• 1/4 Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light
 • 2/4 92% of woman say Eucerin Sun Protection Photoaging Control Tinted SPF 50+ Light instantly unifies complexion.
 • 3/4 Eucerin Sun Protection Photoaging Control Tinted SPF 50+ Light contains mineral colour pigments and hyaluronic acid.
 • 4/4 Eucerin Sun Protection Photoaging Control Tinted SPF 50+ Light offers effective sun protection.
 • 1/4 Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light
 • 2/4 92% of woman say Eucerin Sun Protection Photoaging Control Tinted SPF 50+ Light instantly unifies complexion.
 • 3/4 Eucerin Sun Protection Photoaging Control Tinted SPF 50+ Light contains mineral colour pigments and hyaluronic acid.
 • 4/4 Eucerin Sun Protection Photoaging Control Tinted SPF 50+ Light offers effective sun protection.

Eucerin Sun Photoaging Control Tinted Light obarvan kremni gel za zaščito obraza pred soncem ZF 50+

5.0
7 ocen
Zelo visoka UVA- in UVB-zaščita za obraz
Vidno zmanjša znake staranja, kot so drobne linije ali neenakomeren ten
Z barvnimi pigmenti za dvojni učinek

Vrhunski izdelek za zaščito obraza pred soncem za vse tipe kože, z barvnimi pigmenti, ki poskrbijo za enakomeren ten

Eucerinova inovacija za zaščito pred soncem z napredno spektralno tehnologijo združuje UVA-/UVB-filtre za zelo visoko UV-zaščito in licochalcon A za nevtralizacijo prostih radikalov, ki nastajajo zaradi UV-sevanja in visokoenergijske vidne svetlobe. 

Formula s hialuronsko kislino pomaga zmanjšati znake staranja, kot so drobne linije, in vsebuje barvne pigmente za dvojni učinek: takoj poskrbi za enakomerno polt in zagotovi dodatno obrambo pred znaki staranja, ki jih povzroča visokoenergijska vidna svetloba. 

Izdelek za zaščito pred soncem z napredno spektralno tehnologijo za hiperpigmentacijo

Trajnost in okolje

Sistem UV filtrov brez oktokrilena

Ne vsebuje mikroplastike (v skladu z definicijo Programa ZN za okolje)

Zložljiva škatla iz FSC certificiranega papirja

Izvedite več o našem trajnostnem programu

Informacije o izdelku

Zaščita obraza pred soncem z barvnimi pigmenti, primerna za vse tipe kože

UV-svetloba je glavni vzrok za poškodbe kože zaradi sonca, toda tudi visokoenergijska vidna svetloba (HEV) lahko povzroči nastanek prostih radikalov, ki dodatno obremenijo kožo. 

Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light je vsakdanja zaščita za obraz, ki takoj poskrbi za enakomerno polt in vidno zmanjša znake staranja, kot so drobne linije ali neenakomeren ten. 

Napredna spektralna tehnologija združuje širokopasovne in fotostabilne UVA- in UVB-filtre1 za zelo visoko UV-zaščito z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV- in HEV-svetloba.  

Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light vsebuje visok zaščitni faktor, ki je potreben, da prepreči fotostaranje, obenem pa nudi dolgotrajno prekrivanje in se s svojo lahko, neodišavljeno in nelepljivo teksturo hitro vpije. Primeren za uporabo štiri dni po laserskem postopku/pilingu. 

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da tudi občutljiva koža izdelek zelo dobro prenaša. 

1 Izpolnjujejo visoke standarde za UVA- in UVB-zaščito, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe. Ravni UVA-zaščite so višje od priporočila EU.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da tudi občutljiva koža izdelek zelo dobro prenaša.

Glavne ugotovitve

Študija uporabe izdelka, v kateri je sodelovalo 86 žensk, glede trditev, ki veljajo za izdelek1. Poročale so o naslednjih rezultatih. 

Strinjanje
Vidno zmanjša znake staranja, kot so drobne linije ali neenakomeren ten.   90%
Takoj poskrbi za enakomerno polt.   92%
Takoj učinkovito prekrije nepravilnosti na koži.    92%
Koži podari mladostnejši videz.    92%
Formula je izjemno lahka.  95%

 

1 Test strinjanja potrošnikov s trditvami pri 86 prostovoljkah

Lastnosti

TINTED CREAM LIGHT and MEDIUM

 • Ščiti pred poškodbami kože zaradi sonca.  
 • Pomaga preprečiti fotostaranje. 
 • Dolgotrajno prekrivanje  
 • Lahka, nelepljiva tekstura, ki se hitro vpije 
 • Nekomedogen 
 • Območje okrog oči ga zelo dobro prenaša 
 • Primeren za uporabo štiri dni po laserskem postopku/pilingu 
 • Neodišavljen

  Uporaba

  Pozor

  Zaščita pred soncem ni pomembna le za tiste, ki se sončijo. Na kožo lahko vpliva tudi kratka do zmerna vsakodnevna izpostavljenost soncu. Prav zato je pomembno, da zaščito pred soncem vključite v svojo redno nego kože. Več o tem preberite v članku Pomen zaščite pred soncem pri redni vsakodnevni negi kože. 

  Trije koraki za optimalno zaščito pred soncem

  1. Izberite ustrezen izdelek

  Izberite izdelek, ki nudi ustrezno raven zaščite za vašo kožo. Izdelek mora ščititi pred UVA- in UVB-žarki ter nuditi obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo. Poleg tega mora biti primeren za tip in stanje kože. 

  Preberite več

  2. Uporabite ustrezno količino.

  Pomembno je, da uporabite dovolj izdelka in da ga redno ponovno nanašate. Za merjenje količine izdelka lahko uporabite svojo dlan. Priporočamo, da za vsak nanos na obraz, vrat in dekolte uporabite eno debelo črto zaščitne kreme, ki sega od konice sredinca do zapestja.

  Preberite več

  3. Skrbno nanesite

  Nekatere dele lahko hitro prezremo. Ne pozabite na nosni koren in vrat.

  Preberite več

  Pomembna navodila za uporabo

  • Pred izpostavljenostjo soncu izdelek izdatno nanesite in ga redno ponovno nanašajte, še posebej po plavanju, potenju in otiranju z brisačo, da ohranite prvotno zaščito.  
  • Premajhna količina izdelka za zaščito pred soncem pomembno zmanjša raven zaščite.  
  • Ne zadržujte se predolgo na soncu, tudi če ste nanesli izdelek za zaščito pred soncem. Čezmerna izpostavljenost soncu predstavlja resno grožnjo za zdravje.  
  • Dojenčkov in majhnih otrok ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi. 
  • Pustite, da se izdelek povsem vpije, in se izogibajte neposrednemu stiku s tekstilom in trdimi površinami, saj lahko izdelek na njih pusti madeže. 
  • Izogibajte se stiku z očmi.

  Pravilna in nepravilna uporaba

  Ta izdelek uporabite, če ...

  Iščete obarvan izdelek za zaščito pred soncem, ki zaščiti obraz pred znaki fotostaranja. 
  Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light je izdelek z zelo visoko zaščito pred soncem, ki pomaga preprečevati fotostaranje. Takoj poenoti polt in zmanjša znake staranja, kot so drobne linije in neenakomeren ten.

  Iščete izdelek za zaščito pred soncem, ki ščiti obraz pred UVA- in UVB-žarki ter pred negativnimi učinki visokoenergijske vidne svetlobe. 
  Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi odlično UVA- in UVB-zaščito ter obrambo pred visokoenergijsko vidno svetlobo.

  Iščete izdelek za vsakodnevno zaščito pred soncem, ki ga lahko uporabljate kot podlago za ličenje. 
  Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light je idealna podlaga za ličenje.

   

  Preizkusite drug izdelek, če …

  Iščete vse učinke Eucerin Sun Photoaging Control fluida za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Medium, vendar menite, da bi bil pretemen za barvo vaše kože. 
  Preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light ali pa z mešanjem obeh poiščite svoj popolni odtenek.  

