NEGA KOŽE S TEMNIMI MADEŽI ZARADI AKEN

Prvi vidni rezultati že po 2 tednih uporabe

THIAMIDOL – UČINKOVINA, KI DOKAZANO POSVETLI MADEŽE

Ko akne pozdravimo, se pogosto zgodi, da na koži ostanejo temni madeži, ki jim strokovno rečemo postinflamatorna hiperpigmentacija. Ti temni madeži lahko ostanejo na koži še mesece ali celo leta po tem, ko se akutno vnetje umiri. Pojavijo se kot ploska temno rjava območja. Eucerin je posvetil deset let iskanju učinkovine, ki bi delovala na zmanjšanje pigmentnih madežev ter bila obenem prijazna do kože. Odkritje raziskav je bila učinkovina Thiamidol. V letih razvoja linije se je pokazalo, da ta visoko učinkovita sestavina klinično in dermatološko potrjeno zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni pojav. 

NASVET STROKOVNE SODELAVKE

Prisluhnite, kaj je o postinflamatorni hiperpigmentaciji in sestavini Thiamdiol povedala strokovna sodelavka Sanja Lakner.

ENAKOMERNA POLT, KOŽA BREZ MADEŽEV

Za odpravo temnih madežev, nastalih zaradi aken smo razvili poseben izdelek DermoPure serum s trojnim učinkom, ki vsebuje patentirano učinkovino Thiamidol. Thiamidol deluje na sam vzrok hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Klinično in dermatološko je potrjeno, da DermoPure serum s trojnim učinkom zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni nastanek. Skupaj v kombinaciji z DermoPure zaščitnim fuidom ZF30 so prvi rezultati vidni že po 2 tednih uporabe.

EN SERUM, TRIJE UČINKI

Sanja Lakner na razumljiv način razloži, kako deluje DermoPure serum s trojnim učinkom in zakaj je odlična izbira za odpravo nepravilnosti in temnih madežev zaradi aken.

REDNA UPORABA DERMOPURE IZDELKOV

Za najboljše rezultate in dolgoročne učinke je pomembna redna in pravilna uporaba izdelkov. Za optimalne rezultate poleg DermoPure seruma s trojnim učinkom in DermoPure zaščitnega fluida ZF30 svetujemo tudi uporabo drugih izdelkov iz DermoPure linije.

DERMOPURE LINIJA

Spoznajte celotno DermoPure linijo izdelkov in odkrijte svoje favorite za nego kože.

Dopolnite rutino

KLJUČNE SESTAVINE V FORMULAH DERMOPURE IZDELKOV

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki