• 1/4
  • 2/4
  • 3/4
  • 4/4
  • 1/4
  • 2/4
  • 3/4
  • 4/4

Hyaluron sprej

0.0
0 ocen
Takojšnja, dolgotrajna navlažitev
Pomiri razdraženost zaradi suhosti kože
Za vse tipe kože, tudi za občutljivo

Takojšnje in dolgotrajno vlaženje od znotraj s tremi učinki:

1 Pomiri
2 Osveži
3 Navlaži

Sprej za obraz s hialuronsko kislino in glukoglicerolom, ki podpira takojšnje in dolgotrajno vlaženje za gladko in sijočo kožo. 

Informacije o izdelku

Takojšnja, dolgotrajna navlažitev za obraz, vrat in dekolte

Koža potrebuje vodo, da učinkovito deluje. Dobro navlažena koža je gladka in voljna ter je videti sijoča. Če je naravna zaščitna bariera poškodovana, koža izgubi vlago in postane izsušena. Izsušena koža je videti pusta, daje občutek neprijetne napetosti in ne more preprečevati vdora dražečih snovi iz okolja, zato postane občutljiva. Da ohrani svoj najlepši videz in da daje najboljši občutek, koža potrebuje intenzivno in dolgotrajno vlaženje. 

Spreji, ki ne vsebujejo vlažilnih sestavin, ne morejo vezati vlage. Čista voda hitro izhlapi in naredi kožo še bolj suho, kot je bila prej. Postane lahko občutljiva. Edinstvena formula Hyaluron spreja izboljša koži lastni sistem vlaženja, enakomerno razporedi vodo in zadrži vlago, da koža postane gladka in sijoča.

Kombinacija hialuronske kisline in glukoglicerola, ki je enak naravnemu, pomaga aktivirati naravno vlaženje kože. Glukoglicerol aktivira kanale za porazdelitev vlage,
ki prenašajo vodo med kožnimi celicami in spodbujajo vlaženje kože in ravnovesje vlage od znotraj.

Klinične in dermatološke študije

Klinične in dermatološke študije potrjujejo, da je izdelek zelo učinkovit tudi na občutljivi koži.

Uporaba

Navodila

Dozo držite 20 cm od kože in razpršite fino meglico na obraz, vrat in dekolte, kadar koli želite. Pustite 2–3 minute, da se vpije, nato nežno popivnajte. Izogibajte se stiku z očmi.

Vaša vsakodnevna redna nega kože

Čiščenje

Kožo temeljito očistite z Eucerin DermatoCLEAN osvežujočim čistilnim gelom (za normalno do mešano kožo) ali Eucerin DermatoCLEAN blagim čistilnim mlekom (za suho kožo).

Preberite več

Pomiritev in navlažitev

Pomirite in navlažite kožo s Hyaluron sprejem, kadar koli in kjer koli želite.

Preberite več

Pravilna in nepravilna uporaba

Ta izdelek uporabite, če ...

Iščete sprej za intenzivno vlaženje obraza.

Hyaluron sprej vsebuje kombinacijo hialuronske kisline in naravnemu enakega glukoglicerola, ki pomaga aktivirati koži lastno vlaženje. Njegova formula omogoča takojšnje in dolgotrajno vlaženje ter pomiri razdraženost zaradi suhosti.

Sestavine

Pogosta vprašanja (1)

  • Kaj je hialuronska kislina?

    Hialuronska kislina je snov, ki naravno nastaja v koži, kjer pomaga vezati vlago: zadrži lahko količino vode, ki je več tisočkrat večja od njene mase. Je sestavina zunajceličnega matriksa povrhnjice (zunanje plasti kože) in usnjice (srednje plasti kože), kjer zapolni volumen kože od znotraj.

Dopolnite rutino

Vrednote naše blagovne znamke

Pionirji na področju nege kože

S celostnim dermokozmetičnim pristopom ščitimo vašo kožo ter jo ohranjamo zdravo in sijočo.

Priporočajo dermatologi

V sodelovanju z vodilnimi dermatologi in farmacevti po vsem svetu ustvarjamo inovativne in učinkovite izdelke za nego kože, ki jim lahko zaupajo in jih priporočajo.

Zavezani inovacijam

Že več kot 100 let se posvečamo raziskavam in inovacijam na področju znanosti o koži. Verjamemo v ustvarjanje aktivnih sestavin in blagodejnih formul z visoko toleranco, ki vam vsak dan pomagajo živeti bolje.

Najdi najbližjo lekarno z Eucerin izdelki