  Iščete učinke Eucerin Sun Photoaging Control fluida za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Medium, vendar imate raje neobarvan izdelek. 
  Preizkusite Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50.

  Iščete anti-age učinek in nižji ZF. 
  Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 15, vendar ne pozabite, da ta izdelek ne nudi zaščite pred negativnimi učinki visokoenergijske vidne svetlobe.

   

  Sestavine

  Kako deluje

  Za kožo niso škodljivi samo UV-žarki. Visokoenergijska vidna svetloba (HEVIS) ustvarja proste radikale in povzroča fotostaranje (prezgodnje staranje kože zaradi sonca). Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Medium nudi napredno spektralno tehnologijo, ki presega zgolj zaščito pred UV-žarki, saj kožo ščiti tudi pred negativnimi učinki visokoenergijske vidne svetlobe. Formule spodbujajo koži lastne mehanizme popravljanja DNK in s hialuronsko kislino pomagajo vidno zmanjšati znake staranja kože. 

  Napredna spektralna tehnologija 
  Vrhunski širokopasovni in fotostabilni UVA-/UVB-filtri1 v kombinaciji z licochalconom A nevtralizirajo proste radikale, ki jih povzročajo UVA-žarki in visokoenergijska vidna svetloba. 

  Hialuronska kislina 
  Izdelki Eucerin vsebujejo dve vrsti hialuronske kisline, da zagotavljajo intenzivno vlaženje, zapolnijo gube in vidno zmanjšajo znake staranja kože. 

  Izdelka Eucerin Sun Photoaging Control fluid za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light in Medium vsebujeta tudi mineralne pigmente, ki takoj poenotijo ten in poskrbijo za enakomerno polt.  

  1 – Izpolnjujejo visoke standarde za UVA- in UVB-zaščito, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe. Ravni UVA-zaščite so višje od zahtev EU. 

  Pogosta vprašanja (5)

  • Kaj je fotostaranje?

   Fotostaranje je izraz za prezgodnje staranje kože zaradi sonca. V 90 % primerov naj bi prezgodnje staranje kože povzročali sončni žarki.2 

   (2) Ramos-e-Silva et al., »Anti-aging cosmetics: Facts and controversies«. Clin Dermatol. nov.–dec. 2013; 31(6): 750-8.

  • Kako naj vem, kateri ZF uporabiti?

   Izdelki za zaščito pred soncem so na voljo s štirimi različnimi ravnmi zaščite: nizka (faktor 6 do 10), srednja (15 do 25), visoka (30 do 50) in zelo visoka (50+). Višji je zaščitni faktor, bolje je koža zaščitena, vendar je pri tem pomembno, da izdelek temeljito nanesete (ne izpustite nobenega dela) in nato vsaki dve uri obilno obnovite nanos. 

  • Kaj je visokoenergijska vidna svetloba in zakaj je treba kožo zaščititi pred njo?

   Spekter sončne svetlobe sestavljajo UV-, vidna in infrardeča svetloba. Vidno svetlobo je mogoče zaznati s človeškim očesom, medtem ko sta drugi dve vrsti nevidni. Del tega vidnega spektra ima visoko energijsko raven in je znan kot visokoenergijska vidna svetloba. Imenujemo jo tudi HEVIS, HEV-svetloba, HEVL in včasih »modra svetloba« ali »modrovijolična svetloba«.

   Tako kot UVA-žarki tudi HEV-svetloba prodre v globlje plasti kože (usnjico) in lahko povzroči nastanek prostih radikalov. Ti prosti radikali so eden od glavnih vzrokov za fotostaranje (prezgodnje staranje kože zaradi sonca). Poleg tega učinkujejo na kožne celice in razkrajajo kolagen ter elastin, ki koži dajeta napet, mladosten videz. HEV-svetloba je povezana tudi z neenakomerno pigmentacijo kože in melazmo. 

