• 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4
 • 1/4
 • 2/4
 • 3/4
 • 4/4

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija

0.0
0 ocen
Učinkovita terapija za lase, ki se redčijo
Za uporabo v kombinaciji z Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šamponom
Z redno uporabo pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Terapija za lase, ki se redčijo

Terapija za lase, ki se redčijo, okrepi korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo. 

Informacije o izdelku

Re-Vitalising terapija za lase, ki se redčijo

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija je bila razvita posebej za ljudi z lasmi, ki se redčijo zaradi dednega izpadanja las (najpogostejši vzrok za izpadanje las pri moških in ženskah). Vsebuje karnitin in kreatin – aktivni snovi, ki sta naravno prisotni v telesu in ki pomagata okrepiti korenine las, tako da spodbujata njihovo oskrbo z energijo, in pomirjajoč licochalcon A za ublažitev mikrovnetja na lasišču, ki oslabi korenine las. 

Terapija za lase, ki se redčijo, z redno uporabo pomaga stimulirati lasne mešičke in spodbuditi rast las. Uporabljajte jo v kombinaciji z Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šamponom.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek učinkovit in da ga koža pri ljudeh z lasmi, ki se redčijo zaradi dednega izpadanja las, zelo dobro prenaša.

Glavne ugotovitve

 • Pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.
 • Ublaži mikrovnetje na lasišču.

Lastnosti

 • brez alkalnih mil
 • rahlo odišavljeno

Uporaba

Navodila

Za najboljše rezultate terapijo nanesite neposredno na lasišče.

 • Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo uporabljajte vsak dan, ne glede na to, ali si prej umijete lase ali ne. Če je potrebno, lahko izdelek nanesete dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer.
 • Priporočamo, da Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon in terapijo uporabljate preventivno, ko opazite prve znake redčenja las.

Za vašo vsakdanjo nego

Lase umijte kot običajno. Izdelek lahko uporabite na mokrem ali suhem lasišču. Zavrtite pokrovček in ga odstranite s plastenke.

Preberite več

Naredite prečko in izdelek nanesite neposredno na lasišče. Uporabite ga na celem lasišču, posebej pa se osredotočite na zelo prizadeta območja.

Preberite več

Izdelek s konicami prstov nežno vtrite v lasišče. Ne izpirajte. Po nanosu lahko lase oblikujete kot običajno.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Vaši lasje izpadajo zaradi dednosti.

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija dokazano okrepi korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Preizkusite drug izdelek, če …

Vaši lasje morda izpadajo zaradi določenega zdravstvenega stanja.

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija je bila razvita za dedno izpadanje las. Če menite, da izpadanje las povzroča drugo stanje, se pogovorite z zdravnikom/dermatologom.

Sestavine

Redčenje las: vzroki in proces

 1. Mikrovnetje
 2. Pomanjkanje energije
 3. Zmanjšana rast, redčenje las

Močnejši lasje z znamko Eucerin

 1. Licochalcon A pomiri kožo.
 2. Kreatin in karnitin pomagata okrepiti korenine las, tako da spodbujata njihovo oskrbo z energijo.

Licochalcon A je učinkovita protivnetna in antioksidativna sestavina. Pomiri mikrovnetje na lasišču, ki je glavni vzrok za številne težave lasišča, vključno s prhljajem, suhim in srbečim lasiščem, občutljivim lasiščem in določenimi oblikami redčenja las. Naši raziskovalci so preizkusili številne možne sestavine in ugotovili, da licochalcon A najbolj učinkovito pomiri mikrovnetja, obnovi naravno ravnovesje lasišča in ustvari idealno okolje za zdrav razvoj lasnih vlaken.

Karnitin in kreatin sta ključni molekuli, ki sta prisotni v celicah po celem človeškem telesu. Karnitin je vitaminu podobna snov, ki poveča tvorbo energije, medtem ko kreatin shranjuje energijo in jo prenaša tja, kjer je potrebna. Skupaj delujeta tako, da lasne mešičke pomagata oskrbeti z energijo, ki je potrebna za ohranjanje moči las.

Te sestavine Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapije s skupnim delovanjem spodbujajo oskrbo z energijo, da pomagajo okrepiti lasne korenine.

Pogosta vprašanja (2)

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki