LINIJA ANTI-PIGMENT JE ŠT. 1 NA SVETU ZA ENAKOMERNO POLT *

Dokazano deluje!

Linija Anti-Pigment vsebuje inovativno učinkovino Thiamidol, ki klinično dokazano zmanjša pigmentne madeže za do 75 %** in preprečuje nastanek novih. Pigmentni madeži so ploski temni madeži na koži, s katerimi se soočajo številne ženske. Neenakomeren ten kože je posledica povečane tvorbe melanina, ki koži daje barvo in nekaj naravne zaščite pred sončno svetlobo. Čezmerna izpostavljenost soncu, hormonski vplivi, staranje in poškodbe ali vnetja kože lahko povzročijo povečanje količine melanina in vodi v hiperpigmentacijo.

PRVI REZULTATI ŽE PO 2 TEDNIH UPORABE

Lea je Anti-Pigment izdelke od prvega dne redno uporabljala. Prve rezultate je opazila že po 2 tednih uporabe, ki so se z vsakim tednom izboljševali. Spodnje slike so prikaz preobrazbe Leine kože. Rezultati lahko variirajo, odvisni so od vrste hiperpigmentacije in intenzivnosti pigmentnih madežev.

Ublaži intenzivnost pigmentnih madežev in prepreči njihov ponovni pojav za enakomerno in sijočo kožo.

LEINA IZKUŠNJA

Poglejte si, kakšna je bila Leina izkušnja s hiperpigmentacijo in kako ji je Anti-Pigment linija spremenila kožo ter ji povrnila samozavest.

KLJUČ DO USPEHA: REDNA IN DOLGOROČNA UPORABA IZDELKOV

Za dosego optimalnih in trajnih rezultatov je pomembna pravilna in redna uporaba izdelkov, priporočamo uporabo seruma zjutraj in zvečer ter nanos dnevne in nočne kreme. Lea je s spodaj predstavljeno rutino dosegla zavidljive rezultate, ki jih vzdržuje tako, da izdelke neprekinjeno uporablja že tretje leto. 

THIAMIDOL: PATENTIRANA UČINKOVINA, KI DOKAZANO DELUJE

Thiamidol, inovativna in učinkovita ključna sestavina Eucerin Anti-Pigment linije, klinično in dermatološko potrjeno zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni pojav. Študije so pokazale odlične rezultate: prvi rezultati so vidni že po 2 tednih redne uporabe izdelkov, po 12 tednih uporabe pa se pigmentni madeži zmanjšajo za do 75 %. 

ZNANSTVENO OZADJE

Eucerinovi strokovnjaki so k reševanju problema hiperpigmentacije pristopili s poglobljenimi raziskavami. Prisluhnite in poglejte, kako so se izziva lotili in kakšen je bil rezultat dolgoletnega dela.

VRSTE HIPERPIGMENTACIJE

Hiperpigmentacijo lahko povzroči izpostavljenost soncu, hormonske spremembe in staranje kože. Preverite glavne vrste hiperpigmentacije in njihove značilnosti.

* IQVIA Consumer Health Sell-Out podatki glede vrednosti in obsega prodaje izdelkov za enakomerno polt na podlagi 16 držav, MAT 02/2023, dermokozmetični trg.

**Klinična študija s 35 ženskami, 12 tednov neprekinjene uporabe dvakrat dnevno (jutranja rutina: serum + dnevna krema; večerna rutina: serum + nočna krema).

LINIJA PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM S PATENTIRANO UČINKOVINO THIAMIDOL

Spoznajte izdelke, ki učinkovito zmanjšajo pigmente madeže in preprečujejo njihov ponovni pojav. Za optimalne rezultate priporočamo do 4 nanose Thiamidola dnevno.

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki