Hyaluron-Filler + 3x učinek

S tremi učinki: zapolni, stimulira, zaščiti

Eucerin Hyaluron-Filler + 3x učinek

Anti-age nega kože z učinkovito zapolnitvijo gub

Struktura kože se s staranjem spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože.

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri edinstvene linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube, izguba volumna in izguba prožnosti), kar zagotavlja, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

Naravna tvorba hialuronske kisline v koži se zmanjša, zato se pojavijo drobne linije in gube, ki povzročijo, da je koža videti starejša.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler s formulo, ki nudi trojni učinek, je bila posebej zasnovana, da deluje proti temu procesu:

1.Zapolni: Visoko- in nizkomolekularna hialuronska kislina navlaži kožo in zapolni gube.
2. Stimulira: Antioksidant saponin aktivira koži lastno tvorbo hialuronske kisline za do 256 % in ščiti kožo pred prostimi radikali.
3. Zaščiti: Enoksolon upočasni razgradnjo hialuronske kisline za več kot 50 %.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Eucerinova edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline, glicin saponina in enoksolona zagotavlja ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Antioksidant glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo najgloblje gube, in ščiti pred prostimi radikali. Enoksolon varuje koži lastni hialuron pred razgradnjo.

Linija vsebuje dnevne kreme (ZF 15 in ZF 30), nočno kremo in kremo za okrog oči, ki so primerne za vse tipe kože. Za še boljše rezultate so na voljo koncentrat, nočni piling in serum z dvojnim učinkom, dva hitro delujoča in učinkovita boosterja, biocelulozna maska za obraz in serum za zmanjšanje por.

1 V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Eucerin Hyaluron-Filler

Zapolni celo najgloblje gube za pomlajen videz.

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki