• (24)

Anti-Pigment dnevna krema ZF 30

Učinkovito zmanjša temne madeže in prepreči, da bi se ponovno pojavili.

Vlažilna dnevna krema z UVA- in UVB-zaščito za enakomerno, sijočo kožo

Dnevna krema proti pigmentaciji z ZF 30

Melanin je naravni pigment, ki daje barvo koži. Izpostavljenost sončni svetlobi, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo povečano tvorbo melanina in sprožijo hiperpigmentacijo. Hiperpigmentacija se kaže v obliki temnih madežev in starostnih peg (znanih tudi kot sončne pege), zaradi katerih je koža videti neenakomerna.

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 vsebuje Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje na sam vzrok hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Klinično in dermatološko je potrjeno, da zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni nastanek. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo.

Z UVA-in UVB-filtri (ZF 30) vlažilna dnevna krema nudi učinkovito zaščito pred soncem in zmanjša možnosti za razvoj pigmentnih madežev zaradi sonca. Koža je enakomerna in sijoča.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

GLAVNE UGOTOVITVE

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PIU), v katero je bilo vključenih 120 žensk v starosti med 25 in 55 let1. Sodelujoče so najprej po dveh in nato po štirih tednih redne uporabe podale naslednje ugotovitve:

 

Po 2 tednih

Po 4 tednih

Izdelek naredi mojo kožo enakomernejšo.

97%

97%

Izdelek naredi mojo kožo sijočo.

94%

97%

Izdelek učinkovito deluje proti temnim madežem.

82%

98%

Izdelek preprečuje pojav temnih madežev.

84%

97%

 

1 Beiersdorf AG, PiU, november 2017

Pogosta vprašanja

Ali je Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 primerna za kožo s starostnimi pegami?

Da. Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 se lahko uporablja za zmanjšanje najrazličnejših vrst hiperpigmentacije, vključno s starostnimi pegami (znanimi tudi kot sončne pege). Z zaščitnim faktorjem 30 pa kožo tudi zaščiti pred soncem in tako pomaga zmanjšati nadaljnje težave s pigmentacijo zaradi sonca. Za optimalne rezultate priporočamo, da kremo uporabljate v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije Eucerin Anti-Pigment.

Preberite več o različnih vrstah hiperpigmentacije in kaj jih povzroča v članku Hiperpigmentacija.

Zakaj Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 vsebuje UVA- in UVB-zaščito?

Tudi v oblačnih dneh lahko sončni žarki povzročijo hiperpigmentacijo, fotostaranje (beseda, ki opisuje prezgodnje staranje kože zaradi sonca) in poškodbe DNK. Odkrijte več o tem, kako sonce vpliva na kožo. Naša dnevna krema vsebuje tako UVA- kot UVB-filtre, da koži zagotovi vsakdanjo zaščito, ki jo potrebuje. 

Če iščete izdelek, ki zagotavlja predvsem zaščito pred soncem, lahko izbirate v Eucerinovi ponudbi vrhunskih izdelkov za zaščito pred soncem, ki nudijo visok in zelo visok ZF ter so posebej zasnovani za različne težave s kožo, kot so staranje, suha koža, mastna/k aknam nagnjena koža in alergije na sonce. Linija vključuje tudi obarvane izdelke, ki pomagajo prekriti temne madeže.

Sestavine

Navodila

Kako uporabiti izdelek Eucerin za obraz, ki odstrani sončne pege.
Majhno količino kreme nežno vmasirajte v kožo.

Za vašo vsakodnevno rutino

Pred nanosom kreme proti pigmentaciji kožo očistite.

Kožo najprej očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izberite med:

Kožo pripravite na nanos kreme za odpravljanje pigmentacije s tonikom.

Uporabite tonik, kot je Eucerin DermatoCLEAN osvežilni tonik (za vse tipe kože), da pripravite kožo na negovalne izdelke. 

Nanesite kremo proti pigmentaciji za obraz.

Kožo zjutraj navlažite z Eucerin Anti-Pigment dnevno kremo ZF 30, zvečer pa nanesite Eucerin Anti-Pigment nočno kremo.

Za najboljše rezultate nanesite Eucerin Anti-Pigment dvojni serum in/ali Eucerin Anti-Pigment korektor, nato pa uporabite svoj vlažilni izdelek. Na dan lahko uporabite največ štiri nanose izdelkov, ki vsebujejo Thiamidol.

Dnevni kremi proti pigmentaciji lahko sledi uporaba izdelkov za zaščito pred soncem.

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 nudi UVB- (ZF 30) in UVA-zaščito. Če iščete dodatno zaščito, preizkusite Eucerinovo vrhunsko linijo za zaščito pred soncem, ki nudi izdelke z visokim in zelo visokim zaščitnim faktorjem, posebej zasnovane za različne težave s kožo.

Za takojšnje izboljšanje polti po nanosu Eucerin Anti-Pigment dnevne kreme ZF 30 uporabite Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Fair ali Eucerin Sun Photoaging Control obarvano CC kremo za zaščito pred soncem ZF 50+ v odtenku Medium. Ta izdelka vsebujeta barvne pigmente, ki takoj izenačijo polt za enakomerno barvo vaše kože.

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Želite zmanjšati pigmentne madeže.

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 učinkovito zmanjša temne madeže in prepreči njihov ponovni nastanek.

Želite preprečiti, da bi se pigmentni madeži spet pojavili.

Formula s Thiamidolom pomaga preprečiti ponoven nastanek pigmentnih madežev, medtem ko UVB- (ZF 30) in UVA-filtri v formuli kožo zaščitijo pred nadaljnjimi težavami s pigmentacijo zaradi sonca.

Želite posvetliti svojo kožo in jo narediti bolj sijočo.

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 pomaga izenačiti ten kože, zato se ta zdi svetlejša in bolj sijoča.

Iščete vlažilni dnevni izdelek za uporabo pod ličili.

Eucerin Anti-Pigment dnevna krema ZF 30 je primerna za vse tipe kože.

Iščete takojšnje izboljšanje polti.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku Light ali Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo ZF 15 v odtenku Medium z barvnimi pigmenti, ki takoj izenačijo polt in tako poskrbijo za enakomeren videz kože.

Iščete izdelek za zaščito pred soncem z zelo visokim zaščitnim faktorjem.

Linija Eucerin Sun ponuja vrhunske izdelke z ZF 50 in ZF 50+, ki so prilagojeni različnim potrebam kože.

Izdelki proti hiperpigmentaciji Eucerin Anti-Pigment Za enakomerno, sijočo kožo.

Sonce, hormonski vplivi in staranje lahko povzročijo hiperpigmentacijo: temne madeže in starostne pege (imenovane tudi sončne pege), ki koži dajejo neenakomeren videz. Linija Eucerin Anti-Pigment je bila posebej zasnovana za zmanjšanje hiperpigmentacije za enakomernejšo in sijočo kožo.

Vsi štirje izdelki – dvojni serum, dnevna krema, nočna krema in korektor – vsebujejo Thiamidol, učinkovito in patentirano sestavino, ki deluje pri izvoru hiperpigmentacije, tako da zmanjša tvorbo melanina. Klinično in dermatološko je potrjeno, da linija zmanjša temne madeže in preprečuje njihov ponovni nastanek. Prvi rezultati so vidni po dveh tednih in se z redno uporabo stalno izboljšujejo.

Skupna ocena
  • (24)
5 od 5 točk / 24 ocen
5 zvezdic
23
4 zvezdice
1
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Anamarija,

Super nega za mojo kožo

Pigmentne lise, ki sem jih dobila po nosečnosti, so po nekaj mesecih izginile. Krema tudi lepo neguje mojo suho kožo. Pa še združene pege mi popravi.
Marusa ,

Pigmentacije

Zaradi nosecnosti in izpostavljanja soncu sem dobila pigmentacije po celem obrazu. Krema na dolgi rok zelo pomaga, saj madezi bledijo hitreje in novi ne nastajajo vec.
Jasmina,

dnevna krema

Ker so se mi na obrazu pojavili grdi pogmentni madeži, sem kupila kremo da se jih probam znebiti. Po nekaj časa uporabe te kreme, so pigmentni madeži zbledeli in postali dosti manj vidni; krema pa mi je super, ker mi tudi zmatira kožo in jo neguje, tako da drugih krem ne uporabljam več. Opazila sem, da je postala koža bolj zdravega, enakomernega videza, kot da bi nosila puder. Je zelo kvalitetna in deluje po redni uporabi.
Vesna,
Porabila dve dozi. Krema je super, ne pusca mastnih sledi in se lepo vpije v kožo. Madeži so se vedno prisotni, morda za malenkost svetlejši.
Ana,
Krema je super, se hitro vpije in ne pusti mastnega občutka na koži.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.