THIAMIDOL - REŠITEV ŠT. 1 PROTI TEMNIM MADEŽEM*

99 % dermatologov priporoča

97 % USPEH PRI ZMANJŠEVANJU TEMNIH MADEŽEV**

Linija Anti-Pigment vsebuje inovativni patentirani Thiamidol, ki je učinkovina št. 1 proti temnim madežem. Deluje na vse vrste temnih madežev, nastalih zaradi izpostavljenosti soncu, hormonskih vplivov, aken in staranja. Thiamidol deluje na molekularni ravni in že od prvega dne uporabe zavira nastajanje melanina, kar povzroči bledenje pigmentnih madežev in prepreči nastanek novih.

LEINA IZKUŠNJA

Lea Skaza se je s temnimi madeži soočila po prvi nosečnosti. Njena hiperpigmentacija je bila izrazita predvsem nad zgornjo ustnico, kar jo je zelo motilo in vplivalo na njeno samozavest. Linija Anti-Pigment ji je spremenila kožo ter ji povrnila samozavest.

KLJUČ DO USPEHA: REDNA IN DOLGOROČNA UPORABA IZDELKOV

Za dosego optimalnih in trajnih rezultatov je pomembna pravilna in redna uporaba izdelkov, priporočamo uporabo seruma zjutraj in zvečer ter nanos dnevne in nočne kreme.

THIAMIDOL: PATENTIRANA UČINKOVINA, KI DOKAZANO DELUJE

 

ZNANSTVENO OZADJE

Eucerinovi strokovnjaki so k reševanju problema hiperpigmentacije pristopili s poglobljenimi raziskavami. Prisluhnite in poglejte, kako so se izziva lotili in kakšen je bil rezultat dolgoletnega dela.

VRSTE HIPERPIGMENTACIJE

Hiperpigmentacijo lahko povzroči izpostavljenost soncu, hormonske spremembe in staranje kože. Preverite glavne vrste hiperpigmentacije in njihove značilnosti.

*IQVIA Consumer Health Sell-Out podatki glede vrednosti in obsega prodaje izdelkov na podlagi 16 držav, MAT 08/2023.

**Dermatološko strokovno ocenjevanje 457 pacientov, 12 tednov neprekinjene uporabe enkrat dnevno (serum, dnevna krema, nočna krema), raziskava v 11 evropskih državah.

***Vključno s študijo izdelka v uporabi. Velja za vse izdelke, ki vsebujejo Thiamidol, ne le izdelke Anti-Pigment.

LINIJA PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM S PATENTIRANO UČINKOVINO THIAMIDOL

Spoznajte izdelke, ki učinkovito zmanjšajo pigmente madeže in preprečujejo njihov ponovni pojav. Za optimalne rezultate priporočamo do 4 nanose Thiamidola dnevno.

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki