dermopure

DermoPure linija za nego kože, nagnjene k nepravilnostim in aknam

Prvi vidni rezultati že po 1 tednu uporabe

AMBASADORKA LINIJE DERMOPURE: SPOZNAJTE NJENO ZGODBO O PREOBRAZBI KOŽE

Blažka Ortar se je že leta spopadala z blažjo, a vztrajno obliko aken. Njeni poskusi, da bi svojo kožo spravila v ravnovesje, v preteklosti niso bili uspešni. Povabili smo jo, da 8 tednov preizkuša izdelke iz linije DermoPure. Redna uporaba izbranih izdelkov ji je prinesla rezultate, ki so jo navdušili, zato je postala ambasadorka linije DermoPure. Prosili smo jo, da svoje vtise o liniji in preobrazbi kože strne v kratkem videu. Poglejte, kaj je povedala.

Z REDNO UPORABO DO SIJOČE KOŽE

Akne so najpogostejša kožna bolezen v industrijskih državah. Koža z nepravilnostmi v določeni meri prizadene do 95 % najstnikov in do 40 % odraslih, zlasti žensk. Koža, ki je nagnjena k nepravilnostim ali aknam, potrebuje redno nego z izdelki, ki so bili posebej razviti za njene specifične potrebe. Linija Eucerin DermoPure odpravlja glavne vzroke za kožo, nagnjeno k nepravilnostim in aknam, in njene težave kot so mikrovnetja, čezmerna tvorba sebuma, hiperkeratoza (odebelitev zunanjih plasti kože) ter razvoj bakterij, ki povzroča vidno vnetje v obliki papul in pustul. 

Blažka slika prej in potem

NEGA KOŽE Z DERMOPURE IZDELKI

Za najboljše rezultate in dolgoročne učinke je pomembna redna nega in pravilna uporaba izdelkov. Blažkina vsakodnevna nega, ki ji je prinesla odlične rezultate, je sestavljena iz spodnjih korakov. 

BLAŽKINO ZADOVOLJSTVO Z DERMOPURE LINIJO

KLJUČNE SESTAVINE V DERMOPURE IZDELKIH

DERMOPURE LINIJA

Spoznajte celotno DermoPure linijo izdelkov in odkrijte svoje favorite za nego vaše kože.

MITI IN RESNICE O AKNAH

Sorodni članki

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki