SONCE VEDNO SIJE

Poiščite pravo Eucerin Sun zaščito za otroško kožo

VRHUNSKA ZAŠČITA PRED SONCEM ZA SPROŠČENO IGRO NA PROSTEM

Razigrani otroci zajemajo življenje z veliko žlico, posebej neustrašni so, ko v igri uživajo zunaj. Poleg neskončnega veselja ob zabavi na soncu, pa nanje vpliva tudi dejavnik, na katerega starši včasih pozabijo. Vse bolj intenzivni sončni žarki ob čezmerni izpostavljenosti na nežno otroško kožo vplivajo negativno in lahko povzročijo tako kratkoročne kot dolgoročne poškodbe kože. Ker se otroška koža še vedno razvija, je tudi tanjša in zato izjemno občutljiva za sončno svetlobo. Da bi preprečili morebitne poškodbe, je pomembno imeti razumen odnos do sonca, ki vključuje tudi redno in vestno uporabo kakovostne zaščite pred soncem, ustvarjene posebej za specifične potrebe otroške kože kot so vrhunski izdelki Eucerin Sun Kids.

SKRBNA IZBIRA IZDELKOV ZA ZAŠČITO OTROŠKE KOŽE PRED SONCEM

Pri izbiri ustrezne zaščite pred soncem predlagamo, da upoštevate naslednja priporočila. Vsi izdelki iz linije Eucerin Sun Kids izpolnjujejo vse spodnje navedene točke.

NANOS USTREZNE KOLIČINE IZDELKA

Pomembno je, da izdelek za zaščito pred soncem obilno nanesete. Študije kažejo, da starši pri zaščiti otrok uporabljajo manjšo količino izdelka, kot je priporočljivo. Ustrezna količina je seveda odvisna od otrokove velikosti, števila območij, ki jih morate zaščititi, in oblike nanosa izdelka. Preverite, kolikšna količina izdelka je primerna za vašega otroka.

ZAŠČITA OTROŠKE KOŽE

Vsi Eucerin Sun Kids izdelki za zaščito otroške kože pred soncem so bili posebej razviti za zaščito občutljive mlade kože pred sončnimi opeklinami in poškodbami zaradi sonca. So neodišavljeni, da zmanjšajo tveganje za razdraženost kože, in se lahko uporabljajo na obrazu in telesu. Nekatera stanja kože, kot je atopijski dermatitis, lahko tudi povzročijo, da je otrokova koža bolj občutljiva na sonce. Za zaščito kože z atopijskim dermatitisom je klinično in dermatološko dokazano primeren sprej Eucerin Sun sprej za zaščito otroške kože pred soncem ZF 50+, ki je na voljo v 200 in 300 ml embalaži.

OPTIMALNA ZAŠČITA OTROŠKE KOŽE PRED SONCEM

Tveganje za poškodbe otroške kože zaradi sončnih vplivov lahko bistveno zmanjšate s pametnim odnosom do sonca. 

SONČNI ŽARKI NA KOŽO VPLIVAJO VES ČAS

EUCERIN SUN LINIJA VSEBUJE IZDELKE ZA RAZLIČNE TIPE IN STANJA KOŽE

ZAŠČITA PRED SONCEM, KI SPOŠTUJE OCEANE

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki