Anti-age maska za obraz znamke Eucerin: za enkratno uporabo
Novo
  • (3)
Preberi mnenja Napišite svoje mnenje

Eucerin Hyaluron-Filler maska za pomladitev kože

za vse tipe kože.

Anti-age maska za obraz za takojšnjo navlažitev kože. Drobne linije se zmanjšajo, koža pa je na pogled in otip navlažena, bolj sveža in sijoča ter pomlajena.

Anti-age maska za obraz

Ta inovativna maska za obraz v samo 5 minutah navlaži kožo in zmanjša drobne linije.

Maska za pomladitev kože je obogatena z Eucerinovo mešanico visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi drobne linije v zunanji plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube.  

Maska je izdelana iz bioceluloze, biološko razgradljivega materiala naravnega izvora, ki se enostavno nanese, se popolno prilega konturam obraza brez premikanja in daje prijeten občutek druge kože. 

Klinično in dermatološko je potrjeno, da zagotavlja odlične rezultate. Ta vlažilna anti-age maska za obraz med delovanjem hladi kožo, zmanjša drobne linije in kožo naredi na pogled in otip navlaženo, bolj svežo, sijočo in pomlajeno.

Primerna je za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo. Uporabite jo lahko vsakič, ko je koža videti obremenjena ali utrujena in potrebuje kanček dodatne nege.

1 - V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Anti-age maska za obraz znamke Eucerin

Klinične študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit in da ga koža zelo dobro prenaša.

GLAVNE UGOTOVITVE

Med drugimi kliničnimi in dermatološkimi študijami je bila izvedena tudi študija uporabe izdelka (PiU)2, v katero je bilo vključenih 60 žensk v starosti med 25 in 40 let, ki uporabljajo anti-age izdelke. Izdelek so uporabljale dvakrat tedensko in so po dveh tednih poročale o naslednjih rezultatih:

 

Po 2 tednih
Koža je videti bolj sveža. 99 %
Koža je videti manj obremenjena in utrujena. 99 %
Ni lepljiva. 96 %
Je enostavna za uporabo. 95 %
Ima takojšen in intenziven vlažilni učinek. 94 %
Kožo naredi bolj sijočo. 94 %

2 Beiersdorf AG, test uporabe, januar/februar 2019  


Pogosta vprašanja

Pri kateri starosti naj začnem uporabljati masko za pomladitev kože?

Masko za pomladitev kože lahko uporabite pri kateri koli starosti. Na to, kako in kdaj se koža začne starati, vplivajo genetika, življenjski slog in okolje. Večina ljudi opazi prve znake staranja kože v 20. letih: nastajati začnejo drobne linije in gube, koža pa je lahko videti pusta in utrujena. Redno čiščenje, vlaženje in zaščita pred soncem pomagajo ohraniti kožo zdravo in preprečevati prezgodnje staranje kože. 

Eucerinova maska za pomladitev kože zagotavlja takojšnjo navlažitev in zmanjša opaznost drobnih linij, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Kožo naredi na pogled in otip navlaženo, bolj svežo, sijočo in pomlajeno. Izdelek je idealen, če je koža videti utrujena ali obremenjena.

Za več informacij o različnih stopnjah staranja kože in za iskanje ustreznega izdelka zase lahko preberete naš članek o koži v različnih starostnih obdobjih.

Kako pogosto naj uporabljam masko?

Priporočamo, da masko za pomladitev kože uporabite enkrat do dvakrat tedensko, vendar jo lahko uporabite vsakič, ko je koža videti utrujena ali obremenjena in bi ji koristil kanček dodatne nege.

Kako dolgo naj masko pustim na koži?

Priporočamo, da masko pustite na koži vsaj pet minut.

Ali je Eucerin Hyaluron-Filler maska za pomladitev kože primerna za občutljivo kožo?

Da. Maska je primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo.

Iz česa je izdelana maska?

Maska je izdelana iz bioceluloze – zelo tankih celuloznih vlaken, ki nastanejo med fermentacijo kokosovega soka. Bioceluloza je biološko razgradljiv material naravnega izvora, ki se enostavno nanese, se popolno prilega konturam obraza brez premikanja in daje prijeten občutek druge kože. Izdelek je idealen za občutljivo kožo.

Sestavine

Uporaba

  1. Očistite in osušite obraz.
  2. Odprite in razgrnite masko.
  3. Maska je na obeh straneh zaščitena z modrima lističema. Odstranite moder listič na tisti strani maske, ki jo boste nanesli na obraz.
  4. Masko s prsti namestite na obraz in jo enakomerno pogladite.
  5. Odstranite še drugi moder listič.
  6. Masko pustite na koži 5 minut.
  7. Masko nežno odstranite in zavrzite, morebiten preostanek seruma pa vmasirajte v kožo.

Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi.

Vaša vsakdanja nega

Uporabite Eucerin čistilno mleko ali čistilni gel.

Kožo temeljito očistite z ustreznim čistilnim izdelkom Eucerin. Izbirate lahko med:

Nanesite vlažilno masko za obraz.

Uporabite jo lahko zjutraj ali zvečer.

Po potrebi nanesite še izdelek za zaščito pred soncem.

Za dodatno zaščito pred soncem izberite izdelek iz obsežne ponudbe Eucerin izdelkov za zaščito pred soncem. Za takojšnje izboljšanje polti priporočamo Eucerin Hyaluron-Filler CC krem ZF 15 v odtenku light ali medium.

Ta izdelek uporabite, če ...

Preizkusite drug izdelek, če …

Vaša koža je videti utrujena ali obremenjena.

Eucerinova maska za pomladitev kože takoj navlaži kožo, da je na pogled in otip navlažena, bolj sveža, sijoča in pomlajena.

Iščete anti-age masko za obraz.

Maska za pomladitev kože je obogatena z Eucerinovo edinstveno mešanico visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline, ki intenzivno navlaži kožo, da postane napeta.

Iščete vlažilni booster z izjemno lahko teksturo gela.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster, lahek in osvežujoč gel, ki se hitro vpije in kožo naredi gladko, mehko in navlaženo za do 24 ur.

Iščete vlažilni booster z antioksidativnimi učinki.

Preizkusite Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster, ki vsebuje 10 % čistega in sveže aktiviranega vitamina C in Llicochalon A – obe sestavini sta močna antioksidanta. Koža je videti bolj sveža in sijoča v le sedmih dneh.

Iščete vlažilno kremo, ki je idealna za prve znake staranja.

Eucerin Hyaluron-Filler Anti-age nega kože z učinkovito zapolnitvijo gub

S staranjem se struktura kože spreminja: najprej se pojavijo drobne linije in gube, ki se sčasoma poglobijo. Z nadaljnjim staranjem se postopoma zmanjšajo čvrstost, sijaj in nato še prožnost kože. 

Družina izdelkov Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje tri edinstvene linije, ki nudijo številne anti-age učinke, kar je klinično in dermatološko potrjeno. Vsaka linija se primarno osredotoča na drugo težavo (gube, izguba volumna in izguba prožnosti), kar zagotavlja, da koža v vseh fazah staranja prejme nego, ki jo potrebuje.

Linija Eucerin Hyaluron-Filler je bila razvita posebej za odpravljanje prvih znakov staranja, kot so drobne linije in gube. Eucerinova edinstvena kombinacija visoko- in nizkomolekularne hialuronske kisline ter glicin saponina zagotavlja ciljno usmerjeno vidno zapolnitev globokih gub za pomlajen videz kože. Visokomolekularna hialuronska kislina izboljša vlaženje in zgladi zunanje plasti kože, medtem ko nizkomolekularna hialuronska kislina, ki je 40-krat manjša1, prodre globlje v plasti povrhnjice, kjer nastajajo globlje gube. Glicin saponin spodbuja tvorbo hialuronske kisline v usnjici, kjer nastajajo najgloblje gube.

Linija vsebuje dnevni kremi (ZF 15 in ZF 30), CC kremi, nočno kremo in kremo za okrog oči, ki so primerne za vse tipe kože. Za še boljše rezultate so na voljo koncentrat, nočni piling in serum z dvojnim učinkom ter dva hitro delujoča in učinkovita boosterja.  

1 V primerjavi z visokomolekularno hialuronsko kislino, ki jo prav tako vsebuje formula.

Skupna ocena
  • (3)
5 od 5 točk / 3 ocen
5 zvezdic
3
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdica
0
Nenehno se trudimo izboljšati svoje izdelke.
Povejte nam svoje mnenje in ocenite naš izdelek.
Majda,

Blagodejno in sproščujoče

Prva maska, ki sem jo preizkusila, ki res deluje kot obljublja. Koža je po uporabi bolj napeta in sijoča.
Petra,
Maska je zelo enostavna za uporabo,daje koži prijetno svežino .Učinek je viden že po prvem nanosu,koži daje mehkobo in sijaj.
Katja,

izkušnja s testerjem

Nanos maske na obraz je zelo enostaven. Maska daje prijeten vlažilni občutek. Sama imam občutljivo kožo in pri večini mask imam težave, ker kmalu po nanosu nastopi pekoč občutek. Pri tej maski se to ni zgodilo, deluje blagodejno in pusti na otip zelo gladko kožo.

Novice

S prijavo na EUCERIN® novice do SUPER nagrade!

Če želite prejemati najnovejše novice o znamki Eucerin, izpolnite naslednja polja in se prijavite na novice.