Novo
  • (1)

Aquaphor mazilo za telo v spreju

Za zelo suho, razdraženo kožo

Hladilni sprej brez vode takoj ublaži in pomiri suho do zelo suho, hrapavo ali razdraženo kožo povsod po telesu. Inovativno mazilo v spreju je idealno za roke, noge in druge večje ali težko dostopne dele telesa, kjer zadrži vlago v koži in jo ohrani navlaženo ter pospeši njeno regeneracijo. Izdelka se ne sme uporabljati na obrazu.

Eucerin Aquaphor mazilo v spreju za suho, razdraženo kožo.

Če je funkcija bariere kože oslabljena, koža postane bolj dovzetna za zunanje dražeče snovi. Da resnično pomirimo razdraženo kožo, pogosto potrebujemo več kot zgolj losjon. Za obnovitev suhe ali razdražene kože je lahko potrebno mazilo, vendar je nanos običajnega mazila na večje predele telesa, kot so roke, noge ali trup, lahko težaven in zamuden.

Za preprosto in takojšnjo hladilno pomiritev večjih delov telesa smo zasnovali Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju. Inovativni sprej omogoča, da dosežete vse dele telesa. Šoba zagotavlja neprekinjen, enakomeren nanos mazila in deluje tudi, ko je obrnjena navzdol – tako lahko suho kožo kjer koli na telesu namažete z vseh smeri. Mazilo brez vode klinično dokazano obnovi suho, razdraženo kožo, tako da ustvari idealno zaščitno bariero za regeneracijo in takoj poskrbi za občutek ohladitve in pomiritve kože. 

Formula je obogatena z glicerinom in pantenolom, da pomaga ohranjati raven vlage v koži in spodbuja njeno obnovitev. To mazilo v spreju za prvo pomoč, ki ne vsebuje konzervansov in dišav, je vlažilni izdelek, ki klinično dokazano pomiri zelo suho kožo. Koža je vidno regenerirana, zaščitena in obnovljena.

Klinično in dermatološko preizkušeno in potrjeno

Študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga zelo suha, hrapava ali razdražena koža telesa dobro prenaša.

GLAVNE UGOTOVITVE

V študiji uporabe izdelka1 je sodelovalo 120 žensk, starih od 25 do 65 let, ki imajo suho ali razdraženo kožo telesa1. Sodelujoče so po dveh tednih redne uporabe podale naslednje ugotovitve:

 
Študija uporabe izdelka
Takoj pomiri in ublaži suho, hrapavo kožo, učinek pa traja ves dan. 9/10

Ves dan pomirja kožo.

9/10
Idealen je za nanos na suhe noge in pete. 9/10
Nudi osvežujoč hladilni učinek. 8/10

1 Beiersdorf AG, študija uporabe izdelka, Francija, november 2019

Pogosta vprašanja

Kako pogosto je treba nanašati Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju?

Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju lahko nanesete tako pogosto, kot želite, da takoj pomirite zelo suho ali hrapavo kožo povsod po telesu ter spodbudite njeno obnovitev. Izogibajte se pršenju neposredno na obraz ali v njegovo bližino.

Kako lahko ugotovim, ali imam suho kožo ali bolezen oziroma določeno stanje kože?

Več informacij o suhi koži, kserozi in stanjih, kot so ekcem (atopijski dermatitis), pilarna keratoza in psoriaza, najdete na tej spletni strani. Rešite lahko tudi naš kožni test, ki vam bo povedal več o tipu in stanju vaše kože ter kako jo najbolje negovati. Če še vedno niste prepričani glede simptomov ali ste zaradi njih zaskrbljeni, priporočamo, da se posvetujete s farmacevtom ali dermatologom.

Ali je Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju primerno za uporabo na zelo suhi koži po celem obrazu in telesu?

Inovativno Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju je najboljše za mazanje večjih delov telesa, kot so roke, noge, hrbet in trup. Ker omogoča pršenje tudi, če je obrnjen navzdol, je sprej primeren za pomiritev zelo suhe kože na težko dostopnih mestih, ki jih z običajnim mazilom stežka namažete. Izogibajte se pršenju neposredno na obraz ali v njegovo bližino. Če imate zelo suho ali hrapavo kožo na manjših delih telesa, preizkusite Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo.

