• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Aquaphor mazilo za telo v spreju

5.0
3 ocen
Intenzivno vlaži, da pomaga obnoviti zelo suho, hrapavo kožo telesa.
Inovativno mazilo za telo v spreju, ki ga lahko uporabljamo v vseh smereh
Neprekinjeno pršenje, možna uporaba tudi, če je obrnjeno navzdol

Za zelo suho, razdraženo kožo

Hladilni sprej brez vode takoj ublaži in pomiri suho do zelo suho, hrapavo ali razdraženo kožo povsod po telesu. Inovativno mazilo v spreju je idealno za roke, noge in druge večje ali težko dostopne dele telesa, kjer zadrži vlago v koži in jo ohrani navlaženo ter pospeši njeno regeneracijo. Izdelka se ne sme uporabljati na obrazu.

Informacije o izdelku

Eucerin Aquaphor mazilo v spreju za suho, razdraženo kožo.

Če je funkcija bariere kože oslabljena, koža postane bolj dovzetna za zunanje dražeče snovi. Da resnično pomirimo razdraženo kožo, pogosto potrebujemo več kot zgolj losjon. Za obnovitev suhe ali razdražene kože je lahko potrebno mazilo, vendar je nanos običajnega mazila na večje predele telesa, kot so roke, noge ali trup, lahko težaven in zamuden.

Za preprosto in takojšnjo hladilno pomiritev večjih delov telesa smo zasnovali Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju. Inovativni sprej omogoča, da dosežete vse dele telesa. Šoba zagotavlja neprekinjen, enakomeren nanos mazila in deluje tudi, ko je obrnjena navzdol – tako lahko suho kožo kjer koli na telesu namažete z vseh smeri. Mazilo brez vode klinično dokazano obnovi suho, razdraženo kožo, tako da ustvari idealno zaščitno bariero za regeneracijo in takoj poskrbi za občutek ohladitve in pomiritve kože. 

Formula je obogatena z glicerinom in pantenolom, da pomaga ohranjati raven vlage v koži in spodbuja njeno obnovitev. To mazilo v spreju za prvo pomoč, ki ne vsebuje konzervansov in dišav, je vlažilni izdelek, ki klinično dokazano pomiri zelo suho kožo. Koža je vidno regenerirana, zaščitena in obnovljena.

Klinično in dermatološko preizkušeno in potrjeno

Študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga zelo suha, hrapava ali razdražena koža telesa dobro prenaša.

Glavne ugotovitve

V študiji uporabe izdelka1 je sodelovalo 120 žensk, starih od 25 do 65 let, ki imajo suho ali razdraženo kožo telesa1. Sodelujoče so po dveh tednih redne uporabe podale naslednje ugotovitve:

 
Študija uporabe izdelka
Takoj pomiri in ublaži suho, hrapavo kožo, učinek pa traja ves dan. 9/10

Ves dan pomirja kožo.

9/10
Idealen je za nanos na suhe noge in pete. 9/10
Nudi osvežujoč hladilni učinek. 8/10

1 Beiersdorf AG, študija uporabe izdelka, Francija, november 2019

Lastnosti

 • hitro se vpije
 • brez dišav
 • brez konzervansov
 • brez vode
 • nekomedogeno
 • formula v spreju za enostaven nanos
 • vlažilno
 • nemastno
 • primerno za občutljivo kožo

Uporaba

Navodila

 • 1. korak – Pred uporabo dobro pretresite.
 • 2. korak – Nanesite na kožo z razdalje 15 cm.
 • 3. korak – Po potrebi nežno vtrite v kožo. 

Nanos ponovite tolikokrat, kot je potrebno. Ne uporabljajte na odprtih, krvavečih ali mokrih ranah. Ne pršite neposredno na obraz ali v njegovo bližino. Izogibajte se daljšemu pršenju in neposrednemu vdihavanju. 

Za najboljše rezultate uporabljate skupaj z izdelkom za umivanje občutljive in suhe kože, kot je Eucerin pH5 olje za prhanje.

Pravilna in nepravilna uporaba

Preizkusite drug izdelek, če …

Imate zelo suho kožo, vendar vam ni treba mazati večjih delov telesa.

Priporočamo Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo, ki je prav tako brez vode in pomaga pospešiti regeneracijo kože, vendar ni v obliki spreja. 

Imate suho, razpokano kožo na ustnicah.

Preizkusite Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice

Imate suho ali zelo suho kožo na obrazu.

Eucerin ima široko ponudbo izdelkov za suho kožo obraza. Izdelek iz te linije je namenjen negi telesa, če pa imate suho do zelo suho kožo obraza, preizkusite izdelke za obraz Eucerin UreaRepair PLUS.

Sestavine

Kako deluje

To zaščitno mazilo je tako učinkovito, ker okrepi naravno zaščitno bariero kože, obenem pa koži pusti, da diha. Formula brez vode, dišav in konzervansov omogoča transport vodne pare in kisika ter tvori zaščitno, delno okluzivno bariero. 

Ena od dodanih sestavin, glicerin, je učinkovita vlažilna aktivna učinkovina, ki veže vodo in jo zadrži v koži za dolgotrajno vlaženje. Druga sestavina, pantenol, pospeši obnavljanje kože, obenem pa izboljša navlaženost, tako da zmanjša izgubo vode. 

Poleg takojšnje nege za prvo pomoč, ki jo nudi formula, inovativni sprej zagotavlja povsem novo raven pomiritve za zelo suho kožo povsod po telesu. Sprej lahko uporabljate tudi, če je obrnjen navzdol, in omogoča enakomerno porazdelitev mazila, ki zadrži vlago v koži na težko dostopnih mestih, kot so roke in noge. 

Kako deluje

Pogosta vprašanja (4)

5.0
Od 3 ocen*
3
0
0
0
0
 • Maziss 7. 02. 2023
  Super izdelek
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Sem vedno sveža, samozavestna. Izdelek me osveži in me naredi še lepšo
 • Anja 14. 12. 2020
  Enostaven nanos
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Tale sprej je obvezen izdelek v vsakem gospodinjstvu. Priporočam!
 • Klemen 30. 09. 2020
  lahek nanos
  Vzorec:
  Preizkušen brezplačen vzorec
  Suho kožo imam po hrbtu in zelo težko dosežem kožo med lopaticami. Tale sprej mi je res pomagal prebroditi te težave. Priporočam nakup.

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki