O podjetju Beiersdorf

Kot eno od vodilnih mednarodnih podjetij za nego kože smo tesno povezani s potrošniki in jim nudimo privlačne, inovativne izdelke.

Našim blagovnim znamkam zaupajo povsod po svetu – tako znamki NIVEA, eni največjih svetovnih znamk za nego kože, kot tudi drugim mednarodno uspešnim blagovnim znamkam, kot so Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4 in Hansaplast/Elastoplast.

Z več kot 125 leti izkušenj v negi kože in enim od najmodernejših raziskovalnih centrov na svetu je Beiersdorf sinonim za inovativne in visokokakovostne kozmetične izdelke.

Kariera pri Beiersdorfu

Naši zaposleni radi delajo za Beiersdorf in so ponosni na podjetje, njegove vrednote in blagovne znamke. Njihova storilnost in predanost sta gonilni sili Beiersdorfovega razvoja.

Učinkovitost zaposlenih spodbujamo z zahtevnimi nalogami in širokim naborom odgovornosti, kar jim omogoča, da zvišujejo merila na vseh področjih poslovanja – vsak dan, od vsega začetka.

Naše delovno okolje je edinstvena mešanica zmagovalnega duha in timskega dela – ambiciozno dosegamo rezultate, a obenem ohranjamo prijateljski odnos.

Pomembno nam je namreč oboje: uspeh in ljudje.

Trajnost pri podjetju Beiersdorf

Poslujemo trajnostno in smo predani svoji okoljski in družbeni odgovornosti. Naših dejanj ne določa le ekonomski uspeh podjetja, ampak tudi aktiven pristop k varovanju okolja in varnosti pri delu ter predanost družbi.

Trajnost je stalen proces, ki nenehno razkriva nove cilje, perspektive in merila. Predvsem pa je trajnost osnovno prepričanje, ki se krepi skozi procese učenja.

Naš cilj je, da bi nenehno postajali boljši – in s tem nekoliko izboljšali tudi življenje. Danes in jutri.