove načine za izboljšanje formul in tako stremimo k izpolnjevanju vseh potreb pri negi kože z Eucerin izdelki.

Tokrat smo, pri razvoju izdelkov za zaščito pred soncem, šli še korak dlje. Poleg našega naprednega sistema UV-filtrov, celične zaščite z antioksidantom licochalconom A in gliricetinske kisline za DNK-zaščito, smo v sodelovanju s svetovno priznano vizažistko naše SUN izdelke razvili še v obarvanih različicah. K sodelovanju smo povabili Marianno Mukuchyan.

MARIANNA MUKUCHYAN

Marianna je svetovno znana vizažistka, rojena v Armeniji, ki se je pri rosnih 8 letih s starši preselila v Hamburg, kjer je dokončala študij tekstilnega inženirstva. Že od mladih nog je odkrila ljubezen do umetnosti, saj je risala, slikala in plesala že od 6. leta starosti.

Marianna je odkrila svojo ljubezen do ličenja in urejanja pričesk, medtem ko je urejala soplesalce za pomembne predstave in dogodke, kot so Tschibo, OTTO in Bambi Awards v Nemčiji. Poleg pridobivanja izkušenj pri delu z mednarodnimi fotografi vse do sodelovanj na različnih modnih revijah, kot npr. sodelovanje z Johnom Gallianom, Dolce&Gabbana itd., je pri svojem delu blestela. Leta 2019 je tako s strani revije VOGUE prejela nagrado v sklopu VOGUE BEAUTY AWARDS za NAJBOLJŠI MAKE UP V INDUSTRIJI, za njen izjemen prispevek k lepotni in modni industriji.

 

KO SE ZDRUŽITA LEPOTA IN ZNANOST

Leta 2019 smo pri Eucerinu Marianno Mukuchyan povabili k sodelovanju, da nam pomaga razviti barvne odtenke izdelkov za zaščito pred soncem in tudi postane ambasadorka Eucerin SUN linije. A to ni bilo naše prvo skupno sodelovanje. Marianna je že v preteklosti, takrat kot vizažistka, sodelovala pri globalnih kampanjah za linijo izdelkov Hyaluron-Filler, le da smo se tokrat odločili za nadgradnjo skupnega sodelovanja. Ker smo si med drugim izdelke SUN za zaščito obraza želeli obarvati v nove odtenke je bil to idealen čas za sodelovanje med vizažistko svetovnega formata in na drugi strani naših strokovnjakov. Marianno smo tako vključili pri razvoju odtenkov za SUN izdelke za zaščito obraza, za negovalno formulo in visoko zaščito pred soncem pa so poskrbeli naši strokovnjaki. 

S tem skupnim sodelovanjem smo želeli ženskam približati odtenke, ki bi jim na koži najbolj odgovarjali. Pri izbiri obarvanih izdelkov se vas namreč veliko spopada s tem, da so odtenki preveč rožnati, oranžni … podtonov je ogromno, kar seveda vizažisti precej dobro poznajo. S tem dejstvom v obziru je Marianna, s svojim znanjem in izkušnjami, določila odtenke, ki vam teh težav ne bi povzročali. Skupaj smo razvili dermatološko preizkušen (toniran) izdelek za nego in zaščito kože, ki pomaga pri popolnemu vsakodnevnemu videzu. To so izdelki, ki so najboljša kombinacija nege kože in lepotne kozmetike. Spoznajte jih!

ZAŠČITA PRED SONCEM V OBARVANIH ODTENKIH

Pri Eucerinu smo tokrat našo SUN linijo razširili z obarvanimi izdelki, kjer ti izdelki ne služijo le prekrivanju, ampak izpolnjujejo potrebe različnih tipov kože.

Za mastno kožo in kožo nagnjeno k aknam so na voljo SUN Oil Control izdelki, ki koži nudijo posebno zaščito pred soncem, obenem pa vsebuje tehnologijo uravnavanja sebuma z L-karnitinom. Izdelki imajo izjemno lahko in nekomedogeno formulo z mat učinkom, ki koži podari dolgotrajen učinek proti lesku. Sedaj je Oil Control na voljo tudi v obarvani različici – SUN Oil Control ZF50+ v odtenku medium, ki prekrije nepravilnosti in skrbi za 8-urni mat učinek kože.

Proti gubicam svetujemo uporabo izdelkov iz linije SUN Photoaging Control, ki zraven Licochalcona A, napredne spektralne tehnologije vsebujejo še gliciretinsko kislino, ki podpira koži lastne mehanizme popravljanja DNK, ter hialuronsko kislino, ki vidno zmanjša znake staranja. Obarvana izdelka vsebujeta tudi mineralne barvne pigmente, ki koži podarijo enakomeren ten in prekrijejo ostale nepravilnosti. Izbirate lahko med SUN Photoaging Control fluid ZF50+ v odtenku light ali medium.

A revolucija med vsemi sta obarvana izdelka iz linije SUN Pigment Control. To sta izdelka, ki vsebujeta patentirano sestavino Thiamidol in sta namenjena zmanjšanju ter preprečevanju pigmentnih madežev. Nova izdelka, SUN Pigment Control fluid ZF50+ v odtenku light in medium, med drugim vsebujeta mineralne barvne pigmente ter visok UVA- in UVB-zaščitni faktor. Izdelek na kožo tako deluje s trojnim učinkom – jo ZAŠČITI pred UV žarki ter ZMANJŠA in PREKRIJE pigmentne madeže.

Dopolnite rutino

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki