Antipigment linija

ANTI-PIGMENT LINIJA
PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM

ZMANJŠA PIGMENTNE MADEŽE ZA DO 75 %*

PRVI REZULTATI PO 2 TEDNIH

Z redno in pravilno uporabo linije Anti-Pigment boste prve rezultate opazili že po 2 tednih uporabe. Rezultati so odvisni od vrste hiperpigmentacije in intenzivnosti pigmentnih madežev.

Ublaži intenzivnost pigmentnih madežev in prepreči njihov ponovni pojav za enakomerno in sijočo kožo.

LEINA IZKUŠNJA

Poglejte si, kakšna je bila Leina izkušnja s hiperpigmentacijo in kako ji je Anti-Pigment linija spremenila kožo ter ji povrnila samozavest.

KLJUČ DO USPEHA: REDNA UPORABA IZDELKOV

Za dosego optimalnih in trajnih rezultatov je pomembna pravilna in redna uporaba izdelkov, priporočljivi so do 4 nanosi Thiamidola dnevno. 

LINIJA PROTI PIGMENTNIM MADEŽEM S PATENTIRANO UČINKOVINO THIAMIDOL

Spoznajte izdelke, ki učinkovito zmanjšajo pigmente madeže in preprečujejo njihov ponovni pojav. Za optimalne rezultate priporočamo do 4 nanose Thiamidola dnevno.

THIAMIDOL: PATENTIRANA UČINKOVINA, KI DOKAZANO DELUJE

Thiamidol, inovativna in učinkovita ključna sestavina Eucerin Anti-Pigment linije, klinično in dermatološko potrjeno zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni pojav. 

ZNANSTVENO OZADJE

Eucerinovi strokovnjaki so k reševanju problema hiperpigmentacije pristopili s poglobljenimi raziskavami. Prisluhnite in poglejte, kako so se izziva lotili in kakšen je bil rezultat dolgoletnega dela.

VRSTE HIPERPIGMENTACIJE

Hiperpigmentacijo lahko povzroči izpostavljenost soncu, hormonske spremembe in staranje kože. Preverite glavne vrste hiperpigmentacije in njihove značilnosti.

ZADOVOLJNE UPORABNICE, ODLIČNI REZULTATI

Anti-Pigment linija je številnim ženskam pomagala do sijoče kože in enakomerne polti brez pigmentnih madežev. Preverite izjemne rezultate uporabnic, ki so z Anti-Pigment izdelki zelo zadovoljne. 

* Klinična študija s 35 ženskami, 12 tednov neprekinjene uporabe dvakrat dnevno.

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki