Novo
  • (0)
Napišite svoje mnenje

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija

Terapija za lase, ki se redčijo

Terapija za lase, ki se redčijo, okrepi korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo. 

Re-Vitalising terapija za lase, ki se redčijo

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija je bila razvita posebej za ljudi z lasmi, ki se redčijo zaradi dednega izpadanja las (najpogostejši vzrok za izpadanje las pri moških in ženskah). Vsebuje karnitin in kreatin – aktivni snovi, ki sta naravno prisotni v telesu in ki pomagata okrepiti korenine las, tako da spodbujata njihovo oskrbo z energijo, in pomirjajoč licochalcon A za ublažitev mikrovnetja na lasišču, ki oslabi korenine las. 

Terapija za lase, ki se redčijo, z redno uporabo pomaga stimulirati lasne mešičke in spodbuditi rast las. Uporabljajte jo v kombinaciji z Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šamponom.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek učinkovit in da ga koža pri ljudeh z lasmi, ki se redčijo zaradi dednega izpadanja las, zelo dobro prenaša.

GLAVNE UGOTOVITVE

  • Pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.
  • Ublaži mikrovnetje na lasišču.

Pogosta vprašanja

Zakaj je treba Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon in Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo uporabljati skupaj?

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon je bil posebej razvit tako, da lasišče pripravi na nanos Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapije in da okrepi njeno delovanje. Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising negovalna linija pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo, kar je klinično in dermatološko potrjeno.

Ali lahko Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising izdelka omogočita ponovno rast las?

Žal ne in kolikor vemo, noben kozmetični izdelek ne more resnično storiti tega. Toda dermatološko je potrjeno, da kombinirana uporaba Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampona in Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapije pomaga okrepiti korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Sestavine

Navodila

  • Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapijo uporabljajte vsak dan, ne glede na to, ali si prej umijete lase ali ne. Če je potrebno, lahko izdelek nanesete dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer.
  • Priporočamo, da Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising šampon in terapijo uporabljate preventivno, ko opazite prve znake redčenja las.

Ženska nanaša Re-Vitalising terapijo na lasišče.
Za najboljše rezultate terapijo nanesite neposredno na lasišče.

Za vašo vsakdanjo nego

Ženska umiva lase s šamponom pred nanosom terapije za lase, ki se redčijo.

Lase umijte kot običajno. Izdelek lahko uporabite na mokrem ali suhem lasišču. Zavrtite pokrovček in ga odstranite s plastenke.

Stimulirajte lasne mešičke z Re-Vitalising terapijo.

Naredite prečko in izdelek nanesite neposredno na lasišče. Uporabite ga na celem lasišču, posebej pa se osredotočite na zelo prizadeta območja.

Ženska vtira terapijo za lase, ki se redčijo, v lasišče.

Izdelek s konicami prstov nežno vtrite v lasišče. Ne izpirajte. Po nanosu lahko lase oblikujete kot običajno.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Vaši lasje izpadajo zaradi dednosti.

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija dokazano okrepi korenine las, tako da spodbuja njihovo oskrbo z energijo.

Vaši lasje morda izpadajo zaradi določenega zdravstvenega stanja.

Eucerin DermoCapillaire Re-Vitalising terapija je bila razvita za dedno izpadanje las. Če menite, da izpadanje las povzroča drugo stanje, se pogovorite z zdravnikom/dermatologom.

Izdelki za lase in lasišče

Nova linija Eucerin DermoCapillaire pomiri mikrovnetja na lasišču, ki so glavni dejavnik težav, kot so prhljaj, suho in srbeče lasišče, občutljivo lasišče in določene oblike redčenja las. Šamponi in terapije obnovijo zdravo ravnovesje lasišča in negujejo lase od korenin do konic.

Skupna ocena
  • (0)
0 od 5 točk / 0 ocen
5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.