Novo
  • (0)

Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice

Pomiritev ustnic v 60 sekundah

Obnovi, zaščiti in pomiri suhe, razpokane ustnice. Ustvari idealno zaščitno bariero, ki spodbuja hitro regeneracijo kože na ustnicah.

 

 

 

Balzam za suhe, razpokane ustnice

Večina ljudi ima v nekem obdobju suhe in razpokane ustnice. To stanje povzroča neugodje, včasih boli in nas lahko spravi tudi v zadrego. Ustnice potrebujejo nego za prvo pomoč – Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice zagotavlja takojšnjo nego in pomiritev v 60 sekundah

Koža na ustnicah je tanka in nima žlez lojnic, zato je nagnjena k izsušitvi. Mrzel veter in sonce dodatno izsušita ustnice in poslabšata njihovo stanje. Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice pomiri in obnovi suhe, razpokane ustnice, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Formula, obogatena z glicerinom, dekspantenolom, bisabololom in vitaminoma C in E, ustvari idealno zaščitno bariero za regeneracijo kože in ustnice naredi spet mehke in voljne.

Ko ustnice pošljejo klic na pomoč, jih reši Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice. Balzam ne vsebuje dišav in konzervansov ter je na voljo v 10-mililitrski tubi za preprost nanos. Primeren je za odrasle in otroke od dopolnjenega tretjega leta.

 

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga tudi problematična koža zelo dobro prenaša.
Ustnice po uporabi Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazila za ustnice
Ustnice pred uporabo Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazila za ustnice
Prej Potem

GLAVNE UGOTOVITVE

V študiji uporabe izdelka1 je sodelovalo 122 žensk, starih od 25 do 75 let, ki redno uporabljajo balzam za ustnice. Po dveh tednih redne uporabe (vsak dan, v večini primerov celo večkrat dnevno) so poročale o naslednjih rezultatih:

  • Pomiri suhe, razpokane ustnice: 96 %
  • Ustnice naredi mehke na otip: 95 %
  • Takoj pomiri in zaščiti suhe, razpokane ustnice: 90 %
  • Na ustnicah pusti prijeten občutek: 87 %
  • Ustnice oskrbi z nego za prvo pomoč: 82 %
  • Ustnice pomiri v 60 sekundah: 80 %

1 Raziskava podjetja BDF, študija uporabe izdelka, Španija, marec 2019

Pogosta vprašanja

V čem se koža na ustnicah razlikuje od preostale kože?

Koža na ustnicah je precej tanjša od kože na drugih delih obraza. Vsebuje manj melanocitov (celice, ki tvorijo melanin, pigment, ki ustnicam daje barvo in jih ščiti pred UV-sevanjem), zato so ustnice videti rdeče. Koža na ustnicah nima žlez lojnic in znojnic, ki imajo ključno vlogo pri ohranjanju ravni vlage v koži. Ker jih v koži na ustnicah ni, so ustnice še posebej nagnjene k izsušitvi.

Kaj povzroča suhost in razpokanost ustnic?

Kot pri večini kožnih stanj ima pomembno vlogo genetika, zato so nekateri ljudje bolj nagnjeni k suhim, razpokanim ustnicam kot drugi.

Koža na ustnicah je tanjša od večine preostale kože in nima žlez lojnic ter znojnic. Te žleze imajo ključno vlogo pri tvorbi zaščitnih olj, ki ohranjajo raven vlage v koži, in brez njih so ustnice nagnjene k izsušitvi.

Pomemben sprožilec tega stanja je tudi vreme. Ljudje imajo pogosto suhe, razpokane ustnice v suhem in vročem ali mrzlem in vetrovnem vremenu. Prav zato se to stanje pogosteje pojavi pri tistih, ki zaradi službenih obveznosti ali prostočasnih dejavnosti veliko časa preživijo na prostem. 

Suhost in razpokanost ustnic lahko povzročijo tudi nekatera zdravila (vključno z zdravili za akne). Redno oblizovanje ustnic lahko prav tako povzroči suhost.

 

 

Kako pogosto je treba nanašati Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice?

Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice lahko uporabite vsakič, ko so ustnice suhe in napete na otip, in tako pogosto, kot želite. Priročno 10-mililitrsko tubo z izdelkom zlahka pospravite v torbico in jo vedno nosite s seboj.

Zakaj je mazilo za ustnice boljše od stika?

Suhe, razpokane ustnice so pogosto občutljive in so lahko boleče na pritisk. Mazilo je mehkejše in enostavnejše za nanos, ker se lažje razmaže. Stik je treba nekoliko bolj pritisniti na kožo, zato je primernejši za občasno suhe ustnice, ki sem ter tja potrebujejo dodatno navlažitev. Predvsem pa je to odvisno od vaših želja, zato izberite izdelek, ki vam najbolj ustreza.
Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice je bilo zasnovano za uporabo vsakič, ko ustnice kličejo na pomoč. Prosojen balzam ima prijetno teksturo mazila in je na voljo v tubi z aplikatorjem, zato ga lahko nanesete preprosto, enakomerno in neposredno na ustnice.

Kakšna je razlika med tem izdelkom in Aquaphor obnovitvenim mazilom?

SOS Lip Repair mazilo za ustnice je bilo posebej zasnovano s sestavinami, ki so primerne za predel ustnic/ust, in je na voljo v priročni tubi z aplikatorjem za enostaven nanos na ustnice. 

Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo pa je idealno za suho, razpokano in razdraženo kožo na drugih problematičnih predelih kože, kot so kolena in komolci, razpokani členki, obnohtna kožica in pete. Primerno je tudi za uporabo pri dojenčkih in otrocih, na majhnih opeklinah in na koži po površinskih dermatoloških postopkih, kot so laserski postopki in kemični pilingi2. Koža je regenerirana, zaščitena in obnovljena.

2 Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo se lahko uporabi po končani epitelizaciji kože (tj. ko nastane novo tkivo) in ne na odprtih, mokrih ali krvavečih ranah. Vprašajte dermatologa za nasvet, kako dolgo po postopku morate počakati z uporabo izdelka.

Kako izbrati med Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilom za ustnice in Eucerin Lip Aktiv stikom za nego ustnic?

Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice je balzam, ki je bil posebej zasnovan za suhe, razpokane ustnice, in nudi pomiritev v 60 sekundah. Eucerin Lip Aktiv je vlažilni stik za vsakodnevno nego občutljivih ustnic. Vsebuje tudi zaščito pred soncem z ZF 15.

Če imate atopijski dermatitis, ekcem zaradi lizanja ustnic ali zelo suhe ustnice, ki so stranski učinek zdravil za akne, priporočamo Eucerin Acute lip balzam za nego ustnic.

Sestavine

Navodila

Nanesite tako pogosto, kot je potrebno.

Balzam za suhe, razpokane ustnice: nanos

Pravilna in nepravilna uporaba

Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Iščete takojšnjo pomiritev za suhe, razpokane ustnice.

Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice oskrbi ustnice z nego za prvo pomoč, ki jo potrebujejo, in jih pomiri v 60 sekundah, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

Želite obnoviti ali zaščititi svoje ustnice.
Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice obnovi in zaščiti razpokane, suhe ustnice.
Potrebujete balzam za ustnice, ki je primeren za občutljivo kožo.

Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice je primerno za vse tipe kože, vključno s problematično in občutljivo kožo. Balzam omogoča preprost nanos na suhe, razpokane ustnice, ki dajejo občutek neugodja.

Iščete balzam za ustnice z aplikatorjem.

Eucerin Aquaphor SOS Lip Repair mazilo za ustnice je na voljo v priročni 10-mililitrski tubi z aplikatorjem, ki omogoča enostaven nanos. Če želite, lahko izdelek nanesete tudi s prsti.

Imate atopijski dermatitis ali ekcem zaradi lizanja ustnic in iščete izdelek, ki pomiri ustnice in zmanjša rdečino.

Eucerin Acute lip balzam za nego ustnic je bil posebej zasnovan za pomiritev suhih in zelo suhih ustnic ter zmanjšanje rdečine okrog ust.

Vaše ustnice so zelo suhe zaradi zdravljenja aken.

Priporočamo Eucerin Acute lip balzam za nego ustnic s pomirjajočim licochalconom A.

Iščete vlažilen balzam za vsakodnevno nego ustnic.

Eucerin Lip Aktiv stik za nego ustnic učinkovito navlaži ustnice in nudi zaščito pred soncem z ZF 15. Želite pomiriti in obnoviti zelo suho, razpokano ali razdraženo kožo drugje na telesu: Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo pospeši regeneracijo kože, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo Pospeši regeneracijo kože in klinično dokazano obnovi suho do zelo suho, razpokano ali razdraženo kožo

Koža trdo dela, da zaščiti telo, vendar lahko zaradi tega postane zelo suha, razpokana in razdražena. Potrebuje nego za prvo pomoč.
Eucerin Aquaphor obnovitveno mazilo oskrbi zelo suho in razdraženo kožo z nego za prvo pomoč, ki jo potrebuje. Na koži tvori delno okluzivno zaščitno bariero, ki spodbuja naravni prenos vodne pare in kisika v kožo in iz nje, kar koži omogoča, da »diha«, in okrepi njeno naravno funkcijo bariere. Glicerin v formuli je učinkovita vlažilna sestavina, ki privlači vodo in jo pomaga zadržati v koži. Deluje skupaj s pantenolom, ki pomaga pospešiti regeneracijo in obnovitev kože, obenem pa jo tudi vlaži.

Skupna ocena
  • (0)
0 od 5 točk / 0 ocen
5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.