   Mnogi sodobni izdelki za zaščito pred soncem nudijo učinkovito zaščito pred UVA- in UVB-žarki, vendar priporočamo, da poiščete izdelke, ki nudijo tudi obrambo pred negativnimi učinki HEV-svetlobe. Ti izdelki bodo vašo kožo tudi zanesljivo zaščitili pred fotostaranjem, dolgoročno pa bodo lahko pomagali odpraviti vidne znake staranja kože, kot so gube. 

  • Zakaj bi morali vključiti izdelek za zaščito obraza pred soncem v svojo redno nego?

   Koža obraza je bolj občutljiva za UVA-/UVB-sevanje in HEV-svetlobo kot koža telesa, saj je soncu izpostavljena vse leto.  Zaščita pred soncem vam lahko pomaga preprečiti poškodbe celične DNK zaradi UV-svetlobe, fotostaranje (prezgodnje staranje zaradi sonca) in hiperpigmentacijo. Pomembno je, da kožo obraza zaščitite vedno, ko je izpostavljena soncu.

  • Kakšna je razlika med Eucerin Sun Photoaging Control fluidom za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Light in Eucerin Sun Photoaging Control fluidom za zaščito pred soncem ZF 50?

   Obe formuli nudita Eucerinovo napredno spektralno tehnologijo, ki združuje širokopasovne in fotostabilne UVA- in UVB-filtre1 z licochalconom A, da nevtralizira proste radikale, ki jih povzročata UV-svetloba in visokoenergijska vidna svetloba. Obe formuli vsebujeta tudi hialuronsko kislino, ki vidno ublaži gube. 

   Glavna razlika med izdelkoma je: 

   Prvi nudi zelo visoko zaščito pred soncem (ZF 50+), drugi pa visoko zaščito pred soncem (ZF 50). 

   Prvi vsebuje barvne pigmente (takoj poenoti polt in zagotovi dodatno obrambo pred znaki staranja, ki jih povzroča HEV-svetloba), drugi pa ne.  

   (1) Izpolnjujejo visoke standarde za UVA- in UVB-zaščito, ki jih določa organizacija Cosmetics Europe. Ravni UVA-zaščite so višje od priporočila EU.  

  5.0
  Od 7 ocen*
  7
  0
  0
  0
  0
  • Tinkerbell 23. 04. 2021
   Eucerin Sun Photoaging Control obarvana CC
   Vzorec:
   Preizkušen brezplačen vzorec
   NI med mojimi najljubšimi sončnimi kremami. Krema ni slaba, vendar se ne more primerjati z Eucerin Sun Oil Control kremnim gelom, ki je vrhunski. Zelo težko se razmaže (v smislu: kremo moram dobro razmazati, zato da je barva "enaka" moji koži, vendar pa imam potem že občutek, da samo vlečem kožo in ne razmazujem kreme) ter imam zaradi tega občutek, da spustim določena območja na obrazu. Drugače se barva kreme light, zelo dobro ujema z svetlejšo kožo. Moj tip kože: mastna koža nagnjena k aknam.
  • Maja R. 18. 06. 2020
   Ta krema je obvezen del
   Vzorec:
   Preizkušen brezplačen vzorec
   Ta krema je obvezen del na moje polički, takoj ko se začne malo več sončnih dni. Imam svetlo in precej občutljivo kožo, nagnjeno k atopiji, in krema mi zelo ustreza. Uporabljam jo kot podlago za puder med tednom, med vikendi pa kot samostojno, saj se lepo zlije z barvo kože in ustvari lep ten.
  • Romana 26. 05. 2018
   Všeč mi je lahka tekstura,
   Vzorec:
   Preizkušen brezplačen vzorec
   Všeč mi je lahka tekstura, primerna za nego kože poleti.
  • Preberite več

  Dopolnite rutino

  Vrednote naše blagovne znamke

  Pionirji na področju nege kože

  S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

  Priporočajo dermatologi

  V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

  Zavezani inovacijam

  Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

  Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki