Preverite Eucerin posebne ponudbe v vam najbližji lekarni

Posebna ponudba promocijskih pakiranj Eucerin izdelkov

Obožujete Eucerin izdelke? Preverite posebna in darilna pakiranja Eucerin izdelkov, ki so za vas na voljo v izbranih lekarnah.

Eucerin Q10 ACTIVE novoletni set

Linija Eucerin Q10 ACTIVE za občutljivo kožo okrepi kožo, da prepreči njeno prezgodnje staranje. To se pojavi, ko upade naravna raven koencima Q10, kar zmanjša odpornost kože proti napadom prostih radikalov. Linija, bogata s koencimom Q10, pomaga okrepiti celice, tako da napolni njihovo zalogo energije in tako izboljša celično regeneracijo, kar vpliva na zmanjšanje globine drobnih linij in gub. Učinkovite antioksidativne lastnosti ščitijo kožo pred nadaljnjimi poškodbami, ki jih povzročajo prosti radikali.

Vsebuje:

Eucerin Q10 ACTIVE novoletni set

Eucerin Hyaluron-Filler novoletni set

S staranjem kože se raven naravno prisotne hialuronske kisline zmanjša, kar povzroči nastanek linij na površini kože in globlje gube. Vsi izdelki iz klinično preizkušene linije Eucerin Hyaluron-Filler vsebujejo kombinacijo kratko- in dolgoverižne hialuronske kisline in bioaktivni glicin saponin, snov, ki dokazano poveča sintezo koži lastne hialuronske kisline. Če so linije in gube vaša primarna skrb pri staranju, so izdelki Eucerin Hyaluron-Filler prava izbira, saj učinkovito zapolnijo gube, koža pa jih zelo dobro prenaša.

Vsebuje:

Eucerin Hyaluron-Filler novoletni set za normalno do mešano kožo

S staranjem kože se raven naravno prisotne hialuronske kisline zmanjša, kar povzroči nastanek linij na površini kože in globlje gube. Vsi izdelki iz klinično preizkušene linije Eucerin Hyaluron-Filler vsebujejo kombinacijo kratko- in dolgoverižne hialuronske kisline in bioaktivni glicin saponin, snov, ki dokazano poveča sintezo koži lastne hialuronske kisline. Če so linije in gube vaša primarna skrb pri staranju, so izdelki Eucerin Hyaluron-Filler prava izbira, saj učinkovito zapolnijo gube, koža pa jih zelo dobro prenaša.

Vsebuje:

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity novoletni set

Linija Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity je bila posebej zasnovana za zapolnitev globokih gub, izboljšanje prožnosti ter nego krhke in zrele kože. Eucerinova inovativna kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline vidno zapolni globoke gube. Arctiin (aktivna sestavina, ki dokazano pospeši obnavljanje kolagena v kožnih celicah) deluje skupaj s silimarinom (močan antioksidant, ki ščiti kolagen in elastin pred razkrojem in izboljša prekrvitev kože na celični ravni). Koža je na otip čvrsta in je videti sveža in sijoča.

Vsebuje:

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift novoletni set

Za težave s povešeno kožo in izgubo volumna je linija Eucerin Hyaluron-Filler+Volume-Lift pravi odgovor, saj učinkuje na več dejavnikov, ki povzročajo izgubo obraznih kontur. S staranjem koža izgublja volumen in obrazne konture se lahko povesijo, ker upade raven naravnih snovi, ki kožo ohranjajo čvrsto in gladko.

Vsebuje:

Eucerin MEN Silver Shave novoletni set

Eucerin je že več kot 100 let vodilni v medicinski znanosti kože, zato razume specifične potrebe moške kože. Izdelki Eucerin MEN so bili posebej razviti, da negujejo, ščitijo in ohranjajo zdravje vaše kože. Izdelki Eucerin MEN ne vsebujejo parabenov in so primerni za vsakodnevno uporabo – tudi pri občutljivi koži, koži, nagnjeni k aknam, in atopijskem dermatitisu.

Vsebuje:

*Darilna in promocijska pakiranja so na voljo v izbranih lekarnah in do razprodaje zalog.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.