Pogoji uporabe

Prosimo vas, da zaradi številnih možnosti in tveganj, ki jih predstavlja splet, upoštevate naslednje splošne pogoje za uporabo naše spletne strani, s katerimi smo zaščitili vas in naše podjetje. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

1. Osebni podatki

Če imate vprašanja glede varovanja podatkov, preberite naše pravno obvestilo.

2. Posodabljanje pogojev uporabe

Obstoječe pogoje uporabe je zaradi nenehnih tehničnih in pravnih novosti potrebno občasno dopolniti in/ali posodobiti. Prosimo vas, da pred vsako uporabo naše spletne strani preverite datum zadnje spremembe. Datum objave zadnje posodobljene verzije je oktober 2013.

3. Avtorske pravice, blagovne znamke in druge pravice, ki izhajajo iz intelektualne lastnine

Vsa vsebina naše spletne strani, vključno z, a ne omejeno na besedilo, slike, grafično predstavitev, zvočne zapise in video datoteke, je – če ni drugače izrecno navedeno – naša last. (Prosimo, upoštevajte izjavo o povezavah v 3. točki.) To vsebino, ki je zaščitena z avtorskimi pravicami, lahko brez izrecnega dovoljenja uporabljate le v zasebne namene in nikakor ne v javne ali komercialne namene (prenosi, reproduciranje itd.). Spremembe, prevodi ali drugo urejanje ali obdelovanje vsebine so dovoljeni le s predhodnim pisnim dovoljenjem družbe Beiersdorf AG.

Nepooblaščena uporaba ali zloraba katere koli registrirane blagovne znamke ali logotipa družbe Beiersdorf AG ni dovoljena.

V primeru kršitve avtorskih ali drugih pravic intelektualne lastnine lahko podjetje proti kršitelju sproži civilni in/ali kazenski postopek.

4. Izključitev odgovornosti

Namen te spletne strani je, da jo uporabljajo prebivalci države, ki ste jo izbrali na vstopni strani spletne strani www.eucerin.si, in v skladu z vsemi lokalnimi zakoni. Materiali na tej strani, vključno z izdelki, storitvami in informacijami, morda niso primerni ali dostopni za lokacije izven te jurisdikcije. V primeru, da so ponudbe, izdelki ali storitve, ki so dostopne ali objavljene na tej strani, z zakonom prepovedane v državi, ki ste jo izbrali, so neveljavne.  Prosimo, obiščite spletno stran www.eucerin.si in izberite svojo lokacijo, da boste preusmerjeni na ustrezno stran.

Čeprav smo informacije za to spletno stran zbrali in preverili nadvse skrbno, za njihovo veljavnost, točnost, popolnost in/ali kakovost ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

To spletno mesto vsebuje spletne povezave na druga spletna mesta. Podjetje Beiersdorf AG ni seznanjeno z vsebino drugih spletnih strani in ne prevzema nobene odgovornosti za kakršno koli nelegalno vsebino ali druge kršitve na drugih spletnih straneh. Beiersdorf AG bo nemudoma odstranil kakršno koli povezavo ali vsebino, takoj ko bo trdno prepričan, da krši veljavne zakone.

Spletna stran služi le za splošno informiranje in ne more nadomestiti zdravniškega ali specialističnega mnenja. V primeru zdravstvenih težav vas zato prosimo, da se posvetujete z zdravnikom oz. s specialistom. Podjetje Beiersdorf AG ne prevzema odgovornosti za kakršna koli dejanja, izvedena na osnovi vsebin te spletne strani.

Uporaba spletne strani in nalaganje podatkov je na lastno odgovornost. Beiersdorf AG ne prevzema odgovornosti za kakršno koli škodo, zlasti poškodbe datotek in strojne in/ali programske opreme uporabnika, do katere bi prišlo zaradi uporabe in nalaganja podatkov s spletne strani. Odgovornost za namerno dejanje in grobo malomarnost ostaja nespremenjena.

5. Končne določbe

Če je ali postane katero izmed določil teh pogojev uporabe v določeni jurisdikciji nezakonito, neveljavno ali neizvršljivo, to ne vpliva na veljavnost ali izvršljivost drugih določb teh pogojev v tej jurisdikciji.

Če želite prijaviti kršitev zakona na naši spletni strani, vas prosimo, da nam to nemudoma sporočite.

Beiersdorf AG
Unnastr. 48
20253 Hamburg
Nemčija
Telefon: +49 (0)40 - 4909- 0

Elektronski naslov

6. Ocene in mnenja

[Registrirani] uporabniki lahko objavljajo svoje ocene in mnenja v zvezi z našimi izdelki, ki so predstavljeni na naši spletni strani ("ocene izdelkov"), pod pogojem, da vsebina ni nezakonita, obscena, ne vsebuje groženj, ni žaljiva, ne posega v zasebnost, ne krši pravic intelektualne lastnine ali kako drugače škodi tretjim osebam in ni sestavljena iz oz. ne vsebuje programskih virusov, komercialnega ali političnega oglaševanja, verižnih pisem, množičnih elektronskih sporočil ali drugih oblik neželene elektronske pošte. Beiersdorf si pridržuje pravico, da takšno vsebino odstrani, uredi ali je ne objavi.

Če uporabnik objavi oceno izdelka, Beiersdorfu podeljuje neekskluzivno, neplačljivo, trajno in nepreklicno pravico, za katero lahko v celoti podeli podlicenco, do uporabe, reprodukcije, spreminjanja, prilagajanja, objave, prevajanja, preoblikovanja v izpeljano delo, distribucije in prikazovanja take vsebine po vsem svetu in v vseh medijih. Uporabnik nadalje podeljuje Beiersdorfu in morebitnim imetnikom podlicence pravico do uporabe imena ali psevdonima, ki ga je posredoval v povezavi s svojo oceno izdelka. Uporabnik z objavo vsebine na spletni strani tako izjavlja ali jamči, da ima v lasti ali kako drugače nadzoruje pravice iz vsebine, ki jo objavlja; da je vsebina točna; da uporaba vsebine ne krši teh Pogojev uporabe; da vsebina ne bo povzročila škode kateri koli fizični ali pravni osebi; in da bo uporabnik Beiersdorfu povrnil škodo v zvezi z vsemi zahtevki, ki so posledica objavljene vsebine. Beiersdorf ne sprejema nobene odgovornosti za vsebino, ki jo je objavil uporabik ali tretja oseba.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.