Ali lahko Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju uporabljam za obnovitev kože na suhih nogah, hrbtu, trupu, rokah in dlaneh, stopalih ter petah?

Da! Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju je posebej zasnovano za mazanje večjih ali težko dostopnih delov telesa, kot so našteti. Sprej omogoča neprekinjen in enakomeren nanos mazila, lahko pa ga uporabljate tudi, če je obrnjen navzdol, zato zlahka dosežete večje, težko dostopne predele kože.

Sestavine

Navodila

  • 1. korak – Pred uporabo dobro pretresite.
  • 2. korak – Nanesite na kožo z razdalje 15 cm.
  • 3. korak – Po potrebi nežno vtrite v kožo. 

Nanos ponovite tolikokrat, kot je potrebno. Ne uporabljajte na odprtih, krvavečih ali mokrih ranah. Ne pršite neposredno na obraz ali v njegovo bližino. Izogibajte se daljšemu pršenju in neposrednemu vdihavanju. 

Za najboljše rezultate uporabljate skupaj z izdelkom za umivanje občutljive in suhe kože, kot je Eucerin pH5 olje za prhanje.

Nanos mazila za telo v spreju na suho kožo

Pravilna in nepravilna uporaba

Preizkusite drug izdelek, če …

Imate zelo suho, hrapavo kožo telesa.

Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju takoj pomiri in ublaži zelo suho, hrapavo kožo povsod po telesu.

Z običajnim mazilom težko namažete večje dele telesa, kot so noge, hrbet, trup, roke in dlani ter pete.

Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju nanašamo z inovativno razpršilno šobo, zato zlahka namažemo tudi težko dostopne dele telesa. Mazilo se razprši enakomerno in neprekinjeno, sprej pa lahko uporabljamo tudi, če je obrnjen navzdol.

Zdi se vam, da losjoni ne pomirijo dovolj zelo suhe kože na velikih delih telesa.

Klinično je potrjeno, da Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju obnovi zelo suho, razdraženo kožo, tako da ustvari idealno zaščitno bariero za regeneracijo kože. Sprej omogoča uporabo v vseh smereh, da dosežete vse dele telesa.

Imate razpokano kožo zaradi športnih dejavnosti.

Eucerin Aquaphor mazilo za telo v spreju omogoča preprost nanos na večje dele telesa, kot so noge ali roke, pri čemer ustvari idealno zaščitno bariero, ki ščiti kožo pred razpokanjem med športno aktivnostjo, kot je tek. Če čutite drgnjenje kože, lahko s hladilnim sprejem za prvo pomoč zaščitite in obnovite kožo na velikih delih telesa.

Imate zelo suho kožo, vendar vam ni treba mazati večjih delov telesa.

Priporočamo Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo, ki je prav tako brez vode in pomaga pospešiti regeneracijo kože, vendar ni v obliki spreja. 

Imate suho, razpokano kožo na ustnicah.
Imate suho ali zelo suho kožo na obrazu.

Eucerin ima široko ponudbo izdelkov za suho kožo obraza. Izdelek iz te linije je namenjen negi telesa, če pa imate suho do zelo suho kožo obraza, preizkusite izdelke za obraz Eucerin UreaRepair PLUS.

Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo Pospeši regeneracijo kože in klinično dokazano obnovi suho do zelo suho, razpokano ali razdraženo kožo

Koža trdo dela, da zaščiti telo, vendar lahko zaradi tega postane zelo suha, razpokana in razdražena. Potrebuje nego za prvo pomoč.
Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo oskrbi zelo suho in razdraženo kožo z nego za prvo pomoč, ki jo potrebuje. Na koži tvori delno okluzivno zaščitno bariero, ki spodbuja naravni prenos vodne pare in kisika v kožo in iz nje, kar koži omogoča, da »diha«, in okrepi njeno naravno funkcijo bariere. Glicerin v formuli je učinkovita vlažilna sestavina, ki privlači vodo in jo pomaga zadržati v koži. Deluje skupaj s pantenolom, ki pomaga pospešiti regeneracijo in obnovitev kože, obenem pa jo tudi vlaži.

Skupna ocena
  • (1)
5 od 5 točk / 1 ocen
5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Klemen,

lahek nanos

Suho kožo imam po hrbtu in zelo težko dosežem kožo med lopaticami. Tale sprej mi je res pomagal prebroditi te težave. Priporočam nakup.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.